Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΗ

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
- ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι και τα παιδακια τον σιχαθηκαν.

Unknown είπε...

Τρελογιάννη τί τάξη πας;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

9η!

Αργύρης μυλωνας είπε...

Προφανως ο μπαμπας του παιδιου που ακομη ψαχνει να ψηφισει αυτον που θα τον βγαλει απο τη φτωχια του,ειπε του παιδιου οτι το προβλημα ειναι ο τσιπρας,ετσι σε λιγο αφου ψηφισει τον καλο και ελπιδοφορο μητσοτακη,μετα καποια χρονια ως περισσοτερο φτωχος εαν ζει,θα ξεπροβοδα τον γιο του στις αμερικες τις αυστραλιες,τις ευρωπες.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Απλά το παιδί ως πιο αγνό εχει καταλάβει οτι ο κατσαπλιάς Τσίπρας είναι το χείριστο και φυσικά οχι για τα οικονομικά ...

Ανώνυμος είπε...

Ας προσεχε ο μπαμπας , να ψηφιζε Σαμαρα. Τωρα , περαστικα!

Αργύρης μυλωνας είπε...

Η μεγαλυτερη παγιδα του ελληνικου λαου να καταδυκνειουμε ως χειριστο τον εκαστοτε κυβερνητη,ψαχνωντας κατα το αρχαιο ρητο τπν λιγοτερο κακο,ανακυκλονωντας ετσι τους ιδιους αθλιους κυβερνητες.
Ειναι δυσκολο ρε παιδια να μην απλοποιουμε καθε φορα οι ελληνες τις καταστασεις ξεχνωντας την ιστορια;δε φοβαστε οτι δειχνωντας εναν ως τον κακο ο κοσμος και οι νεοι θα πανε προς τον αλλο κακο;Γιατι να μην τσουβαλιαζουμε συνεχως ολα τα πολιτικα προσωπα ως το ιδιο κακα ωστε να μην ξαναψηφιστουνε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μυλωνάς δεν έχει πρόβλημα νά πάει στά τάρταρα αρκεί νά παρασύρει μαζί του αυτούς τους δεξιούς !

Ερώτηση :
---Μυλωνά θές νά πάς στά τάρταρα ;

----Αν πάει και ο Μητσοτάκης !

Δυστυχώς είναι το πνεύμα του κάθε αριστεροΤσιπροπασοκντζή !

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι που έστω και εμμέσως βρίσκουν κάποιο λόγο για νά υποστηρίξουν τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του ! Πόση η αριστερή τύφλωση !

Ανώνυμος είπε...

Στό βρακί του Τσίπρα έχεσε ο Μητσοτάκης!
Η αναγωγή των ευθυνών σε μία γενίκευση : " όλοι τά ίδια κάνουν " σε βαθμό που αυτή η γενίκευση γίνεται ο νόμος της πιάτσας !

Αφήστε τον Μητσοτάκη νά χέσει στο δικό του βρακί . Εδώ μιλάμε για το βρακί του Τσίπρα .

Αργύρης μυλωνας είπε...

Στα ταρταρα παει η ελλαδα με σχεδιο απο τοτε που αρνηθηκε τον ορθοδοξο χαρακτηρα της,ξεπεφτωντας απο αυτοκρατορια σε "μικρη χωρα"που τι να κανει; "ανηκει στην δυσην".
Αλλα ξεχασατε βεβαια ποιοι εφεραν τους αλβανους(που σε λιγο θα σε σφαξουν) δειχνωντας τους ως τη λυση στο δημογραφικο με την "ενσωματωση".Ξεχασατε ποιος μας εβαλε στην ευρωπη του χιτλερ,ο τσιπρας τα εκανε;οχι,οι προηγουμενοι,και τον εφεραν αυτον για να τα τελειοποιησει,λογο του οτι "οι πρωην"ειχαν δηλωσει για να κοροιδευουν το βλακα λαο εθνικοφρονες και χριστιανοι ορθοδοξοι.
Λοιπον δειξτε τον τσιπρα ως το προβλημα καλωσοριζωντας το μεγα προβλημα μητσοτακης

Αργύρης μυλωνας είπε...

Μπρος στη δικη σου δεξια βλακεια

Αργύρης μυλωνας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αργύρης μυλωνας είπε...

Τι να σου πω αν δεν εχεις αντιληφθει οτι οι πραξεις τους τους αναγουν στο τσουβαλι της αχρηστιλας και της απαξιωσης τοτε εισαι το λιγοτερο οπως λενε για τους ελληνες ανθρωπος με κοντη μνημη,ας μην πω το αλλο....