Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Τι είναι μια «κυβέρνηση-κουρελού»;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι Αυτό που βλέπετε στη φώτο: ✔️Πάνω αριστερά «αναμορφωμένη αριστερή», πρώην ΑΝΕΛίτισσα υπουργός, που κρατάει την καρέκλα για τα μισθά.

✔️Πάνω δεξιά «αναμορφωμένος αριστερός» πρώην ΑΝΕΛ/ΝΔ υπουργός, που παραμένει στη θέση του για να σπάσει το ρεκόρ του Φιλέα Φογκ (και για τα μισθά φυσικά!).


✔️Κάτω αριστερά ο μπάρμπα-Φώτης, που από συγκυβερνήτης με Σαμαρά-Βενιζέλο, αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και υποψήφιος ΠτΔ, κατέληξε απωθητικός γλύφτης του Αλέκση και υφυπουργός του Μπούλη. 


✔️Κάτω δεξιά μέχρι χθες αρχηγός στρατεύματος, που, όντας εν ενεργεία στρατιωτικός, ανέλαβε υπουργός, κάτι που τελευταία φορά είχε κάνει η δικτατορία. Και που ενώ είναι πλέον υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και κολλητός του Μπούλη, παριστάνει τον υπερκομματικό. Α! Και που συνοδεύεται στα υπουργικά έδρανα από τον υπασπιστή του.
Αυτό είνα η κυβέρνηση-κουρελού: μια κυβέρνηση «ό,τι νάναι».

Άλκης ο Ό,τι Νάναι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυβερνηση που απαρτιζεται απο βουλευτες διαφορων κομματων γι'αυτο λεγεται κυβερνηση-κουρελου η κυβερνηση του τρελου...και μην ξεχναμε πρωτη φορα αριστερα και τελευταια...θελω να πιστευω δεν ξερω
για σας..