Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, φωτιά και νύχταΦανταστείτε, λέμε τώρα, την τουρκική κυβέρνηση να έχει ανοίξει πόλεμο με τους Τούρκους κατοίκους της Σμύρνης, επιβάλλοντάς τους να δεχθούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανούς ως μόνιμους κατοίκους. Και σκεφθείτε πώς τρίβει τα χέρια του ο Ερντογάν βλέποντας ότι αυτό που δεν κατάφεραν τα πανάκριβα μαχητικά αεροπλάνα του το καταφέρνουν οι ευτελείς φουσκωτές βαρκούλες μιας χρήσης. Τους αναχαιτίζουμε στον αέρα, τους υποδεχόμαστε στη θάλασσα! Δεν είναι παράνοια; Γαλαζαίοι και συριζαίοι διαπράττουν εθνικό έγκλημα.

6 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Ετσι ειναι. Ακριβώς ιδιοι οι νεοταξιτες. Οταν το ασπρομαυρο το κανεις μαυρόασπρο εισαι ρατσιστης και οχι φιλανθρωπος. Λαμογια του κερατα

Ανώνυμος είπε...

Να μην είμαστε αφελείς. Κάποιοι(οι Συριζαίοι) δεν θέλουν τα κλειστά κέντρα. Θέλουν ανοιχτά κέντρα και μεταφορά στην ενδοχώρα για να μην μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

Ας προτείνουμε όμως και κάτι. Έκτος απ'το να τους πνίξουμε βέβαια. Εκτος κι αν το πνίξιμο είναι η λύση τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Συριζα ελεγε "Refugees welcome" και "η θαλασσα δεν εχει συνορα. Η ΝΔ προαπαθει να φτιαξει κλειστα κεντρα με προοπτικη να επιστρεψουν στην Τουρκια οι προσφυγες. Δεν βλεπετε διαφορες?

Ανώνυμος είπε...

Οι νησιώτες ξέρουν από προσφυγιά. Μια ζωή αυτά μας λέγανε. Κι όχι μόνο οι νησιώτες.

Γεωργιος είπε...

Διαφορες δεν υπαρχουν γιατι το αυτονοητο της ΑΜΕΣΗΣ επιστροφής οσων δεν ειναι απο ΖΩΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ δεν εφαρμόζεται. Να βλέπετε τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ για περιοχες προελευσης ολων αυτων στην ιστοσελιδα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ. Οι αλλοι πως φτασανε απεναντι ???? Απο χωρες χωρις πολεμο ?? Γιατι δεν πανε σε αραβικές χωρες ? Δειτε ποσες χιλιάδες ειναι απο Μαροκο και Αλγερια ....