Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Παπάδες μου , παπαδιές και παπαδόπουλα , σεβαστό ιερατείο σας πούλησαν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια 
Ο Δημητριάδος είναι σκέτος μαιντανός . 
Τί περιμένεις ; Ο Μεσσηνίας ίσως άν θέλει μπορεί , αλλά όταν θέλει , οικουμενιστής γάρ . 
Ειλικρινά δεν θα περίμενα τόση αποφασιστικότητα απο τον αρχιεπίσκοπο και την ομάδα του , αλλά και τόσο ψοφοδεείς τους επισκόπους . 
Να τους πεί ο αρχιεπίσκοπος " όποιος δεν συμφωνεί φεύγει " και νά μην του δείξουν αυτοί την πόρτα . 

Παπάδες μου , παπαδιές και παπαδόπουλα , σεβαστό ιερατείο σας πούλησαν . Δεν τους νοιάζει τίποτα . Μόνο το σαρκίο τους τους νοιάζει , πώς θα περάσουν τα υπόλοιπα το πολύ 30 χρόνια αυτής της προσκαίρου ζωής . 
Τό φίδι τομάρι αλλάζει . 
Τί καλό θα περίμενε κανείς ! 
Διώξ' τε τον και εκλέξατε άνθρωπο του Θεού , ηγέτη επι πίστεως και πατρίδος . 
Μετανοείστε ! Κάνατε λάθη ! 
Εφησυχάσατε , στρουθοκαμηλίσατε . 
Ο Θεός ου μυκτηρίζεται . 
Σας δείχνει οτι πριονίσατε το κλωνάρι επάνω στο οποίο καθόσαστε . 
Διώξτε τον και εκλέξτε άνθρωπο μέ φόβο Θεού , μήπως και ο Θεός σβήσει τις αμαρτίες μας και ελκύσουμε το έλεός του !
 Ημέρες ολέθρου όπως πρό της πτώσεως της Πόλης .
Αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριάδος είναι αντίθετος με την συμφωνία γιατί τον λέτε μαιδανό;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τί νά σου πώ ! Παρακολουθείς καθόλου τά εκκλησιαστικά πράγματα ή είσαι χθεσινός ;

Ο Δημητριάδος είναι βλάσφημος οικουμενιστής και ανθέλληνας . Λειτουργεί την βλάσφημη μεταπατερική ακαδημία εδώ και κοντά είκοσι χρόνια . Είναι λαθροπατερούλης . Απο την ώρα που ήρθε δεν έχει παύσει νά μας αποκαλεί ρατσιστές και ξενόφοβους . Στην ακαδημία προβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα . Επίσης στην ακαδημία λοιδορούν οτιδήποτε το Ελληνικό και προπαγανδίζουν τις μεταφράσεις των εκκλησιαστικών κειμένων , τις οποίες και εφαρμόζει Ο Ιγνάτιος στήριξε την άδεια για το τζαμί και την έδρα ισλαμικών σπουδών στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης . Μετείχε σε πλήθος συνοδικών επιτροπών που κατέληξαν στά γνωστά ανορθόδοξα και ανθελληνικά νομοσχέδια εις βάρος της παιδείας , της οικογένειας , της ταυτότητος των φύλων . Μετείχε και υπέγραψε το Κολυμπάρι . Δεν πήρε καμμία θέση για το Σκοπιανό και δεν ηγήθηκε στην μητρόπολή του καμμίας αντίδρασης . Εσιώπησε !
Αντίθετα μέ όλα αυτά ηγείται στην υλοποίηση των προγραμμάτων της Νέας Εποχής . Είναι ένας ΝεοΕποχίτης, οικουμενιστής και παγκοσμιοποιητής . Όλα δείχνουν οτι το αφεντικό του δεν είναι ο Χριστός , μαντέψτε ποιός είναι ! Στήν μητρόπολή του διώκει μέχρι και στά δικαστήρια τους ανθρώπους που αντιδρούν στά ασεβή και ανθελληνικά σχέδιά του . Τώρα θέλει νά κάνει τον παπαδοπατερούλη γιατί ξέρει οτι οι παπάδες σιώπησαν , δεν αντέδρασαν για τίποτα άλλο , τά πέρασαν όλα στό ντούκου , όμως δεν θα κάνουν το ίδιο και για τους μισθούς . Δεν θα μπορεί νά κυκλοφορήσει . Η ανακοίνωσή του είναι ένα προεκλογικό μανιφέστο . Δεν είναι μαιντανός ; και τί είναι ; Σε πόσες συνιδικές επιτροπές συμμετέσχε και ποιό το αποτέλεσμα που έφερε ; Σύν τοις άλλοις είναι ένα καλό παιδί που υπακούει στα αφεντικά του , που όπως είπαμε δεν είναι ο Χριστός . Τουλάχιστον ο Μεσσηνίας , οικουμεντής και αυτός , ήρθε σε ρήξι μέ τον αρχιεπίσκοπο και αποχώρησε .

Για νά μήν γνωρίζετε όλα αυτά φαίνεται δεν παρακολουθείτε τά εκκλησιαστικά πράγματα ή δεν τά αξιολογείτε , γιατί θέλετε νά μένετε στον εφησυχασμό . Άν είστε απο την μητρόπολή του , φαίνεται οτι -- μέ το συμπάθιο-- ανήκετε στις χαζοθεούσες που τρέχετε απο πίσω του και μόνο όταν ανακύπτουν θέματα οικονομικά προσωπικά ή γενικότερα νοιάζεστε . Τότε όμως δεν αγαπάτε τον Χριστό , αλλά βλέπετε την εκκλησία ως πορισμό και τον επίσκοπο ως μία κοσμική ομπρέλλα .

Ανώνυμος είπε...

Ευγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευγε!!!