Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Κακιούλες

iske 1Ἔχουν νομοθετηθεῖ τόσα ἄνομα πράγματα, ἡ παναίρεσις τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καλπάζει ἐντὸς τῆς Ἐκκλησίας, καὶ δὲν ἠκούσαμε κὶχ ἐκ τοῦ Συνδέσμου τούτου.
Τώρα ποὺ ἔνοιωσαν νὰ ἀπειλῆται ἡ τσέπη τους, ἐξῆλθον τοῦ καβουκίου τους!
Καὶ ἀναμένουν νὰ τοὺς λαμβάνῃ σοβαρῶς ὑπ᾿ ὄψιν ὁ κόσμος! 

Τσκ, τσκ, τσκ!...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καθήστε πίσω από τη λέξη ''αποτείχιση'' και κρατήστε την σημαία και λάβαρο να μη σας φύγει. Ενώ βρίσκεστε εντός και έμμεσα υποστηρίζετε τα ατοπήματα τα οποία εδραιώνονται ολοένα. Ήδη ο μολυσμός με τις συμπροσευχές και τα πάρε δώσε υφίσταται και η λέξη κλειδί ''αποτείχιση'' κραδαίνεται εν τω στόματι πολλών ωσάν να μην είχε συμβεί κάποτε. Αποτείχιστε, υψώστε την ως τείχος δακρύων και κλαίετε επ αυτού για χρόνια. Εν τω μεταξύ θα εμβαθύνεται το δέντρο της ανομίας και της θολώσεως του καθαρού και ζώντος ύδατος.

Βασιλικη Υφαντη είπε...

Αν γνωριζες τρελογιαννη,τον εναν απο τους ιερεις της φωτογραφιας,στο αρθρο κακιουλες θα αισθανοσουν λυπη για το αρθρο που εβαλες ,ονομαζομαι Βασιλικη Υφαντη ειμαι κορη του παπα Ηλια του Υφαντη ,που εχει το μλογκ Υπερβαση το τηλεφωνο μου ειναι …….αν με παρεις τηλεφωνο θα μαθεις γιατι λοιπον η αληθεια θελει θαρος παρε μου τηλεφωνο αν θελεις να την ξερεις ολη και οχι μιση ,με φιλικη διαθεση Βασιλικη