Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αποκάλυψη Λοβέρδου: Ο Κρεμαστινός δεν πέθανε από τον κορονοϊό!

Ο απατεώνας Σωτήρης Τσιόδρας όμως, ανακοίνωσε τον θάνατό ως "θύμα του Covid-19..."



Ο 78χρονος πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο.
Όπως επεσήμανε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, κατέληξε εξαιτίας της πολυήμερης παραμονής του στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Θυμίζουμε ότι ο διαπρεπής καθηγητής καρδιολογίας βρισκόταν σε μονάδα ΜΕΘ περίπου ενάμιση μήνα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έ όχι και Τσιόδρας ο απατεώνας!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ήμασταν μειοψηφία στην αρχη που μιλούσαμε για τον Ά-χριστο Τσιοδρα, είναι αρκετοί εκείνοι που εκτιμούν σημερα ότι ο Τσιόδρας είναι ή άσχετος ή πειραγμένος νοητικά ή απατεώνας...Βάλε εσυ την ταμπέλα!

Ανώνυμος είπε...

Τρελέ, μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του (σύμβουλος Αβραμόπουλου) και τις καταστάσεις που δημοίευσε ο Τράγκας, δύο λέξεις τον χαρακτηρίζουν: Βολικός και ιδιοτελής. Πέραν όλων των άλλων, δεν είναι δυνατόν να αποκρύπτει επί δύο μήνες πόσοι ασθενείς έπαιρναν εξιτήριο, που ήταν σταθερά τριπλάσιοι από τα, εντός ή εκτός εισαγωγικών, θύματα και να τους ανακοινώνει μόνο μετά την δημόσια κατακραυγή εναντίον του από συναδέλφους του. Ο άνθρωπος, βάσει όσων έχει δηλώσει, είναι για εισαγγελέα. Όπως κι αυτοί που τον διόρισαν, φυσικά. Δυστυχώς, οι τίμιοι εισαγγελείς σπανίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν μας λέει ο κος Λοβέρδος ειναι τι είχαν μαζευτεί να οργανώσουν στην παρέα που κόλλησε τον υιό. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Ν..... ΙΣΩΣ;