Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ας μη γελιόμαστε! Η περίπτωση της κομματικής δημοσιογράφου Κ. Ακριβοπούλου δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνα της αυθαίρετης αριστερής συμπεριφοράς απέναντι στην αντίθετη άποψη.


 Η δαιμονοποίηση και ο χαρακτηρισμός του καθενός που διαφωνεί με την ιδεοληπτική αριστερή οπτική της Ακριβοπούλου και των ομοίων της, ως ακροδεξιού και χρυσαυγίτη, δείχνει ένδεια επιχειρημάτων και καταφυγή στην ευκολία της καταγγελτικής ρετσινιάς, που έχει ως σκοπό τη δολοφονία του χαρακτήρα. Μια τελείως αλήτικη συμπεριφορά, ανάξια εκφοράς λόγου σε ένα δημόσιο τηλεοπτικό μέσο και μάλιστα καθ΄υποτροπήν. Ο τηλεοπτικός φασισμός σε πανελλήνια εμβέλεια.
Βεβαίως, οι συκοφάντες τύπου Ακριβοπούλου, είναι συνήθως και θρασύδειλοι τύποι. Έτσι, μόλις απειληθούν από τα θύματα τους με δικαστικές επιπλοκές, αποσύρουν κάθε κατηγορία, ζητούν εύκολα συγνώμη και προφασίζονται "πυρετό" που έβλαψε τον εγκέφαλο τους και κατά συνέπεια την κρίση τους!
Αν δεν είναι τραγικό, θα ήταν γελοίο! Η απειλή των θιγομένων επισκόπων εναντίον της λειτούργησε ως "αντιβίωση" για τον "πυρετό" της! Τώρα συνήλθε και είναι καλά! Ουδείς πιστεύει ότι μια τόσο εύκολη συγνώμη, που ξεφτίλισε κάθε φιλότιμο μπορεί να είναι ειλικρινής και όχι σκόπιμη προς αποφυγή μόνο των συνεπειών.
Είναι μια συγνώμη τζούφια ενός ανάπηρου κομματικού οργάνου, που αναγκάστηκε να συνειδητοποιήσει, ότι η κυβερνητική εξουσία δεν αρκεί για να το προφυλάξει από τη δημόσια χλεύη και την κοινωνική αποδοκιμασία. Ακόμα και αν αποφύγει την τιμωρία.
Η Ακριβοπούλου με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της, που θυμίζει ένα σωρό από δυσάρεστα πράγματα, προσπαθεί να μας πείσει για τη δημοσιογραφική της ιδιότητα. Όμως το μόνο που κατάφερε τελικά να δείξει σε όλους, είναι ότι το κανονικό της όνομα θα έπρεπε να είναι Φθηνοπούλου....

Γ.Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: