Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα …

Ο νεοταξίτες και εθνοτερμίτες μπορεί τυπικά να ξεκουμπίστηκαν ,ουσιαστικά δουλεύουν τα φασιστικά τους σχέδια!
ΒΙΝΤΕΟ: Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα …Τέλος στους γονείς, αναλαμβάνει το σχολείοΜια είδηση που πέρασε στα «ψιλά γράμματα» για τους περισσότερους δείχνει πως πλέον το Κράτος επιδιώκει να αποφασίζει για τα παιδιά του καθενός και όχι οι γονείς. Με αφορμή την θεματική εβδομάδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι τρανσ@ξουαλ και οι γκέι, ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει:
«Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας… Γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το παιδί του εάν δεν συμφωνεί με τη θεωρία του Δαρβίνου ή και εάν δεν συμφωνεί με το εγχειρίδιο της ιστορίας… Το σχολείο με ευθύνη του υπουργείου θα οργανώσει αυτές τις συζητήσεις».
η συνέχεια..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει αυτό το υποκείμενο ρε παιδιά; Θεματική εβδομάδα για ποιους; Και δεν έχουν το δικαίωμα οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους; Έχε χάρη ρε χαλασμένε ντολμά, έχε χάρη. Θα ξεκουμπιστείς και συ και η ανώμαλη συμμορία σου σύντομα. Αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε, θα σε θυμόμαστε....