Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αντικειμενικότης... Ειδικότητά τους !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες


Το υπονοούμενο είναι: "ο Σαλβίνι είναι φασίστας και ρατσιστής"...κι αυτό γιατί ενδιαφέρεται για τον λαό του και για την πατρίδα του! Αυτό θα μπορούσε να ισχυριστεί ένας αγράμματος με ένδοια επιχειρημάτων... Ένας θολοπροοδευτικός αμόρφωτος και κοινωνικά σκοταδιστής...Μαδουριανός Σταλινοφασίστας...!
Αυτή είναι και η προπαγάνδα του ιερατείου των Βρυξελλών κατά του οιοδήποτε Σαλβίνι...! Η Ευρώπη (το κλειστό κλαμπ) των δήθεν αξιών κατά των Εθνών Κρατών και των λαών που τη συνθέτουν... Οι οποίοι λαοί πρέπει να παραχωρήσουν τη θέση τους σε εισαγώμενους λαθροεισβολείς... ισλαμιστές Μαμελούκους... Αυτό είναι και ο απώτερος στόχος, αφού προηγηθεί ο πολυπολιτισμικός αχταρμάς... Και όποιος δεν συμφωνεί μ' αυτό, ξέρετε, είναι ρατσιστής...(μαύρος όφις που τον έφαγε)... 🤪
Η ΕΡΤ τελικά έχει άλλη αριθμητική... Μία άλλη αντίληψη και από ένα παράλληλο σύμπαν...👽 Απλά εμείς οι αμόρφωτοι άλλα καταλάβαμε στο δημοτικό την ώρα της αριθμητικής... Τι να ξέρουμε κι εμείς οι "φασίστες" τώρα (θα έλεγε κάποιος που μπερδεύει τη θολότητα με την πρόοδο και το μυαλό του εκφυλίστηκε από την επίθεση των "μυαλοφάγων").
Η ποιότητα στην ΕΡΤ, δε, δεν έχει να κάνει με τα νούμερα... Αυτό εξάλλου καταδεικνύουν τόσο το ποσοστό τηλεθέασης όσο και το δήθεν πρόγραμμά της... αντιστρόφως ανάλογα με όσα μας στοιχίζει...🤑 Και δεν λέω "μαύρο" στην ΕΡΤ, μην παρεξηγηθούμε κιόλας, λέω μαύρο στους μαύρους της ΕΡΤ και στο μαύρο της το χάλι...!
Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: