Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ανοιχτή επιστολή προς τον πολυχρονομένο Ερντογαν

Σιμσιρης Γιώργος
Ανοικτή επιστολή προς κ.κ. πρόεδρο Τ.Δ.
Αγαπητέ και πολυχρονεμένε μας Ταγίπ πασά,
εκ μέρους του συλλόγου Σ.Ε.Κ.Ε.Τ.Π (Σύνδεσμος Ελλήνων Επισκεπτών Καταναλωτών Τούρκικων Προϊόντων) θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, εν όψει των Χριστουγέννων, να μην προβείτε σε κάποια κίνηση στο Αιγαίο, η οποία θα επιφέρει θερμό επεισόδιο, διότι δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε απρόσκοπτα τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας στην Κεσσάνη, στην Αδριανούπολη, στην Κων/πολη, στο Ουζούν Κιοπρού, στο Κατσιβέλ μαχαλά και στο Καπαλού Τσαρσί. Όχι πως έχετε άδικο, σε σχέση με την ΑΟΖ, αλλά θα θέλαμε για 15 μέρες να αποφύγετε την κλιμάκωση για να ξεχυθούμε χωρίς τύψεις και ενοχές στις υπέροχες αγορές της φιλήσυχης και ειρηνόφιλης χώρας σας. Ακόμα θυμόμαστε πόσο πολύ μας στοίχησε η υπόθεση Κούκλατζη-Μητρετώδη όταν για μερικές βδομάδες μας ανάγκασαν, ακραίοι και μισαλλόδοξοι κύκλοι, να μην εισερχόμαστε για αγορές στα γνώριμα μέρη σας. Τότε αναγκαστήκαμε σχεδόν όλα να τα αγοράζουμε από ντόπιες επιχειρήσεις!!! Άκουσον άκουσον! Όλα από τον τόπο μας!!! 


Οι αγορές της Βουλγαρίας δεν κάλυψαν το κενό που δημιούργησε το άδικο μποϋκοτάζ προς τις τούρκικες αγορές.

Αξιότιμε κ. Ερντογάν, γνωρίζουμε πολύ καλά πως σας πνίγει το δίκαιο και γενικά είστε ένας αδικημένος λαός και μια αδικημένη κυβέρνηση όπου προσπαθούν να σας χρεώσουν άδικα τις γενοκτονίες των Αρμενίων/Ασσυρίων/Ελλήνων/Κούρδων/Αλεβιτών, το πογκρόμ των Ελλήνων της Πόλης, την κατοχή της Κύπρου, την υποστήριξη στους αποκεφαλιστές τζιχαντιστές, την εισβολή στην Συρία, τις παραβιάσεις από αέρα και θάλασσα στο Αιγαίο, τις εξαφανίσεις αντιφρονούντων , τις δολοφονίες δημοσιογράφων και πολιτικών που δεν συμφωνούν μαζί σας, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την διαχείριση της λαθρομετανάστευσης, την φίμωση, τα βασανιστήρια και λοιπές άδικες κατηγορίες αλλά εμείς, στον σύλλογό μας, γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλα είναι ψέμματα!! Ψέμματα και υπερβολές! Σκευωρία από μικροπρεπείς χώρες που δεν μπορούν να κατανοήσουν την μεγαλοσύνη του έθνους σας και την προσφορά σας στον παγκόσμιο πολιτισμό και στην εμπέδωση της παγκόσμιας ειρήνης.
Πολυχρονεμένε μας πρόεδρε,
παρακαλούμε να εισακούσετε την κραυγή αγωνίας του συλλόγου μας, ο οποίος έχει σε όλην την Ελλάδα 558.000 ενεργά μέλη, και να μην μας αναγκάσετε χριστουγεννιάτικα να στραφούμε στις τοπικές ελληνικές αγορές.
Μετά τις γιορτές (δικαίως) βομβαρδίστε μας κιόλας.


Με τιμή:
Ο πρόεδρος: Πασχάλης Ξεπουλωπατρούδης
Ο Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Φιλοτομαρίδης
Η Γραμματέας: Σουλτάνα Δωσιλογοπούλου

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΜΙΣ [ΚΟΜΙΚ ΤΡΑΖΙΚ]

Α.Τ.ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Κάτι τραγικό που κάποτε με εξόργιζε και τώρα με εξοργίζει λιγότερο και με πληγώνει περισσότερο: Ζω, τα τελευταία 15 χρόνια, σε μια πόλη που το όνομά της έχει ταυτιστεί στη συνείδηση όλων με την ποντιακή καταγωγή των κατοίκων. Άκουσα κάποιες φορές να λένε: «Πήγαμε στην τουρκία» εννοώντας τα πάτρια εδάφη του κατεχόμενου Πόντου. Όσο για τα τούρκικα σήριαλ, εδώ στην ποντοκρατούμενη πόλη μας λατρεύονται.