Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Όταν ο Κώστας Βουτσάς δάκρυσε: Το όνειρο που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει

Σε μια από τις ταινίες που είχε παίξει, είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Η καρδιά του όμως ήταν… βαμμένη κιτρινόμαυρη. Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή, έχοντας δώσει την αθλητική του αγάπη στην ΑΕΚ.


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο κοσμαγάπητος Κώστας Βουτσάς. Μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο Αττικόν, ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26.02.2020).
Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ και μάλιστα είχε συγκινήσει με τη συμμετοχή του στο video της ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγιά Σοφιά».
Ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε τον ρόλο ενός ΑΕΚτζή παππού, ο οποίος -στα χαλάσματα του «Νίκος Γκούμας»-  εξιστορούσε δακρυσμένος στο εγγονάκι του τις μεγάλες στιγμές που έζησε εκεί η αγαπημένη του ΑΕΚ και τόνιζε πως περίμενε να μπει στο νέο «σπίτι» της.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Κώστας Βουτσάς γύρισε προς τον κόσμο που ήταν εκεί, σήκωσε τη γροθιά ψηλά και φίλησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

17 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Ο Θεός να τον αναπαύσει.
Έχω όμως μια απορία γιατί να δοθεί το όνομα Αγιά Σοφιά, του ναού της του Θεού Σοφίας, σε ένα γήπεδο όπου οι οπαδοί των ομάδων θα βρίζουν τα Θεία και θα βωμολοχούν;

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είχα την απορία πως μιά ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να καπηλεύεται το σύμβολο της Ορθοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι έχω μιά άλλη απορία.
Πώς κάποιοι απαίδευτοι και ατάλαντοι εντός Εκκλησίας (πολλοί φέροντες το τιμημένο ράσο)καπηλεύνται τήν ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ.
Εχεις ακούσει ιερέα να βομολοχεί;;;Να καταριέται;;;
Τέλος πάντων.Εγω άκουγα Μικρασιάτες να αφηγούνται κλαιγοντας τις περιπέτειες τους και κλαίγοντας να πηγαίνουν στο γήπεδο μας όπου έβλεπον την όμαδα μας με τόν δικέφαλο στό στήθος.
Και όταν κάποιοι αποφάσισαν να ρίξουν το ''ΣΠΊΤΙ'' ολοι νοιωσαμε πόνο.
Μέχρι πού βρέθηκε ένας τραντέλλενας να ξαναζωντανέψει τό όνειρο τής προσφυγιάς.Να ξαναχτίσει τόν χώρο όπου μπαίνοντας μέσα θα σκέφτεσαι και θα ψυθυρίζεις...
ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ
ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ...
Αν τώρα κάποιοι είναι ανιστόρητοι και δέν γνωρίζουν τι πρεσβεύει το κάθε τι στην ζωή τότε πρόβλημα τους.
Απο ψηλα θά κοιτά ο Κώστας Βουτσας μαζί με τον αλλό μεγάλο τον ΣΤΕΛλΑΡΑ τον ΠΟΝΤΙΟ και θα καμαρώνουν το στολίδι της προσφυγιάς.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα το "Καραϊσκάκης" που ήταν Καρδιτσιώτης και ήρωας του '21. Α ρε χαζούληδες Αεκτζήδες.

Ανώνυμος είπε...

Το σύμβολο της Ορθοδοξίας είναι για όλους τους Έλληνες , όχι μόνο για τους Μικρασιάτες και τους Πόντιους.

Ανώνυμος είπε...

Το Καραισκακης χαζοχαρούμενα ολυμπιακάκια είχε παραχωρηθεί από το κράτος ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στην ιστορική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ όπου απατεώνες και κλέφτες του τό άρπαξαν με δολιότητα και πονηριά και από τότε η ιστορική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....Καταστρέφω τα πάντα με καάθε τρόπο πρός όφελος δικό μου.
Οπως ας πούμε για κάποιο υπο κατασκευή γήπεδο....όπου ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ κ ΕΡΓΑΤΕΣ απο την Νέα Φιλαδελφεια βρέθηκαν στο Φάληρο.
Οσο γιά τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω μέ αγάπη και να προσθέσω στο ΧΑΖΟΣ+ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ΅.
Οσο τώρα για τήν Ορθοδοξία και το σύμβολο της σίγουρα είναι όλου του Ελληνισμού όμως αυτό το σύμβολο γενήθηκε και ανδρώθηκε στήν Βασιλευουσα καί για αυτό τό σύμβολο μάτωσε αγωνίστηκε και πόνεσε περισότερο ο Μικρασιατικός Ελληνισμός κάνοντας κατάθεση ψυχής και σώματος.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγω φιλε ειμαι Αρκας απο 'κει που ηταν ο Γερος του Μορια. Τι ομαδα να υποστηριζω; Θα μου πεις εσυ; Κι ενας Μικρασιατης απαγορευεται να 'ναι Θρυλος? Ξερεις ποσοι Μικρασιατες ειναι Ολυμπιακοι? Μπορει να 'ναι και περισσοτεροι απ'οτι ειναι Αεκακι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε που αγωνιστηκε περισσοτερο ο Μικρασιατικος ελληνισμος περισσοτερο. Τι να πουν κι οι Αρβανιτες που βγαλανε τοσους ηρωες το '21 και δωσανε το περισσοτερο σιμα γι' αυτον τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε προβατα ολυμπιακακια ΣΤΡΑΤΟΙ του ΚΟΚΑΛΗ και του ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΝΟΟR 1....
Είπα εγω ρε χαζούλικα ότι κάποιος Μικρασιατης απαγορεύεται να ειναι ολυμπιακοςςςςς;;;;
Είπα εγω ή αμφισβίτησα τον άγωνα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ απο άκρη σε άκρη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ;;;
Είπα έγω ρε κομπλεξικα ολυμπιακάκια οτι πρέπει να ζυγιστούν οι αγώνες του Μικρασιατικού ελληνισμού και των ΑΡΚΑΔΩΝ η των ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ γιά να υπάρξει νικητής που θα πάρει το χρυσό μετάλιο;;;
ΕΓΩ ΡΕ ΕΙΠΑ ότι όπως ΜΑΤΩΣΑΝ οι ΠΟΝΤΙΟΙ οι ΙΩΝΕΣ οι ΣΜΥΡΝΙΟΙ οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ για να διαφυλαξουν τίς Παραδόσεις την Ορθοδοξία τα Ιερά και Οσια πού παρέλαβαν από τους μεγάλους Αγωνιστές...Ηρωες...Πατέρες και Διδάσκαλους έτσι και δικαιούνται νά φέρουν σε ανάμνηση του μαρτυρίου τους τα σύμβολα πού τους εκφράζουν.
Οσο για εσένα ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΡΚΑΔΑ αν μού ζητάς να σού πω τι ομάδα να είσαι δέν μπορώ να σου απαντήσω.
Απλά να ξέρεις πως εκτός από ΑΕΚΑΡΑ είμαι ΑΠΠΟΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Α.Ε ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και πίστεςψε με πως τόν ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τον εχω μέσα στην καρδια μου.
Αυτή την ομάδα πού ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα πού πολλές φορές έχει αδικηθεί καί έχει προσφέρει και ποδόσφαιρο ποιότητος.
ΤΕΛΟΣ εάν κατα την ΗΛΙΘΙΑ γνωμη σας η ΑΕΚΑΡΑ είναι κατι σε ακι σας υπενθυμίζω την ΠΑΡΑΓΚΑ...ο ΟΣΦΠ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ Γ#$@%ΘΟΥΝ...δηλ μιλαμε για πολλυυυυυ ποιότητα ποδοσφαίρου....στά γραφεία τις αίθουσες τά παρασκήνια....
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΡΕΦΕΡΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΗΜΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ Γ'ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και άλλα πολλα...
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάλα , κάτσε δες Θρύλο στο Λονδίνο απόψε όπως κάνεις συνήθως και θύμισε μου πόσα έφαγες στον πρώτο γύρο απ'τον Ολυμπιακό.
Ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλό "μπουμπούκι" κι ο Μελισσανίδης.. Άσε ρε. Ολυμπιακάρα μπορεί να 'ναι ο οποιοσδήποτε , που είναι. Αυτά με τις καταγωγές του καθένα είναι για μικρές ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙα να τελειώνω μαζί σας γιατι έχεται μεγααααάλη πλακα σας θυμίζω.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ολυμπιακος 7-0
Εφτααααα.Τί να δω βρέ ρεζίλια του Ελληνικου ποδοσφαίρου.Εχεται γίνει ο σάκος του μπόξ στήν Ευρώπη.
Οσο γία τον Μελλισανίδη δέν είπα ότι είναι άγιος ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΠΛΑ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ κ αλλα ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ δέν έχει ασχοληθεί.
Και κάτι ακόμα.Εμεις σαν προσφυγες βρεθηκαμε στην ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΉΣΑΜΕ...
Α.Ε.Κ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.Εξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ υψώσαμε τόν ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και ήταν μαγευτικά.
Αυτό είναι το αθλημα πού όταν το παντρεύεις με την καταγωγή καί την ιστορία τότε γίνεται κάτι μαγικό.
Αλλα εσείς σάν ομάδα τού δημοσίου πού είσαστε και σαν διορισμένοι πρωταθλητές λίγα μπορείτε να καταλάβεται.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Που 'σαι προσφυγα, προκριση στο Λονδινο ο Θρυλος. Το Αεκακι που επαιζε; Αντε Γεια!

Ανώνυμος είπε...

Ψιτ.Διοερισμένοι πρωταθλητέςςςςς.
Οταν φτάσεται στά ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ να μού σφυρίξετε ΠΟΝΤΙΑΚΑ.
Πάντως αν καί δεν το περίμενα ΜΠΡΑΒΟ.
Αυτό λέει η καρδιά του πρόσφυγα πού ξέρει να αναγνωρίζει....
Ομως αν και δεν θέλω δεν μπορώ να μήν σχολιάσω....Η ΑΡΣΕΝΑΛ είναι στήν πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμους πίσω από τήν πρώτη ΜΑΝ.ΣΙΤΙ....και με μία (1) νίκη στά τελευταία ΕΞΙ παιχνίδια ΜΙΑ ισοπαλία ΚΑΊ ΠΕΝΤΕ ΗΤΤΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ...
Γιά το πού έπαιζε η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ στο είπα βρέ κουτέ...ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολεισαι μρ Αεκτζηδες φιλε. Ειναι οι ιδιοι που βριζανε νεκρους , τα παιδια της Θ.7 για δεκαετιες. Εχουν μαυρη ψυχη.

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο ΟΡΓΚ είσαστε και κάτι άλλο πού δεν σας το λέω γιατί θά φάω τόν αποκλεισμό της αρκούδας απο τον ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗ.
Για θυμηθειται τό σύνθημα με τούς νεκρους στα ΤΕΜΠΗ...
Για θυμηθείται ποιοι μας αποκαλουσαν τουρκοσπορους.
Και αν βρεθήκαν όχι μόνο απο την ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ καί του ΠΑΟ ακομα και του ΗΡΑΚΛΗ...μερικά μαστουρωμενα και είπανε κατι γιά τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΕΦΤΑ σίγουρα είναι καταδικαστέοι...
Δηλ ρε παραγκιτες ακούσατε ολοκληρο γήπεδο να βριζει;;;;
Σας κάνω κέφι,Είσαστε κάτι από ΚΚΕ.ΒΛΕΠΕΤΕ και ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΎ ΕΧΘΡΟΎΣ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μερικα μαστουρωμενα? Το εχω ακουσει με τ'αυτια μου απο ολοκληρη την κερκιδα της Αεκ. Μεχρι και τον Αττιλιο βριζατε οταν πεθανε. Τελικα δεν μας ειπες ποσα εφαγες στον πρωτο γυρο απ'τον Θρυλο ρε προσφυγα?