Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

π. Βασίλειος Βολουδάκης – Ο κορωναϊός είναι πολιτικό κατασκεύασμα.


Ομιλεί ο π. Βασίλειος Βολουδάκης
Αγαπητοί συμμαθητές και συμμαθήτριες, χαίρετε πάντοτε.

....Το μέτρο αυτό του κλεισίματος των Ναών, το οποίο αποδέχθηκε η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας διότι βρέθηκε μεταξύ σφύρας και άκμονος. Δηλαδή, εκινδύνευε να της καταλογισθεί η ασθένεια και οι θάνατοι του λαού μας από τον κορωναϊό, να της αποδοθεί ότι εξαιτίας της και εκ της αφροσύνης της ο λαός δεν προστατεύεται.
Βεβαίως, όλα αυτά τα οποία δρέπει και το εκκλησιαστικό σώμα μας δείχνουν πόσο πολύ αδιαφορήσαμε για τα κοινά πράγματα, για την καθημερινή πραγματικότητα της Πατρίδος μας. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου εμείς οι κληρικοί πρωτίστως αλλά και όσοι αγαπούν την Εκκλησία να αναθρέψουν πνευματικά αναστήματα για να αναγάγουν την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας, και τώρα αγόμεθα και φερόμεθα από αυτά τα οποία διατυμπανίζουν οι άρχοντές μας, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα, στο ήθος και στην συμπεριφορά αλλά και στις αποφάσεις από τους άρχοντες του υπολοίπου κόσμου, οι οποίοι φέρονται και άγονται από κέντρα τα οποία είναι άγνωστα και σ’ αυτούς τους ίδιους ακόμη.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έχουν αποκαλύψει άνθρωποι του Θεού, οι οποίοι έχουν πνευματική εμπειρία και βλέπουν εκείνα τα οποία δεν βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι και δεν παρουσιάζει βεβαίως η τηλεόραση, οι οποίοι μας έχουν αποκαλύψει ότι πέντε είναι οι άνθρωποι τους οποίους δεν ξέρει κανείς και βρίσκονται σε ένα πολύ υψηλό όρος όπου βεβαίως εκεί δεν μπορεί να γίνει ανίχνευσις των συνομιλιών. Ο άγιος αυτός άνθρωπος που βρέθηκε ανάμεσά τους χωρίς να τον βλέπουν μας είπε ότι εκεί τεκταίνονται τα πάντα. Και δυστυχώς μεταξύ των πέντε αυτών ανθρώπων είναι και ένας Έλληνας.
 
Αυτά μπορεί βεβαίως να φαντάζουν στους αδαείς ως συνωμοσιολογίες ή ως λόγια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όμως, το έθεσα αυτό σαν προϋπόθεση και αρχή και εν συνεχεία θα προσπαθήσω να καταθέσω και τα τεκμήρια, τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτός ο λόγος είναι αληθής. Διότι οι άνθρωποι του Θεού, όχι οι θρησκευόμενοι, όχι οι ευσεβείς, αυτούς που ξέρει ο πολύς κόσμος, αλλά οι άνθρωποι εκείνοι που ζουν στις μέρες μας και μιλούν πρόσωπο προς πρόσωπο με τον Θεό μας. Αυτοί δεν ψεύδονται αλλά καταθέτουν την αλήθεια.
Προτού όμως προχωρήσω θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό που κατακλύζει τις ψυχές των ανθρώπων. Η απέραντη θλίψη που για μας τους κληρικούς είναι το πρώτο και βασικό πρόβλημα του Ελληνικού λαού αυτήν την ώρα. Και δυστυχώς δεν βλέπουμε να δείχνουν την ίδια ευαισθησία και οι ιατροί εκείνοι που κατά τεκμήριο καλούνται σε κρίσιμα γεγονότα, είτε ατομικά, είτε ομαδικά, είτε κοινωνικά να συντρέξουν τους ανθρώπους. Δηλαδή οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι δεν βλέπουμε να διαμαρτύρονται και να τονίζουν ότι βασικός παράγων για την διασπορά με καλπασμό του νέου αυτού ιού, του εβδόμου στην σειρά των ιών της γρίπης, ο κύριος παράγων είναι το πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, το οποίο ανοσοποιητικό σύστημα έχει καταπέσει λόγω της καταθλίψεως. Δεν πρόκειται για απλή θλίψη αλλά για κατάθλιψη. Αυτά έπρεπε να τα σαλπίσουν εκείνοι που υποτίθεται ότι φροντίζουν για την υγεία του λαού μας.
Και τώρα τελευταία άκουσα ότι κάποιοι ψυχίατροι και ψυχολόγοι είναι στην υπηρεσία όποιου τους χρειάζεται να τους πάρει τηλέφωνο κ.τ.λ.. Ποιός κοροϊδεύει ποιον; Είναι δυνατόν να παρηγορήσεις έναν άνθρωπο όταν από το πρωί ως το βράδυ του λες ότι σε λίγο θα απαγορευθεί και η κυκλοφορία; Όταν βλέπει στα βίντεο των ευρωπαϊκών κρατών να σύρουν μία κοπέλα που έκανε τζόκινγκ σε έναν τελείως άδειο δρόμο, να την σύρουν με βία οι αστυνομικοί να την βάλουν στο περιπολικό γιατί τάχα παρέβη τα μέτρα; Όταν ακούνε ότι ούτε Πάσχα θα κάνουν σωστό, ούτε για τους επόμενους 12 μήνες υπάρχει ξέφωτο, είναι δυνατόν να υπάρξει ψυχίατρος και ψυχολόγος ο οποίος θα κάνει ανασυγκρότηση σε μια τόσο ταραγμένη ψυχή; Οι άνθρωποι, σαφώς και δεν ενδιαφέρονται για την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων αλλά ούτε και για την υγεία των ανθρώπων.
Και να θυμηθούμε κάτι το οποίο όμως έχει τραυματίσει μαζί με το πλήρωμα της Εκκλησίας, έχει τραυματίσει και την εικόνα της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, και στο μέλλον, όσοι πιστοί, όσοι άγιοι βρεθούν, θα στιγματίζουν με τα μελανότερα χρώματα την απουσία του κλήρου από αυτήν την δύσκολη ώρα. Τάχα καταβάλλεται προσπάθεια για να μην διασπαρεί άλλο η νόσος, όταν η κυρία Γιαμαρέλλου, η οποία είναι κατά ομόφωνη γνώμη των ιατρών της Πατρίδος μας, τουλάχιστον κορυφαίων γιατρών της Πατρίδος μας, μας λέει ότι το 1958 είχαν πεθάνει από την γρίπη 50 εκατομμύρια άνθρωποι και τότε όχι μόνο δεν έκλεισαν οι Εκκλησίες αλλά ενέτειναν τις προσευχές τους οι Ιεροί Ναοί και περιορίστηκε στην Πατρίδα μας ο αριθμός αυτός.
Όταν λοιπόν έχουμε να συγκρίνουμε τέτοια νούμερα και να βλέπουμε την πολιτική ηγεσία των περισσοτέρων κρατών σε αλλοφροσύνη -προς τους λαούς όχι προς εαυτούς, αυτοί ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια- αλλά με αλλοφροσύνη προς τους λαούς απευθυνόμενοι να λένε ότι «μείνετε στα σπίτια, μείνετε μέσα, μην κυκλοφορείτε να περιορίσουμε τον ιό», αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι εστί άνθρωπος. Κατ’ αυτούς άνθρωπος είναι ένα δίποδο ον το οποίο στέκεται όρθιο και δεν περπατάει στα τέσσερα. Και αυτό προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο με τις πιο πρόχειρες ιατρικές μεθόδους χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους τον ψυχικό κόσμο που είναι ο κυρίως και κατ’ εξοχήν άνθρωπος. Το σώμα χωρίς την ψυχή είναι ένα πτώμα.
Αυτά βεβαίως είναι άγνωστα σ’ εκείνους, είναι όμως γνωστά σε μας τους κληρικούς και δεν μπορώ να εξηγήσω το πως πριν και από την απόφαση της Ιεραρχίας μας, η οποία πράγματι βρέθηκε όπως είπα μεταξύ σφύρας και άκμονος και βλέποντας την δειλία ημών των κληρικών έλαβε μέτρα μετριοπαθή αλλά χωρίς να αγνοήσει και να αδιαφορήσει για τον πνευματικό καταρτισμό και την πνευματική ευλογία του ποιμνίου της, παρουσιάζονται φαινόμενα κληρικοί όχι μόνο να κλείνουν τις Εκκλησίες και να εξαφανίζονται αλλά να κλείνουν ακόμη και τα κιγκλιδώματα του περιβόλου των Εκκλησιών.
Πού είναι οι ιερείς που πυρπόλησαν το Κούγκι; Πού είναι οι ιερείς εκείνοι που εβάστασαν τους αγώνες; Που είναι οι ιερείς εκείνοι που περιφέροντο και αγίαζαν τους τόπους όπου η χολέρα ή άλλες νόσοι μεταδοτικές και λοιμώδεις εμάστιζαν το ποίμνιό τους; Πού είμαστε εμείς οι κληρικοί; Πέτρα καταφυγὴ τοῖς λαγωοῖς, ὁ μισθωτὸς δὲ καὶ οὐκ ὢν ποιμήν, οὗ οὐκ εἰσὶ τὰ πρόβατα ἴδια, θεωρεῖ τὸν λύκον (δηλαδή τον κωροναϊόν) ἐρχόμενον καὶ ἀφίησι τὰ πρόβατα καὶ φεύγει. Και φεύγει γιατί είναι μισθωτός καὶ οὐ μέλει αὐτῷ περὶ τῶν προβάτων.
Αυτό θα το καταγράψει η ιστορία διότι εμείς οι κληρικοί έπρεπε να πέσουμε στα πόδια των επισκόπων μας και να τους μεταφέρουμε τον παλμό της ψυχής του ποιμνίου και όχι να μεταφέρουμε συμβολικά το ωμοφόριό τους κατά την μεγάλη είσοδο της Θείας Λειτουργίας εις ένδειξη ότι τους δίνουμε αναφορά για το ποίμνιό μας. Τώρα μας χρειάζεται ο λαός. Συνεχώς. Όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις ώρες. Επικοινωνούν οι άνθρωποι με εμάς και θέλουν έναν λόγο να ακούσουν, μία παρηγορία. Να ακούσουν έναν λόγο αληθείας και όχι τα ευχολόγια «καθίστε στο σπίτι σας, προσευχηθείτε ιδιαιτέρως και σκεφθείτε και αναπολήσετε το τι έχετε κάμει.» Αυτό ποτέ η Εκκλησία δεν το κήρυξε. Ποτέ δεν παρέπεμψε τους ανθρώπους στα σπίτια τους να προσεύχονται κατ’ ιδίαν. Ποτέ η Εκκλησία δεν έλαβε ως σημείο του Θεού την απόφαση μιας κυβερνήσεως που ως φερέφωνο της ευρωπαϊκής ενώσεως παραπλανά τον λαό και τον έχει οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση και τώρα τον οδηγεί και στην πνευματική εξαθλίωση.
Και να πούμε και ένα σοβαρό θέμα το οποίο έχει παραμεληθεί. Ακούμε συνεχώς από κληρικούς και λαΪκούς «θα ακούσουμε την επιστήμη». Ποιά είναι η επιστήμη; Η ψεύτικη ή η αληθινή; Ή δεν παροικούμε στην Ιερουσαλήμ να ξέρουμε ότι το 80% της σημερινής επιστήμης είναι ψευδο-επιστήμη και υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών αρχόντων; Πολιτικώς ορθά είναι τα σημερινά ιατρικά στοιχεία, τα σημερινά ιατρικά δεδομένα τα οποία υπερισχύουν σε όλον τον κόσμο. Είναι αυτά που υπηρετούν το πολιτικώς ορθόν. Δηλαδή το πολιτικώς ορθόν είναι να κάνουν ένα τεστ οι λαοί του κόσμου κατά πόσο μπορούν να ελέγχουν τον πληθυσμό της γης. Και επειδή οι ταυτότητες και τα τσιπάκια θέλουνε πολλά έξοδα και μέχρι οι λαοί να αποκτήσουν αυτήν την οικονομική δυνατότητα, δηλαδή ποτέ, για να εγκαταστήσουν συστήματα τέτοια ελέγχου, δοκιμάζουν κάτι το οποίο είναι τελείως χωρίς δαπάνη. Αδάπανον. Και ταυτόχρονα κάνουν και ένα τεστ κατά πόσον έχουν να κυβερνήσουν ανθρώπους ή γαλόπουλα.
Ο μακαριστός π. Επιφάνιος αναφερόμενος σε κάποια εκκλησιαστικά πρόσωπα μας έλεγε ότι αυτοί δεν είναι ηγέτες, είναι γαλόπουλα. Και όταν ρωτήσαμε -πάτερ, γιατί λέτε γαλόπουλα και δεν λέτε άλογα ζώα, δεν λέτε πρόβατα άλογα, δε λέτε κάποιο άλλο ζώο και επιλέξατε το γαλόπουλο; Και τότε μας είπε -γιατί όλα τα ζώα με βίτσα, με βέργα αυτός που τα καθοδηγεί και τα βόσκει τα βάζει σε σειρά· τα γαλόπουλα και με ένα απλό χαρτάκι αν τους σείσεις τρέχουνε και μπαίνουν στην σειρά.
Άρα λοιπόν ο Ελληνικός λαός, αυτός που έλεγε κάποτε ο μακαριστός Επίσκοπος Φλωρίνης ότι ο αϊτός έγινε κόκορας, κόκορας, κόκορας -και το φώναζε- σήμερα αν ζούσε θα του λέγαμε -μακάρι να είχε γίνει κόκορας, έγινε γαλόπουλο, έγινε τελείως ένα ον το οποίο άγεται και φέρεται από την τηλεόραση και από τους κοσμικούς του άρχοντες.
Τί είναι τελικά ο κορωναϊός; Είναι κανένας ναός; Είναι καμία θεότης; Όχι. Είναι η έβδομη παραλλαγή της γρίπης, η οποία παραλλαγή δεν έγινε τυχαία. Όσοι παρακολουθήσατε μία συνέντευξη της κυρίας Γιαμαρέλλου θα ακούσατε ότι εξέφρασε μία άποψη σαν προσωπική της γνώμη αλλά όταν συνδυαστεί με άλλα στοιχεία και δεδομένα τότε αποκαλύπτεται ότι δεν είναι απλή υπόθεση. Είπε λοιπόν εκείνη ότι με την αποψίλωση των δασών οι νυχτερίδες οι οποίες έχουν αυτόν τον μολυσμό -και γενικότερα οι νυχτερίδες μεταφέρουν και μεταδίδουν μολυσμό αλλά ιδίως αυτόν των τροπικών χωρών, των μεγάλων δασών που καθορίζουν ακόμη και τις κλιματολογικές καιρικές συνθήκες- αυτές οι νυχτερίδες με τις πυρκαγιές αλλά και με άλλους τρόπους που αποψιλώθηκαν τα δάση έφυγαν και ήρθαν σε κατοικημένες περιοχές. Και από εκεί μεταδόθηκε και έγινε αυτή η μετάλλαξη στον ιό της γρίπης.
Και ερχόμαστε να λάβουμε αυτήν την υπόνοια που είπε η κυρία Γιαμαρέλλου για να την συσχετίσουμε με αυτά που έλεγε ο Μπιλ Γκέιτς το 2018 ως άλλος τάχα προφήτης, ότι θα έλθει ένας ιός ο οποίος θα γίνει πανδημία και θα είναι ισοστάσιος με βιολογικό πόλεμο. Ακούτε; Λόγια τα οποία ελέχθησαν. Όπως και τα λόγια του κ. Κίσινγκερ τα οποία από ετών έχουν αναφερθεί όταν του είπε κάποιος -κύριε Κίσινγκερ σας θαυμάζουμε γιατί προφητικά μιλήσατε, ό,τι είχατε πει έχει πραγματοποιηθεί. Κι εκείνος με τον κυνισμό, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση, που διαθέτει, είπε -μα προφητικά μιλάνε οι δημοσιογράφοι και άλλοτε πέφτουν μέσα άλλοτε όχι ή πάνε κατά προσέγγιση και με πιθανότητες, εμείς δεν προφητεύουμε, εμείς καθορίζουμε την πορεία των πραγμάτων. Ακούτε; Τί χρεία έχουμε μαρτύρων; Γιατί χρειάζεται να επιστρατεύσουμε συνωμοσιολογίες όταν οι ομολογίες αυτών που έχουνε την ηγεσία του κόσμου -υποτίθεται και κατ’ αυτούς- στα χέρια τους, λένε μόνοι τους αυτά που πράττουν; Και προσέθεσε ότι -δεν μας καθυστέρησε καθόλου το σχέδιό μας, καμία εξέλιξη των πραγμάτων.
Βεβαίως ο Θεός μας που είναι πέρα από τα ανθρωπάκια αυτά, που σ’ όλες τις εποχές εκάγχασαν και νομίζουν ότι θα γίνουν θεοί, ή όπως κάποιοι άλλοι είπαν ότι στον 21ο αιώνα δεν χρειάζεται πια ο Θεός, ας κρατήσουν το σύμπαν αυτοί στα χέρια τους και ας μας πούνε ποια είναι η πραγματική επιστήμη που εκπροσωπούν; Τα δισεκατομμύρια χρόνια που λένε τα παραμύθια χωρίς να υπάρχει μία απόδειξη; Η θεωρία του μπιγκ μπανγκ, δηλαδή η μεγάλη έκρηξη του τίποτα που δημιούργησε τα πάντα είναι επιστήμη; Βεβαίως έχουνε χειροπιαστά έργα την τεχνολογία για να κατοχυρώσουν και να εξωραΐσουν και να επιστημονικοποιήσουν τα παραμύθια της Χαλιμάς που κυριαρχούν σήμερα και διδάσκονται όλοι οι φοιτηταί της ανθρωπότητος. Η τεχνολογία μάλιστα υπάρχει. Η τεχνολογία είναι χειροπιαστή και η τεχνολογία δεν υπάρχει, ούτε έχει εμφανίσει κάτι που δεν έχει δημιουργήσει ο Θεός. Ό,τι η τεχνολογία υλοποιεί, έχει ήδη εφαρμοστεί, έχει ήδη κτισθεί από τον Θεό μας, ο Οποίος είναι ο μόνος Επιστήμων και Εκείνος που έκτισε επιστήμη.
Θα περιμέναμε λοιπόν σήμερα από κληρικούς και λαϊκούς πιστούς, οι οποίοι έχουνε ιδιαίτερες σπουδές στη φυσική, στα μαθηματικά, στη βιολογία, στην αστροφυσική κτλ, αυτοί πρώτα να υψώσουν το ανάστημά τους κατά της ψευδοεπιστήμης και όχι να γίνονται συνήγοροι των ψευδοεπιστημόνων για να αρέσουν στους κρατούντες της εποχής μας. Είναι πολύ λυπηρό το φαινόμενο να βλέπει κανείς κληρικούς και λαϊκούς να ταυτίζονται απόλυτα με το ψεύτικο κατεστημένο του κόσμου αυτού γιατί τάχα θα τους θεωρήσουν αφελείς. Αφελείς είναι εκείνοι που πιστεύουν τα δισεκατομμύρια χρόνια και δεν έχουνε καταλάβει ότι έχουν αφανίσει και αχρηστεύσει τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού μας. Τόσα δισεκατομμύρια πριν, φαντάσου πόσα δισεκατομμύρια μετά, άρα τρέχα γύρευε από την Ορθόδοξη πίστη. Αυτά υπηρετούν οι πιστοί μας σήμερα που τάχα εκφράζουν την επιστήμη και την θεολογία.
Λυπούμαι πάρα πολύ και παίρνω το θάρρος να μιλήσω και να παρακαλέσω την Ιεραρχία μας γιατί από τους 80 Αρχιερείς οι 51 είναι μικρότεροί μου στην ηλικία, και από τους υπολοίπους 28 είναι αρκετοί πολύ μετά από εμένα χειροτονημένοι και δεν εγνώρισαν τους πατέρες αυτούς που μιλούσαν με τον Θεό και μας απεδείκνυαν την συνομιλία με τον Θεό μας. Δεν εγνώρισαν και γι’΄αυτό μπορεί να παρασυρθούν από τους άρχοντες του κόσμου τούτου. Ήδη δεν είχαν τσίπα οι εισαγγελείς και συνέλαβαν έναν άξιο Μητροπολίτη, τον Μητροπολίτη Κυθήρων, επειδή είχε την παρρησία και την πίστη και ακολουθεί την Παράδοση των Πατέρων μας να τελέσει την Ακολουθία των Χαιρετισμών με ανοιχτές τις θύρες ενώ έχουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ για δευτερευούσης σημασίας προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Είναι αίσχος και ντροπή και για τον λαό των Κυθήρων, ο οποίος δεν έχει ξεσηκωθεί ακόμη να συμπαρασταθεί στον Μητροπολίτη του.
Με συγχωρείτε που μονοπωλώ και την σημερινή μας επικοινωνία και αφήνω τα δόγματα της Πίστεως που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ανθρωπίνης μας φύσεως αλλά νομίζω ότι και αυτά είναι δογματικά θέματα με την έννοια ότι διασαλεύονται από τους διαφόρους που άγονται και φέρονται από ανερμάτιστες θεολογικές και ιατρικές θεωρίες και πληροφορίες και διασαλεύουν τον λαό του Θεού μας και πλήττουν καίρια την Πίστη του. Δεν είναι ο Θεός μας που μας έδωσε αυτήν την δοκιμασία. Οι άρχοντές μας μας την έδωσαν. Οι άρχοντες του κόσμου μας την έδωσαν, οι οποίοι ωφελήθηκαν όπως είπα πριν να κάνουν ένα τεστ, να ελέγξουν την ανθρωπότητα κατά πόσο είναι υπάκουη. Και πιστεύω ότι και αυτοί θα τρίβουν τα μάτια τους, θα εξεπλάγησαν από το πόσο εύκολα παραπλανούν και παρασύρουν τον λαό.
Για ποιο οικονομικό πρόβλημα μιλούν όταν κάνουν τεστ να δοκιμάσουν εάν οι υπάλληλοι της Πατρίδας μας μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους, για να μετατρέψουν με λίγα λόγια τις υπηρεσίες σε κατ’ οίκον εργασία και να απολυθεί ένα πλήθος υπαλλήλων; Για ποιά οικονομία μας λένε και οικονομική ζημία από τον κορωναϊό, όταν γλιτώνουν με τον εκτοπισμό τόσων υπαλλήλων στα σπίτια τους, γλιτώνουν τα χρήματα της θερμάνσεως, του φωτισμού και των τηλεπικοινωνιών, οι οποίες στις δημόσιες υπηρεσίες μετρώνται με πολλά εκατομμύρια σε κάθε υπηρεσία; Για ποια οικονομική ζημία μιλούν, ότι το Κράτος τάχα υποφέρει αλλά υποχρεωμένο είναι να υποστηρίξει του λαού μας την υγεία; Που τα πουλάνε αυτά; Τα πουλάνε σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν πανικοβληθεί από αυτά που λέει η τηλεόραση και θεωρούν ότι εάν δεν λάβουν αυτά τα μέτρα θα χαθούν.
Να σας διαβάσω τί μου έστειλαν από την Γερμανία, γιατί όλες αυτές τις ημέρες επικοινωνώ με γιατρούς και της Πατρίδος μας και του εξωτερικού. Μου είπαν λοιπόν ότι ένας λοιμωξιολόγος, ο Δρ Βόλφανγκ Βόνταργκ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα και ίσως βρίσκεται ακόμη εδώ, εκείνος είπε ότι υπάρχουν πολλοί ιοί που προκαλούν γρίπη, απλά δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί. Η κυρία δε Γιαμαρέλλου μας είπε ότι φέτος έχουνε πεθάνει από απλή γρίπη 90 άνθρωποι, και κάνουν όλη αυτήν την φασαρία για 10 ανθρώπους που πέθαναν, εκ των οποίων οι επτά ήσαν ετοιμοθάνατοι και οι άλλοι ήσαν υπερήλικες. Ο τελευταίος που εκοιμήθη ήταν 96 ετών. Και χωρίς τον ιό αυτό θα μας άφηνε χρόνους.
Μας λέει λοιπόν αυτός ο λοιμωξιολόγος, ο Γερμανός, ότι δεν έχουνε ταυτοποιηθεί ακόμη (σ.σ. οι διάφοροι ιοί που προκαλούν γρίπη). Και γιατί; Γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν διότι αυτοί οι ιοί δεν χρηματοδοτούνται από κάποια έρευνα ώστε να ασχοληθεί κάποιος. Το χρήμα πίσω απ’ όλα. Το χρήμα και η πολιτική σκοπιμότητα. Τώρα για τον κορωναϊό εκατομμύρια και δισεκατομμύρια. Αλλά τί μας είπε η κυρία Γιαμαρέλλου; Ότι ήδη το εμβόλιο της γρίπης, το οποίο έχουν κάνει αρκετοί και στην Πατρίδα μας, δεν ενήργησε διότι εν τω μεταξύ, δηλαδή από πέρυσι έως φέτος που έγινε το εμβόλιο, έγινε μετάλλαξη του συγκεκριμένου ιού της γρίπης και το εμβόλιο είναι άχρηστο.
Άρα λοιπόν και αυτό το εμβόλιο αν βρεθεί, για τον κορωναϊό, ποιός αποκλείει την οποιαδήποτε εξέλιξή του αύριο;
Συνεπώς, με την λογική αυτή του πανικού και του αποκλεισμού του λαού επιτυγχάνουν να απομονώσουν τον λαό από την Εκκλησία του, από τους ανθρώπους εκείνους τους ακαδημαϊκούς, τους επιστήμονες της αληθείας, και να τους έχουν να τους καβουρντίζουν το μυαλό από το πρωί ως το βράδυ με την τηλεόραση. Και γι’ αυτό ακούμε «ούτε Πάσχα, ούτε Ιούνιο, ούτε το Φθινόπωρο, να δούμε σε κανα δυό χρόνια τι θα γίνει» Μα οι άνθρωποι θα έχουν πεθάνει από κατάθλιψη. Δεν θα περιμένουνε να τους προσβάλει αυτός ο ιός.
Ελληνικέ Λαέ. Εσύ; Ρωμαλέε. Δυνατέ. Παλληκάρι. Πιστέ Λαέ. Πού είσαι; Ποιός σου πήρε την ψυχή; Ποιός σου πήρε την συνείδηση; Ποιός σου πέταξε το μυαλό στα σκουπίδια και φέρεσαι με αυτόν τον παιδιάστικο, με αυτόν τον τελείως ανόητο και φοβικό τρόπο;
Μας μιλάνε για «φοβία», «ομοφοβία» και κάθε «φοβία» που επινόησε το πολιτικώς ορθόν. Αυτή είναι η μικροβιοφοβία, η οποία έχει σπαρθεί στην Πατρίδα μας από τους κυβερνώντες και παγκοσμίως από τους παγκόσμιους κυβερνήτες. Αυτή είναι η φοβία. Έχει καταλήξει ο λαός μας να γίνει φοβικός εκεί που δεν υπάρχει φόβος. Μας το έχει πει η Αγία Γραφή. Ο αθεόφοβος άνθρωπος, αυτός που έχει πλανηθεί… φοβάται ουκ ην φόβος και δεν φοβάται εκεί που υπάρχει ο φόβος, ο Θεός μας αιωνίως να τον αποβάλλει από την Βασιλεία Του.
Έχουνε θεσπίσει του κόσμου τις διαστροφές ως νόμιμες λειτουργίες του ανθρώπου, τάχα ότι ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους, χωρίς να σκύψουν στα προβλήματα που δημιούργησαν όλα αυτά τα ομοφυλικά προβλήματα. Και διέγραψαν από τον κατάλογο των ασθενειών την ομοφυλοφιλία, επειδή έτσι έκριναν οι πολιτικοί. Και οι γιατροί υποχωρούν και άλλοι αντιδρούν αλλά ακούγονται τα φερέφωνα μόνο των κυβερνώντων. Οι νομικοί έκαναν πίσω. Οι εκτρώσεις δεν είναι δολοφονία, μόνο αν πεθάνεις από γρίπη είναι δολοφονία. Θα είναι δολοφόνοι οι Ιερείς και οι Ιεράρχες αν λειτουργούνε στους Ναούς ενώ οι ιατροί και οι άνθρωποι που κάνουν τις εκτρώσεις είναι θεάρεστα όντα και υπηρετούν την υγεία και την ευτυχία του ανθρωπίνου γένους.
Πού έχουμε φθάσει; Ουαί λαέ μου, λέει ο Θεός, οι επαινούντες υμάς πλανώσι υμάς. Ουαί οι λέγοντες το πικρόν γλυκύ, και το γλυκύ πικρόν. Το πικρό μας το παρουσιάζουν ως πανάκεια και τον γλυκύτατο Χριστό μας, την γλυκυτάτη Πίστη μας, τον ζωηφόρο Σταυρό, τα παρουσιάζουν ως παρωχημένα, ως σύμβολα, ως παραμύθια του παρελθόντος.
Αγαπητοί μου, πιστοί και άπιστοι, θα χρειαστείτε πολύ σύντομα την Εκκλησία και τον Θεό μας, διότι δεν θα ελέγχετε τίποτα σε λίγο. Σε λίγο τα γεγονότα θα σας περάσουν.
Και αυτό το οποίο είδα σαν μία γελοιογραφία δεν είναι γελοιογραφία αλλά είναι η αλήθεια διότι ο Θεός μας ξέρει, έχει χιούμορ και ξέρει να μας παιδαγωγεί με χιούμορ. Έλεγε μία γελοιογραφία: «ώρα είναι να βγουν και οι σεισμολόγοι να μας πούνε ‘βγείτε έξω’». Να δούμε τότε τι θα γίνει. «Μέσα» για τον κορωναϊό, έξω γιατί γίνεται σεισμός, έξω γιατί υπάρχει άλλο πρόβλημα.
Δεν ξέρω οι άνθρωποι, πόσοι έχουν συνηθίσει να σκέπτονται. Μάλλον, δεν σκέπτονται. Οι άνθρωποι έχουν μάθει να χάβουν. Να αποχαυνώνονται και να χάβουν. Να χάφτουν ό,τι τους προσφέρει ο καθένας, και μάλιστα εάν τους το προσφέρει και με εικόνες, δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν. Έχουν πάρει διαζύγιο με οτιδήποτε γραπτό, ακόμη και με προφορικό και έχουν μείνει στις εικόνες. Και γι’ αυτό ξέρει πολύ καλά ο άρχων του κόσμου τούτου, πως θα παίζει με την φαντασία μας, πως θα παίζει με την αποχαύνωσή μας.
Να σας συνεχίσω όμως αυτά που έλεγα για τον Γερμανό λοιμωξιολόγο. Δεν τους ενδιαφέρει, λέει, να τον εξετάσουν τον ιό της γρίπης, έστω και αυτόν που μεταλλάχθηκε μετά το εμβόλιο. Σημειωτέον ότι ο κορωναϊός είναι η έβδομη παραλλαγή του ιού της γρίπης και βεβαίως είναι πολύ μικροτέρας σοβαρότητος από τον έμπολα, ο οποίος έγινε κι αυτός επιδημία. Όλα τα στοιχεία λοιπόν να τα συνδέσουμε και να καθίσουν οι επιστήμονες που είναι αφοβικοί και σωστοί επιστήμονες, να καθίσουν στο σκαμνί τους κυβερνώντες και να διαφωτίσουν τον Ελληνικό λαό.
Τί λέει λοιπόν αυτός στην συνέχεια; Δεν είναι λοιπόν ένας νέος ιός αλλά ο παλιός που απλώς μεταλλάχθηκε όπως κάνει κάθε χρόνο η γρίπη. Η διασπορά έχει γίνει. Έχει επιδεινωθεί μόνο λόγω αυτής της αποδημίας των νυχτερίδων από τα δάση που έκαψε ο άνθρωπος πάλι με την μέθοδο που διαθέτει. Γιατί και οι πυρκαγιές εκείνες με μαθηματική ακρίβεια ανάψανε και με μαθηματική ακρίβεια σβήσανε. Τα πάντα τα κινούνε οι άρχοντες του κόσμου και μετά «κλαίουν» και «οδύρονται» ότι τάχα έγινε το μεγάλο κακό. Όπως μου ΄χε πει προ ετών ένας πυροσβέστης από πυροσβεστικό όχημα που έβλεπε την φωτιά και πόσο μπορούσε να την σβήσει και του είπαν, δεν θα απογειωθείς τώρα, θα απογειωθείς όποτε σου πούμε εμείς, μετά από 20 λεπτά. Και ο άνθρωπος παραιτήθηκε και έφυγε από το σώμα για τον λόγο αυτό. Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Αυτή είναι η τακτική που παρουσιάζεται ως «διάσωση του περιβάλλοντος». Κλαίει με κροκοδείλια δάκρυα μετά το κάψιμο των δασών, όπως και για των διαφόρων περιφερειών της Πατρίδας μας, και ύστερα αυτοί είναι οι κύριοι αυτουργοί, και οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί όλης αυτής της συμφοράς.
Δεν πρόκειται λοιπόν για κάποιον νέο ιό αλλά όπως σας διάβασα είναι μία μετάλλαξη και διασπείρεται επειδή απλώς κάνουν το τεστ σε κρυολογημένους. Όπως μου είπε γιατρός από την επαρχία, ο οποίος είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ο ιός αυτός όσο έχει διασπαρεί, έχει διασπαρεί μέσα από τα νοσοκομεία. Διότι δεν εφαρμόζουν αυτήν την τακτική που έχει η Αγγλία, να έρχεται ο άνθρωπος με το αυτοκίνητό του, να κατεβάζει το παράθυρο, να έρχεται ο νοσηλευτής με σκάφανδρο να παίρνει όλα αυτά τα στοιχεία που πρέπει για το τεστ και να φεύγει ο άνθρωπος με το αυτοκίνητό του. Αλλά μόνο που μπαίνεις στα νοσοκομεία για μία επίσκεψη ασθενούς βγαίνεις άρρωστος. Πρόσφατα μου έλεγαν πήγε άνθρωπος για να ελέγξει λίγο τον αιματοκρίτη του και κόλλησε σταφυλόκοκκο. Λοιπόν, εκεί να ψάξουν την διασπορά, να κλείσουν τα νοσοκομεία και όχι να κλείσουν τους Ναούς που είναι τα ταμεία της Χάριτος. Εκεί θα εισχωρήσει ο ιός; Εκεί δεν ισχύει η απόσταση;
Και ένα στοιχείο επιπλέον που είπε η κυρία Γιαμαρέλλου, το οποίο περνάει απαρατήρητο, ότι ο κορωναϊός έχει το ιδίωμα να έχει βαρύτητα. Τα σταγονίδιά του έχουν βάρος και γι’ αυτό δεν εκτοξεύεται πέρα των δύο μέτρων. Πέφτει λόγω του βάρους τους. Ο ιός της γρίπης όμως εκτοξεύεται. Γίνεται εκνέφωσις και αυτή η εκνέφωσις μπορεί να διασπαρεί και σε 5 και σε 6 και σε περισσότερα μέτρα.
Δηλαδή, δεν υπάρχει πανδημία, λέει ο Βόνταργκ. Δεν υπάρχει, λέει, πανδημία είναι τεχνιτή. Επίσης είπε πως το τεστ που επετράπη δεν το έχει ελέγξει καμία επιτροπή και μπορεί να μετράει πολλούς διαφορετικούς ιούς της ίδιας οικογένειας.
Και μας αποκαλύπτει: Το τεστ, δημιουργήθηκε από τον ΜΟΝΟ λοιμωξιολόγο που ακούγεται στην Γερμανία.
Τυχαίο ότι ακούγεται κι εδώ στην Πατρίδα μας, ΕΝΑΣ λοιμωξιολόγος; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;



Εδώ για την παραμικρή επέμβαση, για την παραμικρή εγχείρηση, γίνεται συμβούλιο ιατρών. Πού είναι το συμβούλιο λοιμωξιολόγων που έγινε στην Ελλάδα; Ένας είναι ο σοφός; Όσο καλός και άγιος άνθρωπος να είναι. Σ’ αυτόν ήλθε και στάθηκε όλη η σοφία; Και μάλιστα όταν η κυρία Γιαμαρέλλου αναγνωρίζεται διεθνώς ως η κορυφαία λοιμωξιολόγος; Επειδή είπε ότι η Θεία Κοινωνία δεν μολύνει και η αγία Λαβίδα δεν μολύνει τους πιστούς;
Γιατί δεν ομολογεί ο λοιμωξιολόγος του Κράτους, ο οποίος φαίνεται ότι είναι και ευσεβής και κοινωνεί, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ;
Ακούγεται λοιπόν στην Γερμανία, ο Δρ Ντρόστεν, αν σταματήσουμε τα τεστ, σταματάει και η πανδημία. Επίσης είπε πως συνολικά, έχουμε πολύ λιγότερους θανάτους από πνευμονία φέτος απ’ ότι άλλες χρονιές γιατί υπάρχει σύστημα καταγραφής και φαίνεται αυτό. Και είπε τελικά πως πρέπει να γίνει ποινική δίωξη στην κυβέρνηση.
Ακούτε; Ακούω να λέτε.
……
Να ακούσετε και το άλλο τώρα. Η Ελλάδα, για μια δεκαετία που πέρασε όλη την σκληρή αυτή περίοδο της οικονομικής δοκιμασίας έκανε αλλεπάλληλες προσπάθειες να αλαφρύνει το χρέος της, το οποίο κανείς δεν μας είπε πως δημιουργήθηκε. «Μαζί τα φάγαμε». Δηλαδή πως; Τα φάγαν οι πολιτικοί, τα πληρώνει ο λαός. Αυτή είναι η χρησιμότητα του Κράτους. Δεν υπάρχει υγεία, δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει τεχνολογία, δεν υπάρχει συγκοινωνία, δεν υπάρχει ναυτιλία, δεν υπάρχει οικονομικός έλεγχος, δεν υπάρχει εμπόριο. Υπάρχει μόνο η κυβέρνηση για να απομυζά τον λαό.
Πότε θα ξεσηκωθεί αυτός ο γίγαντας;
Προσπαθούσε τεσσεράμισι χρόνια ο κ. Τσίπρας να ελαφρύνει το χρέος και ένα χρόνο περίπου η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, κι όμως η Γερμανία ήταν αδιάλλακτη. Η Γερμανία που μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο επήρε δάνειο άτοκο και της χαρίστηκε το μισό χρέος, έχει το θράσος, και δεν βρέθηκε Έλληνας πολιτικός να πει να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η ηγετική αυτή δύναμη, η Γερμανία, φέρεται με αυτόν τον αισχρό τρόπο.
Όταν λοιπόν όλοι αυτοί δεν μπορούσαν να πετύχουν τίποτα παρά τις εκκλήσεις, παρά τις παρακλήσεις και τις γονυκλισίες προς την κ. αυτή Μέρκελ -η οποία είναι και κόρη πάστορος, για να φανεί για ακόμη μια φορά ότι η θρησκευτικότητα που δεν έχει πνευματικότητα, είναι ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει στον κόσμο- το πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης.
Πότε; Μετά το κλείσιμο των Εκκλησιών. Στις 16 Μαρτίου έκλεισε τις Εκκλησίες, στις 18 Μαρτίου μπήκε στα 750 δισεκατομμύρια, δηλαδή βρήκε αγορά στα ομόλογα της Ελλάδος -τουτέστιν πιο χαμηλότοκο δάνειο, το οποίο όμως θα ελαφρύνει την οικονομία.
Και σας ερωτώ: Πουλήσαμε τον Θεό μας; Πουλήσαμε την θρησκευτικότητά μας, πουλήσαμε τις Εκκλησίες μας για να μπούμε στο πρόγραμμα των 750 δις; Τα οποία τελικά θα τα πληρώσουμε πολλαπλάσια διότι θα βρει η κυβέρνηση τον κορωναϊό και τόσα άλλα, για να μας πει ότι τώρα πρέπει να κάνουμε πάλι λιτότητα γιατί το χρέος δεν ξεχρεώνεται.

Απομαγνητοφώνηση Φαίη.

6 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Βάζοντας στο Facebook άρθρα του Τρελογιάννη δέχτηκα παρατήρηση από Ellinika Hoaxes οτι δημοσιεύω ψεύτικες ειδήσεις.
Ξέρει κανείς τι κρύβεται από πίσω τους?

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Τα μπάσταρδα του Χίτλερ στο διαδίκτυο... ψάχνουν τα ρέστα...
Αλητες σοριτες τι δεν καταλαβαινεις !

https://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/to-ellinika-hoaxes-fake-news.html

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

και εδώ :https://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/blog-post_714.html

Πέτρος είπε...

Και να σκεφτείτε πως αυτά τα μπάσταρδα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία χρηματοδοτούμενη παρακαλώ. Κατά τα άλλα έχουμε ελεύθερο ιντερνετ

Christos είπε...

Φίλε Πέτρο και τρελογιαννη δείτε εδώ και αν θες το κάνεις ανάρτηση. https://amazonios.net/oi-dimioi-ton-ellinikon-hoaxes-edosan-ta-cheria-me-to-facebook-me-skopo-tin-apolyti-fimosi-toy-diadiktyoy/

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα κουράγια της Φαίης που απομαγνητοφωνεί! Είμαστε υπόχρεοι Φαίη!