Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ASIA BIBI

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΟι κανίβαλοι που βλέπετε διαδηλώνουν στη Γερμανία, την Αγγλία, την Ευρώπη. Για να φτάσουν εκεί διακινδύνευσαν τη ζωή των παιδιών τους, των γυναικών τους και τη δική τους. Για να έρθουν εδώ πλήρωσαν κατα πως μας λένε, ποσά που στη χώρα τους θα χρειαζόταν μια ζωή για να τα κερδίσουν..! Έφυγαν από τη χώρα τους γιατί πεθαίναν σαν τις μύγες από τη φτώχια, τη βία και τις αρρώστιες. Για να ζήσουν καλύτερα. Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, (σωστά) ξεσηκώθηκε σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει να ζήσουν σαν άνθρωποι. Μόλις έφτασαν στη γη της επαγγελίας, οργανώθηκαν, έφτιαξαν τα τεμένη τους, έφεραν τους καλοζωΪσμένους έξαλλους ιμάμηδες, πήραν τα επιδόματα από εμάς τους κουτόφραγκους και ξεκίνησαν...Να φτιάξουν και τη γη της επαγγελίας σαν την κόλαση από την οποία τόσο προσπάθησαν να ξεφύγουν.
Για τα δικαιώματά τους θα δείτε και θα ακούσετε ένα σωρό αλληλέγγυους, ζάπλουτες Μ.Κ.Ο. και απλούς ντεμέκ αριστερίζοντες ανόητους να ξεσηκώνονται.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κοντινό πλάνο Για το δικαίωμα της ΑΣΙΑ ΜΠΙΜΠΙ*, της οικογένειάς της, του δικηγόρου της, των δικαστών που τόλμησαν (!) να μην την κρεμάσουν επειδή είναι χριστιανή, κατά των κάφρων της κυβέρνησης του Πακιστάν που καλύπτει τους κανίβαλους, θα δείτε( μια χούφτα "χαζοαμερικάνους χριστιανούς" του Νότου να κάνουν αναρτήσεις και να ρισκάρουν τη ζωή τους στέλνοντας ακόμα και σήμερα ιεραποστόλους στο Πακιστάν, στην Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Ιράν...
Respect.Με ξεπερνάει όλο αυτό.

Α.Β. 


*Παιδί φτωχής χριστιανικής οικογένειας του Πακιστάν. Κατηγορήθηκε για "βλασφημία" κατά του Ισλάμ το 2009. Στο χωριό της την εκδικήθηκαν έτσι επειδή ήπιε λέει νερό απ' το ίδιο κύπελλο με τους πιστούς του Προφήτη. Ποινή απαγχονισμός. Χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να καταπέσει η εξωφρενική και ολότελα αστήρικτη καταδίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο. Στο μεταξύ ο φανατικός όχλος έκανε ό,τι μπορούσε για να τη δει κρεμασμένη. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν επανειλημμένα εναντίον της. Εκατομμύρια κατέβηκαν σε απεργία με το ίδιο αίτημα. Η προγραμμένη οικογένειά της ζει κυνηγημένη. Πολιτικοί που τόλμησαν να την υπερασπιστούν, δολοφονήθηκαν. Οι δικαστές που την αθώωσαν απειλούνται με λυντσάρισμα. Οι δικηγόροι της φυγαδεύτηκαν και ζήτησαν άσυλο στην Ολλανδία. Και η κυβέρνηση του Πακιστάν, φίλα προσκείμενη στον όχλο, την κρατά δέσμια παρά την αθώωσή της σε τελικό βαθμό, ζητώντας την "επανεξέταση" της υπόθεσης. Άσια Μπίμπι, τ' όνομά της. Απ' αυτά που τ' αναφέρει η Ιστορία στα ψιλά της γράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: