Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Συμπεράσματα

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

1. Ήταν φανερά πολύ μεγαλύτερο Συλλαλητήριο από το 2018! (Δείτε στα σχόλια σύνδεσμο με εικόνες από drone 6 βίντεο από drone που ανήρτησε ο Νίκος Λυγερός τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα το μέγεθος του Συλλαλητηρίου εδω)

2. Παρόλο που εντελώς απρόκλητα χτύπησαν μαζικά με χημικά για να την διαλύσουν και από πάνω (Βουλή) και από κάτω (Ερμού), πρόλαβαν να βγουν οι κατάλληλες φωτογραφίες - τεκμήρια.

3. Επειδή η εξέδρα ήταν τοποθετημένη στο κάτω μέρος, υπήρχε πολύς κόσμος προς τα εκεί που δεν φαίνεται καν στις φωτογραφίες.

4. Η ρίψη χημικών και αποδεδειγμένα λειγμένων, γίνεται για τρίτη φορά απρόκλητα από την αστυνομία σε τόσο μεγάλη έκταση: πρώτη στο Πισοδέρι, δεύτερη στην ΔΕΘ, τρίτη εχθές.

5. Τα προεκλογικά λεγόμενα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μόνο τον αμοραλισμό του μπορούν να δείξουν.

6. Το ότι η αστυνομία μίλησε για 60.000 είναι ανέκδοτο.
Πλέον πρέπει να μιλάμε για καθεστώς που δεν έχει νομιμοποίηση να κυβερνά.

Ανδρέας Σταλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: