Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Οι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Μέτοικος

Άντε ρε αλληλέγγυοι! Μην δαπανάτε την αριστερή σας ενέργεια στην ασφάλεια της Αθήνας, καίγοντας περιουσίες. Ροβολίστε κατά τον Έβρο και, με τους ένθερμους δικαιωματιστές, μοιράστε στα «όργανα» του Ρετζέπ Ερντογάν ανακοινώσεις με τίτλο: «Refugees Welcome»!
Στείλτε στον «σκηνοθετημένο πόλεμο” της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του «φίλου Ρετζέπ», που αγωνίζεται να σώσει τους λαθρομετανάστες και, οι ένοπλες ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα τους απωθούν, αφού μάλιστα «σκότωσαν έναν Σύριο» ταλιμπάν!!! 1000 δικαιωματιστές, που ξέρουν μεν να κάνουν τη δουλειά τους, είναι όμως ανίκανοι να σκεφθούν πολιτικά.
Δικαιωματιστές και νεολαίοι αφού για εσάς: «Οι πρόσφυγες δεν είναι ούτε “εθνική απειλή”, ούτε “εισβολείς”… [καθώς] ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ [πιστεύετε πως] η ειρηνική συνύπαρξη των λαών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους, οφείλουν να ξεπερνούν κάθε προγονική λατρεία και εθνικιστική εμμονή» μην χάνετε χρόνο!
Από τη μια πλευρά οι χίλιοι Τούρκοι κομάντος που, με τεθωρακισμένα, προσπαθούν να γκρεμίσουν ότι πρακτικά ορίζει τα σύνορα, σπρώχνοντας στα συρματοπλέγματα τους λαθρομετανάστες και, από την άλλη εσείς, οι ροζ δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με τα «οδοφράγματα αλληλεγγύης» απέναντι στους «φασίστες Ελληναράδες» που, στην πραγματικότητα και, κατά τον δικό σας Βαρεμένο δεν προστατεύουν την Ελλάδα αλλά τις παράνομες βίλες τους! ίσως καταφέρετε το γκρέμισμα του «φράκτη» και των δικαιωμάτων που έχουν οι Έλληνες πολίτες.
Α! και μια και θα τριγυρνάτε στην Θράκη, πέστε στους συνΈλληνες, μουσουλμάνους το θρήσκευμα, όπως με άνεση και αυθάδεια απαιτείτε από τους Ορθόδοξους χριστιανούς, να κλείσουν τα τζαμιά και να μην προσεύχονται!
Μην παριστάνετε τους τζάμπα μάγκες σε μια Εκκλησία που, σε κάθε ύβρη και προπηλακισμό, στρέφει το άλλο της μάγουλο.
Φανείτε, έστω και στα ψέματα, γενναιότεροι από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που ζήτησε μόνο από την Ορθόδοξη Εκκλησία περιορισμό των «μεγάλων συναθροίσεων»!
Εσείς, ως ταχαριστεροί, υπερασπιστείτε τις «φιλάνθρωπες» απόψεις σας, ζητώντας από τους εβραϊκής καταγωγής Έλληνες να κλείσουν τις συναγωγές, όπως βέβαια και από τους παπικούς και όλες τις αιρετικές τους παραφυάδες.
Ζητήστε, λοιπόν, με τον τσαμπουκά του γιδοβοσκού σας, να κλείσουν τα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο έτσι κι αλλιώς άδειος σάκος σας.
Η «επική μωρία» του Α. Λιάκου πως, για να λύσουμε το δημογραφικό χρειαζόμαστε ένα εκατομμύριο μετανάστες, θα είχε γίνει πραγματικότητα αν ως «κυβέρνηση είχατε δυο δράμια μυαλό» αν, ως «μοβόρικοι κομμουνιστές», καθαρίζατε μια και καλή «φορολογικά» τους Έλληνες και ανοίγατε διάπλατα τα χερσαία σύνορα, αφού η θάλασσα δεν έχει σύνορα κατά τον yalanci αριστερό Αλέξη, για να λύσετε το συναμφότερον, και το δημογραφικό της Ελλάδος και το μεταναστευτικό πρόβλημα του φίλου Ταγίπ!
Σύμμαχός σας στο «εσωτερικό» η Έλενα Ακρίτα (ή Άκριτα;) αυτή που, κατά δημόσια ομολογία της, γίνεται μουλάρα με όσους διαφωνούν δυναμικά μαζί της, που διατείνεται πως «μερικοί από μας… δεν μπορούμε να μισήσουμε κανένα πλάσμα πάνω στη Γη» (ούτε και αυτά που πρόκειται να έρθουν στη ζωή;) αυτή που, ως πασιονάρια των παράτυπων μεταναστών, προς το παρόν, προτιμά να θρέφει πέντε σκύλους και τέσσερις γάτες, αντί για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, αυτή που έβαλε τα ελιτίστικα φισεκλίκια της και, με κίβδηλους λυγμούς και γελοίους επαίνους, όρμισε ενάντια στις «διεθνείς πολιτικές».
Η Έλενα Ακρίτα που περηφανεύεται για το γεγονός πως, ο πατέρας της «αν και Κύπριος, πήρε Ελληνική υπηκοότητα»! Τι λες, Κυρά μου! Σοβαρά; Και κακαρίζεις πανηγυρικά για ένα γεγονός, που έγινε στην ασφάλεια του Ελληνικού κράτους; Η πράξη δεν έχει τίποτα το θαυμαστό! Διότι κάποιων άλλων οι παππούδες και γιαγιάδες, διώχτηκαν από τη Βασιλεύουσα επειδή, στις τουρκικές απογραφές πληθυσμού δήλωναν Έλληνες από κούνια, τουτέστιν, παππόθεν και μητρόθεν ή, αλλιώς, αναντάν μπαμπαντάν!
Anladın mı κυρία; 
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: