Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

  Η ολιγοπιστία αρκετών Ιεραρχών αναδεικνύεται περίτρανα στην δοκιμασία με τον κορονοϊό.  Όσοι αμφισβητούν την Θεία Λειτουργία καλό θα ήταν πετάξουν τα ράσα και να πάνε σπίτια τους. Αναφερόμαστε και σε Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας που ανήκουν  στην λεγόμενη ελιτίστικη πλευρά. Εκθέτουν την Εκκλησία. 

Αν ζητάνε καριέρες να εγκαταλείψουν την Εκκλησία του Χριστού.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Επιφάνιος Ντουμένκο δεν είναι ιεράρχης, δεν είναι καν παπάς ή διάκος. Ενας κλόουν με άσπρα επανωκαλύμμαυχα και μίτρες είναι...

Cyclus

Φρύνι είπε...

Aυτά που ακούμε από ορισμένους ιεράρχες είναι σόκ. Σε ποιον Θεό πιστεύουμε; Δεν είναι ο δημιουργός του ουρανού και της γης,ο Κύριος, ο Θεός ο παντοκράτωρ, ο Ών ο Ήν και ο Ερχόμενος;Τα τρόφιμα ανοικτά, οι Εκκλησίες κλειστές; Πού είναι το " ουκ επ' άρτω";Πού είναι οι λιτανείες, τα ευχέλαια, οι ιστορικές γιορτές για την απαλλαγή από σεισμούς,λοιμούς και άλλα δεινά;Μεγαλύτερη θυσία στον εχθρό του ανθρώπου από κλειστές Εκκλησίες το Πάσχα υπάρχει;Πόσο φιλάνθρωποι έγιναν οι δυνατοί της ανθρωπότητας,ξαφνικά, όταν μόλις λίγο καιρό πριν βύθιζαν τις χώρες του κόσμου στη φτώχεια και τις αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους.Και τώρα, για θανάτους, πολύ λιγότερο του 0,1 του παγκόσμιου πληθυσμού, δε διστάζουν να τινάξουν στον αέρα την παγκόσμια οικονομία!..Έχουμε νου; Κάτι δεν πάει καλά.