Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Θλίψη !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει. Θα εκΧριστιανισουν τους Λαθρο-προσφυγες οι παπαδες και θα ειναι αυτοι καλοι Χριστιανοι.

minas45 είπε...

Αστε τους παπάδες και ας κοιταξουμε τι ακουν τα παιδια στο σπιτι μας....

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΥΣ....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ....
ΝΤΡΟΠΗ!!!ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ.
Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι η εκκλησία αλλά εμείς οι γονείς που αντί να δώσουμε στα παιδιά μας χριστιανικές αξίες ασχολούμαστε με ολα τα υπόλοιπα και εχουμε χάσει την ουσία. Ποιός θα ακυρώσει το ποδόσφαιρο, την κιθάρα, το μπαλέτο κτλ για να πάει το παιδί του κατηχητικό; Έχουν ακούσει άραγε τα παιδιά ότι υπάρχει ένα μέρος όπου μιλάνε για τον Χριστό και μπορούν να λύσουν τις απορίες τους πάνω στην θρησκεία; ας μην ψάχνουμε πάντα ένα εξιλαστήριο θύμα να ρίξουμε τις ευθύνες ας δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για το παιδί του. Όλα ξεκινάνε από το σπίτι!!!

Ανώνυμος είπε...

Γονείς έχετε μεγάλη ΕΥΘΥΝΗ για τη σωτηρία των παιδιών σας.

Μιλήστε τα για τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους, τον Αληθινό Άγιο Βασίλειο τον Μέγα από την Καισαρεία της Καππαδοκίας. Πείτε τους να μην πιστεύουν στα παραμύθια με τα ξωτικά δαιμόνια και τον φουσκωμένο κοκακόλα.

Τα κατηχητικά είναι σχολεία του Χριστού, δωρεάν, φέρτε τα παιδάκια σας για να μην πλανηθούν από τις αιρέσεις που διδάσκουν τα σχολεία...