Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΑΜΨΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
 Εντυπωσιακή εκτέλεση της δικαιοσύνης ελαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Ανακριτριας και Εισαγγελεως Βεροίας. 

Ο μεγαλοκατηγορουμενος Αρχιμ.Παλαμας, οχι βέβαια ως ηγουμενος (αυτο παρασιωπαται) αλλα ως απλος ιδιωτης (Ιωαννης Κυριλλιδης) εβαλε μια καγκελοπορτα στον Ελαιωνα που δεν ειναι ελαιωνας αλλα δασος!!!! 

Αφου λοιπον αρνηθηκαν την εξεταση μαρτυρων (ολων αυτων που εκαναν τις εργασιες) αποφανθησαν οτι ειναι βασιμες οι υποψιες της ενοχης μου και μαλιστα επειδη υπαρχει ο κινδυνος να διαφυγω, μου επεβληθη περιοριστικος ορος η απαγορευση της εξοδου απο τη χωρα!!! 

Η αληθεια ειναι πως απογοητευτηκα γιατι με τον τροπο που αντιμετώπισαν το πληθος, που ειχε μαζευτει με απειλες, νομιζα οτι τελικα θα μου επέβαλαν προφυλάκιση. Οι δυστυχεις δεν γνωριζουν οτι εμεις γεμιζουμε απο ευλογιες! 

Εμεις λαμβανουμε χαρη απο το Θεο... Κι ας πετροβολουν οσο θελουν... Ποσο ευγνωμων ειμαι σε ολους αυτους τους περισσοτερο απο εκατο ανθρωπους απλους και κληρικους που ηρθαν α με στηριξουν... Ειμαι ευγνωμων και στο προσωπο του εθελοντη δικηγορου μου Ιωαννη Παπαγιαννη και της συζυγου του Ποπης Δεμερτζιδου που εχουν αναλαβει αμισθα τον κοπο αυτης της διαδικασιας... 
Ο Θεος ας δωσει ευλογιες πολλες 
π.π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα οι πάντες ιδιοκτήτες γής . Αμφισβητείται σε όλους η κυριότητα . Θεός φυλάξοι !