Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

«Ωραίος ο παίχτης»

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: Το πρωί στα κάγκελα κατά των κλειστών δομών, το βράδυ νοικιάζει σπίτι σε ΜΚΟ για λαθρομετανάστες !!!
prosfuges-xios
Αποτέλεσμα εικόνας για Παντελή Μπουγδάνο,Μια άγνωστη ιστορία για τον Παντελή Μπουγδάνο, αντιπεριφερειάρχη Χίου, ο οποίος θέλει με κάθε τρόπο να αποτρέψει τη δημιουργία «κλειστού», δηλαδή επιτηρούμενου, κέντρου για τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στη Χίο
Αποτέλεσμα εικόνας για Παντελή Μπουγδάνο
Το επιχείρημα κάποιων, άγνωστων σχετικά, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ότι η δημιουργία κλειστής δομής στη Χίο για την υποδοχή, την ταυτοποίηση, την εξέταση των αιτημάτων ασύλου και την επιστροφή στην Τουρκία όσων μεταναστών δεν πληρούν τα κριτήρια είναι εθνικά επικίνδυνη χρησιμοποιεί ο αντιπεριφερειάρχης του νησιού, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την ακύρωση της κυβερνητικής απόφασης.

«Είναι εθνικά επικίνδυνο να γίνουν αυτές οι δομές, απέναντι στην Τουρκία. Είναι εθνικά επικίνδυνο. Πρέπει να γίνουν στην δεύτερη γραμμή τα κέντρα αυτά» είπε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, λες και προτιμά να παραμείνουν οι πρόσφυγες και μετανάστες στο νησί του όπως είναι η κατάσταση σήμερα, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο.

η συνέχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: