Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο «άρρωστος» του Μαξίμου βουλιάζει τη χώρα σε εθνικό βούρκο» «Θα γίνει επεισόδιο στο Αιγαίο το οποίο θα …… καταλήξει σε ντόμινο εθνικής τραγωδίας»

giorgostragkas


Τα «πυρά» του στην κυβέρνηση και στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, στην εκπομπή Εν Αθήναις και στα Παραπολιτικά 90.1 fm, λόγω της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον πρώτο να ενεργεί ερήμην του ελληνικού λαού και με τον δεύτερο να μην έχει το σθένος να παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
Οι χυδαίοι των Αθηνών, οι εθνοτερμίτες προχωρούν με ταχύτητα φωτός στην υλοποίηση της μεγάλης προδοσίας και μάλιστα ερήμην του ελληνικού λαού. Ο «άρρωστος» του Μαξίμου βουλιάζει τη χώρα και το έθνος σε απίστευτο εθνικό βούρκο. Είναι ο αθλιότερος όλων. Καθημερινές μεταγραφές και κοινοβουλευτικές αλχημείες, αποστασίες και ταυτόχρονα παρανοϊκές δηλώσεις. Οι περισσότεροι πολίτες του τόπου εκτιμούν και πιστεύουν ότι τα έχει αρπάξει κρυφά. Έγινε η μεγαλύτερη μαριονέτα των Γερμανών, τα κάνει όλα ερήμην του λαού.
Η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών αποφεύγει με διάφορα προσχήματα και δολιότητα να ενημερώσει το κοινοβούλιο και να καταθέσει στη Βουλή το τελικό κείμενο με το σύνταγμα των Σκοπίων. Ο ψυχασθενής του Μαξίμου, ο προδότης που μετρά μέρες στην εξουσία δεν δίνει στη δημοσιότητα το προδοτικό κείμενο. Τέτοια πολιτική αγυρτεία δεν έχει υπάρξει στον πολιτικό κόσμο. Κανείς δεν επεμβαίνει στις καταγγελίες για χρηματισμούς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, πρόδωσε το λαό ο Προκόπης Παυλόπουλος. Αποδεικνύει ότι δεν είχε το σθένος να αναδείξει την πολιτική του σταδιοδρομία με μία πράξη όπως η παραίτησή του και να γίνει εμπόδιο του Τσίπρα. Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να μην γίνει και αυτός υποχείριο της Μέρκελ. Η εκτίμησή μου είναι στο μέλλον ότι κάποια μέρα αυτοί που είναι τώρα στην εξουσία θα συλληφθούν. Θα γίνει επεισόδιο στο Αιγαίο το οποίο θα καταλήξει σε ντόμινο εθνικής τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: