Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Σε τι κόσμο ζούμε τελικά ,οι ξεφτίλες φτιάχνουν τώρα και "νομίμους" ρουφιάνους!



Παρατηρητής της Γειτονιάς
Το πρόγραμμα «Παρατηρητής της Γειτονιάς» είναι μια στρατηγική πρόληψης του εγκλήματος στον Δήμο μας.
Οι Παρατηρητές της Γειτονιάς προτρέπονται να είναι σε εγρήγορση για παρατήρηση ύποπτων/εγκληματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή όπου ζουν και εργάζονται. Είναι τα μάτια  και τα αυτιά της Αστυνομίας, η οποία δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα σε κάθε σημείο της πόλης. Ο Παρατηρητής της Γειτονιάς, όμως, θα πρέπει να έχει υπ’ όψιν του ότι δεν παίρνει τον νόμο στα χέρια του.
Οι Παρατηρητές τυγχάνουν δωρεάν ενημέρωσης και επιμόρφωσης για να μπορούν να προφυλάξουν την περιουσία τους καλύτερα και να διευκολύνουν το έργο της Αστυνομίας για ένα ασφαλέστερο Δήμο. Επίσης λαμβάνουν ενημερώσεις (συνήθως μέσω μηνυμάτων sms) σχετικά με σχετικά συμβάντα ή ενημερωτικές εκδηλώσεις. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει συνδρομή μέλους και είναι εθελοντική.
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και να λαμβάνετε τις σχετικές ενημερώσεις, συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής και αποστείλετέ το στον Δήμο Έγκωμης (υπ’ όψη κ. Σωκράτη Σαρρή), Ερεχθείου 3, 2413 Έγκωμη ή Τ.Θ. 27504, 2430 Έγκωμη ή με τηλεομοιοτυπία στο 22352521 ή ηλεκτρονικά στο politismos@engomi.org
Πώς επικοινωνείτε με την Αστυνομία
 Εάν   αντιληφθείτε   τη   διάπραξη   κάποιου   εγκλήματος,   βλέπετε   ή  ακούτε οτιδήποτε το ύποπτο, τηλεφωνήστε στον αριθμό 112. Αν έχετε αμφιβολία κατά πόσο είναι ή όχι κάτι επείγον, τηλεφωνήστε στο 1460 ή στο 22802832 για να επικοινωνήσετε με τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό. Δεν έχει σημασία αν κάνατε λάθος εκτίμηση, εκείνο που έχει σημασία είναι το ότι έχετε ενημερώσει την Αστυνομία.
τους το αφιερώνουμε...  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά τώρα; Γιατί ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ έτσι; Για να μας βουλώσουν όχι μόνο το σώμα αλλά ΚΑΙ το στομα ολότελα; Θέλουν να μας καταντήσουν Κινέζους/βουδάκια που θα χειροκροτάμε, θα κλαίμε, θα πηδάμε, ΜΟΝΟ με την ΕΝΤΟΛΗ της ΤσιοδροΚυβέρνησης; Αυτό ΔΕΝ υπάρχει! Ούτε σε Ελληνική ταινια με τους κουκουλοφόρους των Ναζί ΔΕΝ το έχουμε ξαναδεί!!!! Οι παρατηρητές πάνε να φάνε τις δουλειές από τους κανονικους μυστικους αστυνομικους, παναπεί...μωρέεε.Ου να χαθούνε και να χάνονται οι Χούντοβασιλικοί του Κερατά! Τους σιχάθηκαμαν εντελώς μεσιέ Τρελογιάννη μας.

Ανώνυμος είπε...

Η σιχαμερή ρουφιανιά έχει αρχίσει να εκδηλώνεται και στην επαρχία.
Εκτός από πανικόβλητους θα μας κάνουν και καταθλιπτικούς, φοβικούς, αντικοινωνικούς, πλαδαρούς, τοφαλοειδείς-φαλαινοειδείς, καρδιοπαθείς και, φυσικά, ρουφιάνους...

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα γίνεται ο έλεγχος στα σπίτια
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/907404/?fbclid=IwAR0LyqD6NNe1xDtGIS227Jvu9Q7TM_EMVXeqAw2fzvE1lCxPzwEB4jW61AQ

Ανώνυμος είπε...

Τι διδάσκει η Εκκλησία για τη Ρουφιανιά; Θα πάνε στην Αιώνια Κόλαση οι Ρουφιάνοι ναι, ή ού; Διότι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ πάνε, έ, ας βρει κόσμος και κοσμάκης λιγο έξτρα ψωμάκι να φάει, τώρα που θα κλείσει ο ΤσιοδροΜητσοΔΡΑΚΗΣ (που λέει κάποιος), ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...αλλά..τι τους νοιάζει αυτους; Με πολυ φιρμάτες δερμάτινες τσάντες κυκλοφορούνε πάντα οι κυράδες τους (Συγνώμη Μαρέβα, σε συμπαθουσα μέχρι τα τώρα, αλλά αυτός ο δικός σου, ο ..σφίχτης, μας έχει κάνει τα νεύρα σμπαράλια. Αν τον παρατήσεις για κάποιον άλλον, εγώ θα είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ!)

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα και καλά ότι τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ κ ΟΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ τους θα βάλουν σε τάξη την ΕΥΡΏΠΗ.
Βρε δεν πάτε στόν πατερούλη σας τον αρχιδιάβολο.
Το χειρότερο όμως είναι πως ο Ελληνας έγινε πιστός ακόλουθοσ όλων αυτών των ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ....
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ