Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ὅταν στερεύουν ἀπὸ ἐπιχειρήματα, ἁγιοποιοῦν τοὺς Οἰκουμενιστὲς ἡγέτες!

το τερμάτισε ο κοτταδάκης...
Αποτέλεσμα εικόνας για κοταδακησ
τσι, οἱ Οἰκουμενιστὲς παρουσιάζουν τοὺς ἡγέτες τους μὲ φωτοστέφανα ἁγιότητος! Γι' αὐτούς,
α) Ὁ Μέγας αἱρετικὸς Ἰωάννης Ζηζιούλας εἶναι ὁ μεγαλύτερος θεολόγος μετὰ τὸν ἅγιο …Ἰωάννη τὸν Δαμασκηνό!!!
β) Ὁ ἡγέτης τῶν Οἰκουμενιστῶν πατριάρχης Βαρθολομαῖος ἀναλώνεται γιὰ τὴν «Ὀρθοδοξία»!!!
γ) Καὶ τώρα, ὁ Πρόεδρος τοῦ Π.Σ.Ε. (Παγκοσμίου Συμβουλίου ψεύδους καὶ αἱρέσεως), ὁ Ἀρχιεπίσκοπος ποὺ μὲ καύχηση παραδέχθηκε μέσα στὴν Κολυμπάρια Σύνοδο ὅτι αὐτὴ εἶναι «διαφορετικὸ εἶδος συνόδου», πρᾶγμα φυσικό, ἀφοῦ δὲν βάδισε στὰ ἴχνη τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, ὁ Οἰκουμενιστής, λοιπόν, Ἀρχιεπίσκοπος Ἀλβανίας Ἀναστάσιος εἶναι γιὰ τὸν οἰκουμενιστὴ Κοτταδάκη ἕνας …«ζωντανὸς Ἅγιος»!!! Κι αὐτὴ τὴν ἐμπειρία τὴν κουβαλάει ἀπὸ μαθητής, ὅταν τὸν εἶχε ὁμαδάρχη στὶς ὁμάδες τῶν Ἀδελφοτήτων καὶ τὰ Κατηχητικά!
Κι ὁ αἱρετικὸς Νεστόριος, κ. Κοτταδάκης, νὰ δεῖτε πόσο συναρπαστικὸς καὶ ὀρθόδοξος ὁμολογητὴς ἦταν στὴν Ἀντιόχεια, καθὼς πολεμοῦσε δυναμικὰ τὸν Ἀρειανισμό, πρὶν ὑποστηρίξει τὴν αἵρεση ποὺ πῆρε τὸ ὄνομά του!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμία λέει: "από τον κόρακα κρα θα ακούσεις".
Και από τον γνωστό για τα κατάπτυστα οικουμενιστικά του κείμενα, τα οποία πάνυ ασμένως δημοσιεύει το ιστολόγιο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, και υμνητή του Αθηναγόρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό.
Βεβαίως επί της ουσίας μηδέν. ΜΗΔΕΝ για την Ασσίζη, τη Ραβέννα,για το ρόλο του Αναστασίου στο ΠΣΕ, για τις απόψεις του για την ψευδοσύνοδο, για το διαρκή σκανδαλισμό του λαού. Βαρύγδουπες λέξεις και φράσεις προς εντυπωσιασμό. Σχόλιο ποιοτικά χαμηλό, απαξιωτικό, όπως πάντα των αντιφρονούντων, και καθόλου αναιρετικό των απόψεών τους.

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνει και από πάνω ο οικουμενιστής (μου αρέσει που βάζει σε εισαγωγικά τη λέξη). Και ρίχνει τα καρφιά του, εμμέσως πλην σαφώς, κατά του μητροπολίτη του Περαιά που αγωνίζεται με παρρησία για την Ορθοδοξία, παρά τα λάθη του. Δυστυχώς αν δεν κάνω λάθος κάποτε παρουσίαζε και εκπομπή στην Πειραική Εκκλησία. αλλά μάλλον έφυγε ή τον "έφυγαν".

Ανώνυμος είπε...

http://anastasiosk.blogspot.com/2018/09/blog-post_251.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2018/06/blog-post_51.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2018/06/blog-post_96.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2018/05/blog-post_446.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2018/01/blog-post_928.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2017/11/blog-post_8.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2017/08/blog-post_411.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2017/08/blog-post_94.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2017/08/blog-post_14.html
http://anastasiosk.blogspot.com/2017/03/blog-post_627.html
Ένα μονάχα δείγμα του απαράδεκτου οικουμενιστικού προσανατολισμού του Αθανασίου Κοτταδάκη.
Δείτε πώς υμνεί τον Αθηναγόρα και το Μελίτωνα Χατζή. Εγκωμιάζει, όμως, και τον αντιοικουμενιστή και φιλοπαραδοσιακό π.Γερβάσιο Παρασκευόπουλο! Τι να πρωτοσχολιάσαει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

"Από τους συνήθεις «γνωστούς άγνωστους», που «Ζήλον Θεού έχουσιν, αλλ’ ου κατ’ επίγνωσιν»-Ρωμ.10,2. Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν, αυτά τα όριά τους, Κριτής ο Θεός", απεφάνθη ο μέγας ψυχο-ανατόμος Αθανάσιος Κοτταδάκης!
Είναι της μόδας οι διάφοροι οικουμενιστές (ας θυμηθούμε τον άλλο "φωστήρα" παπα-Θερμό στο άρθρο του στη Σύναξη που επεχείρησε να ψυχιατρικοποιήσει τον αντιοικουμενιστικόν αγώνα) να ανατέμνουν ψυχικά τους διαφωνούντες!

Ανώνυμος είπε...

Είτε έφυγε είτε τον "έφυγαν" καλό προέκυψε!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=gXk_sEPRfR4
Ένα από τα "κατορθώματα" του Αλβανίας Αναστασίου.

Ανώνυμος είπε...

Απο την μητρόπολη Πειραιώς πολλοί έφυγαν ή τους " έφυγαν " . Υπενθυμίζουμε παπα Κονάνο , Προικοννήσου κ.τ.λ. Κάποιοι δεν προκόβουν , δεν έχουν μέλλον .

Ανώνυμος είπε...

''http://orthodoxalbania.org/alb/index.php/el/lajme-2/blog/3567-b
Επικίνδυνες απόψεις του Αλβανίας Αναστασιου.

Ανώνυμος είπε...

https://niksothropoulos.wordpress.com/2012/06/09/%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%cf%8c%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1/
ΦΩΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ: ο μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος ελέγχει τον οικουμενισμό του Αλβανίας Αναστασίου.

Ανώνυμος είπε...

Αμα γεράσει ο άνθρωπος...

Ιννοκέντιος

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς του δίνει δημοσιογραφικό βήμα ο Αναστάσιος για να γράφει αυτά που γράφει...

Diavatis είπε...

Μια ερώτηση βρε παιδιά επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω. Ο π. Αναστάσιος τι ρόλο παίζει με αυτό το site του; Κάποια άρθρα του μου αρέσουν. Σε κάποια άλλα όμως δεν καταλαβαίνω τι θέλει να περάσει. Τις προάλλες διάβαζα κάτι για την ψευδοαυτοκεφαλία της Ουκρανίας και νόμιζα ότι ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος δεν συμφωνούσε που έδωσε ο Πατριάρχης την αυτοκεφαλία στους αντικανονικούς και είπα μπράβο βγαίνει ένας και μιλάει ορθά. Μετά στο site του πάλι διάβασα κάτι άλλο που έδειχνε το αντίθετο. Μπερδεύτηκα λοιπόν και σταμάτησα να διαβάζω. Σήμερα όμως διάβασα αυτό το άρθρο του Κοτταδάκη κι έφριξα πάλι. Ρε που έχουμε μπλέξει....!!!