Σάββατο 23 Μαΐου 2020

«Ορίστε τι σημαίνει αγάπη»: Η στιγμή που Ισπανός συναντά τον γάιδαρό του μετά από 2 μήνες καραντίνας -Δάκρυα και δυνατά γκαρίσματα !

Συγκινητικές στιγμές κατέγραψε κάμερα στην Ισπανία όταν ένας γάιδαρος και το αφεντικό του ξανάσμιξαν ύστερα από δυο μήνες καραντίνας.
Αν και η ισπανική βουλή ενέκρινε λόγω της  τρέλας της λεγόμενης "πανδημίας του κορωνοϊού" την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα, η τοπική κυβέρνηση στη Μάλαγα χαλάρωσε κάπως το lockdown kι ο Ισμαέλ Φερνάντεζ δεν έβλεπε την ώρα να επισκεφθεί το οικογενειακό αγρόκτημα και να δει επί τέλους όχι μόνον τον αδελφό του, αλλά και την αγαπημένη του γαϊδουρίτσα, τη Μπαλντομέρα.

 Στο συγκινητικό στιγμιότυπο –που θύμισε εκείνο του σκύλου από τη Μασαχουσέτη που γαύγιζε από χαρά όταν είδε την αφεντικίνα του μέσω βινετοκλήσης μετά από τρεις εβδομάδες λόγω της "πανδημίας" - ο 38χρονος διευθυντής μάρκετινγκ ξεσπά σε λυγμούς όταν βλέπει μπροστά του το  γάιδαρό του, που ανταποκρίνεται γκαρίζοντας δυνατά. Ο Φερντάντεζ δεν είχε ιδέα πώς θα αντιδρούσε η Μπαλντομέρα βλέποντάς τον και κατέγραψε τη στιγμή που πλησίασε το φράκτη στο αγρόκτημα της περιοχές Ελ Μπόρχε της Ισπανίας. Η γαϊδουρίτσα διακρίνεται να πλησιάζει σιγά – σιγά το αφεντικό της, που τη χαϊδεύει τρυφερά στο κεφάλι και τη ρωτά που ήταν όλο αυτό το διάστημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια γαιδουρίτσα με ευαισθησία, με προσωπικότητα, οπωσδήποτε με υπομονή και ανιδιοτελή αγάπη, γνωρίσματα που λείπουν από πολλά ανθρώπινα..γαιδούρια.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Φύση
του οικόσιτου

η αφοσίωση
στον αφέντη.

Πολιτικοί
και
Ιεράρχες

αφοσιωμένοι

στο ίδιο
-τρυφερό;-
αφεντικό

Θα είναι
για τους
οικούντας
στα παρασκήνια

πηγή
πλούσιων
συναισθημάτων...