Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Η ΠτΔ αγνόησε προχθές την Ημέρα της Οικογένειας, δεν ξέχασε όμως σήμερα τους Τρανσέξουαλ

Κάθε χρόνο στις 15 Μαιού, από το 1993 μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας.
Στην  Ελλάδα της υπογεννητικότητας, της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού, που η οιικογένεια υπήρξε βασικό συστατικό της ελληνικής κοινωνίας και συνδετικό κρίκος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν ένιωσε την ανάγκη να πεί ούτε δυό λέξεις.
Σήμερα όμως  Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, η ΠτΔ βρήκε την λαλιά της και προέβει σε μακροσκελή δήλωση συμπαράστασης. Λαλίστατη για τους Τρανσέξουαλ  ανησυχεί για τα δικαιώματα τους.  Ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί για μια αμφιλεγόμενη κοινότητα, αλλά δεν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για την Ελληνίδα μάνα , στον Έλληνα Πατέρα , για τα Ελληνόπουλα.
Το ξέχασε γιατί είναι πολυάσχολη μιας και τρέχει από δωμάτιο σε δωμάτιο στο Προεδρικό Μέγαρο; Δεν την συμβούλεψε ο διορισμένος αμισθί σύντροφος της στην προεδρία; Δεν ξέρει την σημαντικότητα του θεσμού της Οικογένειας , ανώτατη δικαστική λειτουργός;
Σε ποιούς κυρία Σακελλαροπούλου νομίζεται ότι είστε Πρόεδρος Δημοκρατίας; Στους ΛΟΑΤΚΙ ή στην Ελληνική Οικογένεια; Ο ρατσισμός δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο, όταν καταπιέζονται οι πλειοψηφίες ή όταν τις θέτουμε στο περιθώριο προς τέρψιν των εμμονικών μας πεποιθήσεων και ιδεοληψιών.
Αυτό είναι το δικό σας κονό; Οι περιθωριακές μειοψηφίες; Έχουν δικαιώματα και μάλιστα κορυφαία και σπουδαία οι πλειοψηφίες και όταν αυτές διακυβέυονται υποδαυλίζεται η κοινωνική συνοχή και η συνέχεια. Εκτός και αν ως μαθήτρια και φοιτήτρια, στο μάθημα της κοινωνιολογίας που μιλούσε για το θεσμό της  Οικογένειας είχατε κάνει κοπάνα… συντροφική.
Πόσο ακόμη κατήφορος….
πηγή

13 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Άά! Εδώ θα τα χαλάσουμε!
Θα μαλώσουμε σου λέω...

Η γνωστή
κυρία της φωτογραφίας...
-με όλο τον σεβασμό
στον θ ε σ μ ό του προέδρου-

θα το θεωρούσα προσβολή
να πιάσει στο στόμα της
την οικογένεια...

ας μιλάει για τους
...λουφουτζουμπού...
...μπουτζουτουλού...
και όπως αλλοιώς
θέλουν να ονομάζουν
τους συνανθρώπους
μας

που παγιδεύονται
από τους σύγχρονους
Λαιστρυγόνες

(εφ όσον οι ίδιοι
το αποδέχονται...

...

άλλωστε... θεωρητικά
...δημοκρατία έχουμε

-εκφαυλισμένη-)...

...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εχουν αυξηθει οι ανωμαλοι τα τελευυαια χρονια; Δινουν καποια εξηγηση οι Ιερεις μας; Οσο για την ΠτΔ , απαραδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Ἀπορῶ γιατί δέν ἀνέφερε τήν Κοπρολαγνοφοβία, τήν Ἀσεξουαλφοβία, τήν Παιδεραστοφοβία, τήν Παρτουζοφοβία, τήν Ἀφυλοφοβία, τήν Κουηρφοβία, τήν Ἰντερσεξοφοβία καί τόσες ἄλλες θανάσιμες πληγές τῆς κοινωνίας μας. Πῶς τῆς διέφυγαν;

Ανώνυμος είπε...

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Αποκαλυπτικοί καιροί. Πέφτουν οι μάσκες όλων.

Την Κατίνα του Κιναιδοβουλευτισμού των γραικύλων την απασχολεί το τζιβιτζιλίκι και ο σοδομισμός.

Στην αντίπερα πλευρά ο Χομεϊνί του Ιράν ενθυμήθη την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και έγραψε το εξής:
«H γύμνια και η εκμετάλλευση των γυναικών για την ευχαρίστηση των ανδρών οδήγησε στην καταστροφή οικογενειών και την αποδυνάμωση του θεμελίου της οικογένειας στη Δύση. Όταν η οικογένεια εξασθενεί και καταστρέφεται σε μια κοινωνία, η διαφθορά γίνεται θεσμός σε αυτή την κοινωνία».
https://twitter.com/rooshv/status/1261482217471164417

Ανώνυμος είπε...

Μια γνωριμία με την κρατικοδίαιτη(στην υγειά των κορόιδων τοξικών αντρών, σεξιστών-φασιστών-φαλλοκρατών φορολογουμένων) φεμουνίστρια Σακελλαροπούλου.

Από twitter:

Βρήκαμε και ομιλία της στο Πάντειο με θέμα: «Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις». (διαβάστε την ΕΔΩ)
Φεμινίστρια φανατική.... στην αρχή της ομιλίας της κατακρίνει τον Ομηρο που στην Οδύσσεια μιλάει κατά της δημόσιας στάσης των γυναικών..

Με την υπ' αριθμ. 2616/2018 απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας (Ολομέλεια) απέρριψε ως απαράδεκτη αίτηση με την οποία οι αιτούντες ζητούσαν να ακυρωθεί η από 17.6.2018 Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαζευγμένη η νέα μας ΠτΔ και με μπόλικες γάτες μαθαίνω. Επίσης έχει έντονες οικολογικές ανησυχίες. Προοδευτικούρα δηλαδή..... Νεοταξίτισσα...

Υπήρξε μέλος της μειοψηφίας που διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, ενώ το 2018 υπό την προεδρία της το ΣτΕ αποφάσισε ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία.

Είναι αυτή που μειοψηφισε υπέρ της απαλλαγής Παπακωνσταντίνου για τη νόθευση εγγράφου όσον άφορα την λίστα Λαγκάρντ.

Η κ. Σακελλαροπούλου είχε έρθει σε κόντρα με τον κ. Σακελλαρίου, Πρόεδρο του ΣτΕ, στο θέμα των Θρησκευτικών. Συνυπέγραψε την επιστολή τριών Αντιπροέδρων και δεκαπέντε Συμβούλων του ανώτατου ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας με αφορμή την πρόταση που ακύρωνε τις καταστροφικές αλλαγές του περιβόητου Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη στον χαρακτήρα και τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος. Θεωρούσε μάλιστα επιστροφή στο παρελθόν (δηλαδή οπισθοδρομική) την εν λόγω πρόταση.

«Γιατί δεν επιλέχθηκε μια Ελληνίδα έγγαμη, οικογενειάρχης, πολύτεκνη;
Μήπως δεν υπάρχει; Υπάρχει αλλά δεν συμφέρει το άθεο, αντίχριστο και ανθελληνικό σύστημα...»

http://koukfamily.blogspot.com/2020/01/blog-post_707.html

Ανώνυμος είπε...

Μολονότι ο θεσμός της Προεδρίας είναι η ομιλούσα γλάστρα της κιναιδοβουλευτικής δημοκρατορίας τους:

Υπό γυναικός άρχεσθαι ύβρις αν ανδρί είη εσχάτη. – Το να εξουσιάζεται ένας άντρας από μια γυναίκα είναι ο μεγαλύτερος εξευτελισμός. Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Φοβερές καταγγελίες της κας Ειρήνης Μαρούπα , που ήταν η δικηγόρος που εκπροσώπησε τις Παμμακεδονικές οργανώσεις στην αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που συζητήθηκε στο ΣτΕ σε συνεδρίαση που προήδρευε η μανδάμ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου:
https://elasyn.com/2020/01/17/sakelaropoulou-masonia

"Μίλησε αγενέστατα, πρέπει να ακουστεί τι ειπώθηκε εκείνη την ημέρα για να καταλάβουν ποια τους προτείνουν να ψηφίσουνε. «Δεν υπάρχει μόνο αυτή. Έχουμε και άλλες υποθέσεις εδώ πέρα, δεν θα ασχολούμαστε μαζί σας»."

"Μου απάντησε «δεν πάμε καλά…», που είναι πρωτάκουστο για Πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου"

«Εγώ αγόρευσα 18 λεπτά με 4 διακοπές δικές της και με έντονη τη δυσφορία της, που είχε εκνευρίσει όλο τον κόσμο.»

«με διέκοψε στην αγόρευσή μου η Πρόεδρος λέγοντας: «ελεύθεροι είναι να κάνουν ό,τι θέλουν»…αυτοί που θέλουν ανεξάρτητοι Μακεδονία!»

Η αγράμματη γιαγιά μου ήταν πιο καλλιεργημένη κι ευγενής από αυτή την κότα.

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:00 να ζητήσει συγγνώμη από τις κότες.

Χαχα μου ήρθε αυθόρμητα το πείραγμα, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.

Ανώνυμος είπε...

«Είναι δυνατόν οι Γυναίκες να μη θέλουν τα καλό σου;;; Όταν μάλιστα οι περισσότερες Γυναίκες δεν ζητούν Ισότητα – αυτό αποδεικνύεται σταδιακά ένα μεγάλο παραμύθι– αλλά απόλυτη κυριαρχία και εξουσία και σε βάρος των Ανδρών αλλά και σε βάρος των λιγότερο ευνοημένων γυναικείων στρωμάτων. Δύσκολα αντιστέκεται κανένας στην έμφυτη πονηριά της Γυναίκας που θέλει να ελέγξει και να εξουσιάσει».

-Ύμνοι στην «πετυχημένη γυναίκα», άλλωστε είναι χωρισμένη γεγονός που σημαίνει επιπλέον ύμνους στην «μοναχική» γυναίκα
που μεγάλωσε το παιδί μακριά από τον «ανεύθυνο» και «καταπιεστικό» άνδρα–πατέρα, πιθανόν έναν γνήσιο φαλλοκράτη που δεν ανέχονταν το πνεύμα «ανεξαρτησίας» της ευαίσθητης συζύγου του.

-Η ίδια βέβαια είχε την αμέριστη συμπαράσταση ενός άλλου άνδρα του οποίου ποτέ δεν αρνήθηκε τις υπηρεσίες του, του πατέρα της.
Με την δική του συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια – είναι σίγουρο – εξελίχθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας...

-Στο χώρο της Γενικής Πολιτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας ακολουθούμε μάλλον διαφορετικούς δρόμους γιατί ενώ στην οικογένεια και στον καθημερινό κόσμο απορρίπτουμε τον άνδρα και πατέρα, στην επαγγελματική μας εξέλιξη δεν αρνούμαστε την όποια συμπαράσταση και βοήθεια του Πατέρα που τυγχάνει Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ή την φιλία με πασίγνωστο Υπουργό και Πρόεδρο Κόμματος (Ε. Βενιζέλος), ταυτόχρονα δε συνεισφέρουμε στην αθώωση Άνδρα– καταπιεστή, φαλλοκράτη κλπ. κλπ. – που σαν Υπουργός κατηγορήθηκε για παραποίηση της Λίστας Λαγκάρντ (Γ. Παπακωνσταντινου).

-«Φεμινισμός» στα οικογενειακά αλλά συγκαταβατική και δεκτική στην Ανδρική Συμπαράσταση και βοήθεια στα Μεγάλα και Δύσκολα. Είναι ο κλασσικός τύπος της σημερινής γυναίκας άνω των 55 που εξελίχθηκε βοηθουμένη τα μάλα από τον Άνδρα στην καριέρα της και τον οποίο – εννοείται – ποτέ δεν αναφέρει.
https://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_98.html

Ανώνυμος είπε...

-Λησμονήσαμε πόσο επιθετικές και πολεμοκάπηλες γίνονται οι γυναίκες – σαν γνήσιες νεοφώτιστες και νεόπλουτες πολιτικά– όταν αποκτήσουν τεράστια εξουσία και χρήμα. Λησμονήσαμε την Χίλαρι Κλίντον που κατέστρεψε την Λιβύη, την Μαντλίν Ολμπράιτ που ρήμαξε με βομβαρδισμούς την Γιουγκοσλαβία, την πολεμοκάπηλη Κοντολίζα Ράις...

-Προφανώς ο Νεοφιλελευθερισμός δεν επικροτεί την Ανδρική Παρουσία για τις κρίσιμες αποφάσεις του. Χρειάζεται «Γυναικεία ευαισθησία» και το απαλό χάδι και άρωμα της Θηλυκής παρουσίας για να περάσει τα σκληρά του μέτρα.

-Ένας Άνδρας είναι εξ ορισμού «Φασίστας», «Φαλλοκράτης», «Πατριαρχικός» και «Καταπιεστικός». Χρειαζόμαστε το βελούδινο άγγιγμα μιας Μαρίας Αντουανέτας για να περάσουμε σκληρά και οδυνηρά για τους λαούς μέτρα. Δεν θα ήταν καλύτερα να τοποθετήσουμε Γυναίκες που σαν νεοφώτιστες και νεόπλουτες της Πολιτικής είναι περισσότερο επιθετικές αλλά συναντούν και μικρότερες αντιστάσεις;;;

-Βέβαια εάν τα βρει δύσκολα υπάρχουν και οι Ομοφυλόφιλοι που είναι το άλλο βαρύ κανόνι της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης.

-Πιστεύουμε πως ο καλπάζων Νεοφιλελεύθερος Καπιταλισμός λόγω της Γυναικείας παρουσίας είναι πιο «πονηρός» και ικανός, πιο επικοινωνιακός και υποστηριζόμενος με υστερικό τρόπο από τα Μέσα Ενημέρωσης, είναι και πιο πετυχημένος. Γι’ αυτό είναι και πιο επικίνδυνος.

https://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_98.html

Ανώνυμος είπε...

«Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή».

Πώς παραμορφώνουν το πρόσωπο μιας θηλυκιάς ο μισανδρισμός, το τζιβιτζιλίκι, οι μαυρομαγικές τελετές και τα μασωνικά τελετουργικά.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που την βλέπει κανείς, από τη φάτσα της, κάνει κρα ότι είναι αντίχριστη κομμουνίστρια. Γι'αυτι και την επέλεξε ο αντίχριστος φιλελεφτ Κουλης...

ανωνυμος είπε...

χωματερή.....