Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Η αστυνομία εν δράσει!

Κορονοϊός:

“Επιδημία” οι συλλήψεις ιερέων για “παράνομες” Λειτουργίες...





Τα περιστατικά με “αντάρτες” κληρικούς που αψηφούν τις κυβερνητικές και εκκλησιαστικές οδηγίες και τελούν στα κρυφά Λειτουργίες δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.


Η αστυνομία του Μαυροβουνίου συνέλαβε τον ηγούμενο του μοναστηριού Rezhevichi και δέκα ενορίτες για παραβίαση της καραντίνας σε σχέση με την πανδημία του COVID-19.

"Η αστυνομία του Μαυροβουνίου συνέλαβε 11 πολίτες στη μονή Ρεσέβιτς κατά την πρωινή λειτουργία. Ο ηγούμενος του μοναστηριού, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος (Nesic), πολίτης της Σερβίας, συνελήφθη επίσης για μη τήρηση των υγειονομικών προτύπων που υιοθετήθηκαν για την καταπολέμηση μιας επικίνδυνης μολυσματικής νόσου ", δήλωσε το πρακτορείο του Μαυροβουνίου Direct Line.


«Σήμερα είχαμε μια λειτουργία, μια έγκυος γυναίκα ήρθε με τον σύζυγό της, μια γυναίκα με μικρά παιδιά, ήρθαν να προσευχηθούν περισσότεροι άνθρωποι στον Θεό. Τότε ήλθε η αστυνομία, έγραψαν τα ονόματα όλων των ανθρώπων και μου τηλεφώνησαν για ανάκριση. Στη συνέχεια κάλεσαν τον Ιερομόναχο Ηλία ", δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος. Σύμφωνα με τον ηγούμενο ο μαναχός Ηλίας θα κληθεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι ο ηγούμενος ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για παραβίαση της καραντίνας. "Προσευχήσου για τον Ιερομόναχο Ηλία, για μένα και για εκείνους που θα μας κρίνουν", είπε ο αρχιμανδρίτης.

Στις 19 Μαρτίου, στο Κοττόρ, η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον πρωτοπρεσβύτερο π.Momchilo Krivokapich για τέλεση τρισάγιου, το οποίο παρακολούθησαν 15 άτομα, παρά την καραντίνα. "Η Παναγία μάς προστάτευσε από την πανώλη και γι 'αυτό σε αυτην προσευχόμαστε τώρα για να μας γλιτώσειε από αυτήν την νέα σύγχρονη πανούκλα", είπε ο κληρικός. Την περασμένη Κυριακή, η αστυνομία του Κότορ επίσης παρενέβη για έναν ιερέα και τρεις ενορίτες σε ένα μνημόσυνο στο νεκροταφείο.

 σχόλιο :Τέτοιο ήθος ψάχνει ο λαός του θεού παπάδες 
με αγωνιστικό και θυσιαστικο ήθος για τον λαό του Θεού που να αψηφούν δεσποτάδες και κερατάδες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κραυγή αγωνίας από τον Παπά- Χρήστο Δημητρόπουλο: Άραγε τι έρχεται …!

https://simeiakairwn.wordpress.com/2020/04/02/%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%ac-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/


Ως Ιερά Μητρόπολις Μόρφου προτείνουμε να αποθηκεύσουμε βασικά είδη διατροφής για ένα χρόνο για την οικογένειά μας, αλλά και για να τα μοιραστούμε με αυτούς που δεν θα έχουν, αν χρειαστεί
http://www.immorfou.org.cy/newsvarious-articles/2032-noik2420.html

Ανώνυμος είπε...

Ο "κακός" ο Ορμπαν που περιορίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι "καλοί" ηγέτες (μεταξύ των οποίων και ο Κούλης)
που ζητούν την αποπομπή του από το ΕΛΚ.
Της υποκρισίας το ανάγνωσμα...
https://www.in.gr/2020/04/02/world/apopompi-tou-ormpan-apo-elk-zitoun-mitsotakis-kai-alloi-12-igetes/