Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Δέν ἦταν συνωμοσία ἡ ἀντικατάστασις πληθυσμῶν;

Τέλος ἀνέφερε ὅτι ἀποτελεῖ ἰδιαίτερο κίνδυνο γιὰ τὴν Ἑλλάδα τὸ Παγκόσμιο Σύμφωνο Μεταναστεύσεως τοῦ Μαρόκου ποὺ ὅπως εἶπε στόχο ἔχει τὴν ἀντικατάσταση πληθυσμῶν. 


Καὶ ἐγὼ νόμιζα ὅτι τὰ λένε μόνο οἱ συνωμοσιολόγοι…


Στόχος τους ἡ ἀντικατάστασις πληθυσμῶν καὶ ὁ διχασμὸς τῶν κοινωνιῶν μας.
Ὑπεσχέθησαν κλείσιμο τῆς ΒΙΑΛ καὶ στὸν ἀντίποδα κάνουν τὰ νησιὰ ἀποθῆκες ψυχῶν.

Μόργκαν Χρῆστος 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιερωνυμος , Χριστουγεννα 2015 : "Αυτα τα Χριστουγεννα βρειτε τον προσφυγα που εχετε μεσα σας" κι ειναι πολλοι μα παρα πολλοι οι Ιερεις που δεν εχουν κανενα προβλημα με τους λαθροπροσφυγες.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αργά, πολύ αργά άρχισαν να το παίρνουν χαμπάρι οι κάθε λογής "πονόψυχοι......." των ΜΜΕ και των κάθε λογής αρχών και εξουσιών. Δεν σεβάσθηκαν τους αγώνες και τις θυσίες Μαρτύρων της Πίστης και εθνομαρτύρων - ηρώων προκειμένου να αποτινάξουν τον ισλαμικό ζυγό και νομίζουν ότι η ύβρις και η περιφρόνηση στούς τάφους αγίων-νεομαρτύρων και ηρώων του γένους θα περάσει έτσι..... βέβαια υπάρχει και η συνήθης μέθοδος αρρωστημένου εφησυχασμού των ημερών μας η οποία συνίσταται στην ενασχόλησή μας (και προσμονή επαλήθευσης με κάποιο μαγικό τρόπο) προφητειών και περί αναλαμπής ....... είναι μιά λύση για να έχουμε την ψευτο-ηρεμία μας.
Μετά τα σοδομίτικα νομοθετήματα (βλασφημίες κατά του Αγίου Πνεύματος), ψηφισμένα μέσα στο ναό της (α-)νομίας, είμαι εδώ και καιρό πέρα για πέρα σίγουρος ότι και την πόλη θα την πάρουμε και θα αναστηθεί ξανά το ρωμαίϊκο (τι σόϊ ρωμαίϊκο θα είναι δέν ξέρω) ........ να μήν ξεχνάμε όμως ότι ο Κύριος μπορεί να δημιουργήσει απογόνους του Αβράαμ και από τις πέτρες, όταν τα παιδιά του Αβράαμ (τρομάρα μας) ξεπέφτουν και διαπράττουν τέτοιου είδους βλαστήμιες σε επίπεδο κρατικό - εθνικό...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ξαναπάμε λοιπόν
με αγανακτισμένους,
Κατρούγκαλους,
γενναία δημοψηφίσματα,
Συριζανελικά
αμνημόνευτα
μνημόνια,

...σε δουλειά να βρισκόμαστε;

ή μήπως εννοείς
κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ δεν υπάρχει σπίτι και μαγαζί που να μην έχει κρεμασμένη την Τουρκική σημαία και το πορτρέτο του Κεμάλ.
Εμείς εδώ θεωρούμε όνειδος την Ελληνική σημαία και τον Τίμιο Σταυρό.
Για να έχουμε όμως και πορτρέτα του Κολοκοτρώνη ούτε λόγος.Θα σε περάσουνε για γραφικό.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.


ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΩ πόσους αιώνες θα διαρκέσει μέχρι να βάλει ο αυνανιζόμενος Ελληνικός λαό μυαλό!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 10:18
"παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του"

Και με το κλειδί στο χέρι να μας παραδώσουν την Τουρκία και όλοι οι Τούρκοι να εξαερωθούν δεν θα μπορέσουμε να διοικήσουμε αυτήν την αχανή χώρα όταν μάλιστα θα την κυβερνήσουν τα Ελληνικά πολιτικά τρωκτικά.