Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

2020. Φυλάκιση για περιφορά επιταφίου και η Εκκλησία ΣΙΩΠΑ!



σ.σ. Να απαντήσω στον τίτλο του αδελφού με τα λόγια του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας: «Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος δεν μπορούσε να πει ποτέ ‘κλείνω τους ναούς’, η Πολιτεία έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό.» [Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’ στην Καθημερινή]

Που είναι τώρα η Εκκλησία να διαμαρτυρηθεί;
Την εποχή που οι ψευδοποιμένες διαδηλώνουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφήνουν τα πρόβατα να τα κατασπαράζει ο βασιλιάς Μολώχ. Η ελληνική κυβέρνηση. Αυτή που αθωώνει παιδεραστές, βιαστές και εγκληματίες, καταδικάζει σε φυλάκιση 6 μηνών τους πολίτες που συμμετείχαν στην περιφορά του επιταφίου. Μιλάμε για ένα …αποτρόπαιο έγκλημα. Είμαστε σε διωγμό κανονικό.

Έκκληση βοηθείας
Πρέπει με κάποιο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε και να βοηθήσουμε τους αδερφούς μας στην Ρόδο. Αν κάποιος δικηγόρος, ή κάποιο Χριστιανικό σωματείο έχει την δύναμη και την θέληση, παρακαλείται να μας υποδείξει τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούμε ώστε να προστατέψουμε τους Ροδίτες αδερφούς. Έτσι ώστε να συνεισφέρουμε χρηματικά ή με κάποιον άλλον τρόπο στην αθώωση των αδερφών μας. Αφού η Ιεραρχία σιωπά, πρέπει να μιλήσουν οι λίθοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΝΗ ΜΟΥ...
Ας απευθυνθούμε στίς εκκλησιαστικές οργανώσεις.
Ξέρεις.Αυτές του Σωτήρος της Ζωής κ.λ.π...
Λεφτά έχουν και δικηγόρους πάρα πολλούς.ΤΟ έργο ΠΟΥ θα επιτελέσουν υπέρ των διωκόμενων αδελφών θα είναι πρός όφελος όλων.
Εκτός και αν υπέγραψαν υποταγή και υπακοή στον Καίσαρα και αυτοί.
Και το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από όσο νομίζουμε....

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Αυτοί ... μόνο τα δικά τους παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

Σ' έστειλαν και εσένα στο κατηχητικό μήπως και γίνεις άνθρωπος , αλλά εσύ τίποτα ! Αν στα γηρατειά σου είσαι Δον Κιχώτης , στα νειάτα σου τί ήσουν ! Ο Γιαγκούλας ! Στο πί και φί πήρες εξιτήριο ως απροσάρμοστο ....!

Ανώνυμος είπε...

Ας θυμηθούμε μερικές παροιμιώδεις φράσεις που έμειναν :

Για την Ελλάδα ρε γ....(Βούλα Πατουλίδου )

Ευχαριστούμε Ελλάδα , ευχαριστούμε Αθήνα ( πρόεδρος Ολυμπιακών αγώνων , Αθήνα 2004)

Μαζί τα φάγαμε ( Πάγκαλος )

Θα διορίσουμε τα δικά μας παιδιά (ηθοποιός υποψήφια πολιτικός μέ την Ν.Δ. στις εκλογές 2004.)
Θεωρήθηκε κοτσάνα που εξέθετε τον χώρο , όμως η φράση απαθανατίστηκε . Ωστόσο εξέφραζε μία αλήθεια . Μετά την προκλητική και αμαρτωλή πολιτική του ΠΑΣΟΚ μέ τους σωρηδόν κομματικούς διορισμούς επί σειράν δύο δεκαετιών-- πράγμα που αργότερα έκανε τον Πάγκαλο νά πεί : μαζί τα φάγαμε-- ο αντίπαλος χώρος της Ν.Δ. αισθανόταν παροπλισμένος μέ αποτέλεσμα νά χάνει την πολιτική του επιρροή , γιατί πολλοί ήταν αυτοί που αυτομολούσαν εκεί που τους διόριζαν . Αυτά αποτυπώνοντο στά νούμερα των εκλογών . Η Ν. Δ. είχε σταθερά ένα ποσοστό γύρω στο 30 % και το ΠΑΣΟΚ μόλις έπαυσε νά διορίζει διαλύθηκε . Έτσι λοιπόν η δύστυχη άπειρη πολιτικός πέταξε την κοτσάνα , οτι επί τέλους θα διοριστούν κάποτε και " τα δικά μας παιδιά " και αυτό το άρπαξαν και το έκαναν viral αυτοί που ασύστολα διόριζαν επι δύο δεκαετίες . Άσχετον !

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5.15
Το πρώτο σχόλιο δεν είναι του ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ αλλά δικό μου.
Και μιά που το κάνεις αναφορά να σου πω πώς εγώ προσωπικά πήγα κατηχιτικό τις καλές εποχές...που μαθαίναμε ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ...ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ...από αγιασμένες και φωτισμένες μορφές που ήξεραν να ττιμούν το ράσο και το αξίωμα του ιερεα.
Τα κατηχητικά πλέον πέρασαν στα χέρια των οργανώσεων και έγιναν.....ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ...ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ...ΦΛΙΠΕΡ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ...ΜΠΑΣΚΕΤ...ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ....ααα ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΑΘΗΜΑ...
Ειδες από ποια ηλικία δουλεύουν το προτεσταντικό πνεύμα εντός Εκκλησίας;;;
Απλά στα δικά μου χρόνια και σκράπας να ήσουνα πηγαίνοντας κατηχητικό έπερνες πολλά εφόδια γιά την ζωή σου...
Ασπάζομαι λοιπόν την γνώμη του Δ.ΚΙΧΩΤΗ....στις μέρες μας ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ...
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύτεκνε , συμφωνώ ! Δεν διαφωνώ ! Ο Δον Κιχώτης ξέρει γιατί του έγραψα έτσι !....ξέρει αυτός ....!