Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

!!!!


Εφημερίδα Μακελειό

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ αξιοπιστη η εφημεριδα του Στεφανου Χιου.. Γελαει ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς απο κατι παλαβους μαθαινουμε αληθειες που οι λογικοι δεν θελουν να πουν..

Kwsths22 είπε...

ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ SARS ΚΑΙ ΙΌ ΝΥΧΤΕΡΊΔΑΣ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΌ "COVID 19"
Απόδειξη 1: Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα.
Πηγή:
https://www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/?fbclid=IwAR3DhTOFrqJ5ClGKgyrEp6J_vE5lxXkpv0kfG7TtIEOyt5n_pBtkd3oyG8c
Νέες εικόνες του θανατηφόρου κορωνοϊού που έχει προκαλέσει το θάνατο σε πάνω από 1.300 άτομα δημοσιοποίησαν τα εργαστήρια Rocky Mountain του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Για να μπορέσουν να απεικονίσουν με ακρίβεια τον ιό οι ερευνητές πήραν δείγμα από ασθενή στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικών ειδών μικροσκόπια υψηλής ανάλυσης.
Η «κατάρα» της πανδημίας και το «επιθετικό ριμπάουντ»
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οπτικά οι εικόνες του νέου ιού δεν διαφέρουν και πολύ από αυτές του κορωνοϊού του αναπνευστικού, γνωστού ως SARS, που έπληξε τη Μέση Ανατολή το 2012. Πηγή: https://www.tanea.gr/2020/02/14/science-technology/koronoios-nea-apeikonisi-tou-thanatiforou-iou-moiazei-me-ton-sars
Απόδειξη 3
Πρόσφατη γενετική ανάλυση δείχνει ότι ο ιός μοιάζει με ιούς που μολύνουν νυχτερίδες και φίδια. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο νεός κορονοϊός είναι ένας συνδυασμένος, μεταλλαγμένος ιός νυχτερίδας και φιδιού.
πηγη: https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/ygeia/item/33804-koronoios-apo-katanalosi-fidion-proilthe-o-thanatiforos-ios