Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε..

Επικαλέστηκε την Παναγία και εκείνη έτρεξε την έβγαλε από το ελικόπτερο και την προσγείωσε στο έδαφος,έπειτα την μιλούσε και είπε ότι θα στείλει ανθρώπους να την πάρουν από εκεί .Της  είπε να κηρύττει αυτό το θαύμα για τα έσχατα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.Όμως οι Έλληνες δεν μετανοούν ζουν δυστυχισμένοι στα πάθη τους γι αυτό και θα έρθουν τα χειρότερα στην χώρα μας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αρχιλοχίας ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο μετά το θαύμα

Ανώνυμος είπε...

Όμως τό θαύμα έγινε μέ τό νέο ! Χα χα !

Ανώνυμος είπε...

Άριστα που το διηγήθηκε στεντορεία τη φωνή, η κοντομαλλούσα -πλέον- κ. Πλεξίδα.

Εντάξει που και το ξαναείπε, και το ξαναείπε και το ξαναείπε και το ξαναείπε... αλλά...άσχετα από ημερολόγια, η πολλαπλή και σε βάθος χρόνου ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ αφήγηση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ της θαύματος, αποδυναμώνει δια της επαναλήψεως το λόγο της, τον κάνει να ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ επικίνδυνα στα ώτα των ακουόντων. Ας προσέξει. Είναι πολύ νέα ακόμη και ΙΣΩΣ δεν έχει καταλάβει ότι η Πίστη συνιστά θέμα εσωτερικής Μυστικής Προαίρεσης εν πρώτοις, και δευτερευόντως θέμα εξωτερικής, οποιασδήποτε περί οποιουδήποτε θαύματος αφηγήσεως ή πληροφορίας.

Η κ. Βασιλική Πλεξίδα -με όλη μου την εκτίμηση στο πρόσωπό της-ας ΟΜΙΛΕΙ περί του θαύματος στο εξής, μόνον ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ. Όχι ευκαίρως-ακαίρως. Κινδυνεύει και η ίδια και οι ακροατές της από την ευκαίρως-ακαίρως επαναδιατύπωση όσο και αν χαίρονται με αυτή την πρακτική κάποιοι αφελείς παπάδες.

Ή επιτέλους η Βασιλική ας ΓΡΑΨΕΙ για την εμπειρία της όπως τα έγραφε η συχωρεμένη και αγιότατη Γερόντισσα Ανθούσα της Σερίφου (υπήρξε μητέρα της νυν Γεροντίσσης Ανθοδόχης της Σερίφου). Αρκετά βίντεα έχουμε με την ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ αφήγηση της Πλεξίδα. Ας συντάξει ένα βιβλιαράκι και ας το δίνει ευλογία ή έστω με μια τιμή συμβολική το εν λόγω Μοναστηράκι της Σερίφου που την καθοδηγεί. Με όλο το σεβασμό τα έγραψα αυτά για την εκλεκτή κ. Πλεξίδα. Με όλη την αγάπη.

Ας σκεφτεί και τους συγγενείς των σκοτωμένων που μπορεί να στενοχωριούνται όταν εκ νέου κάθε φορά, ακούνε τη δική της σωτήρια εμπειρία και ενδόμυχα ίσως αναρωτιούνται γιατί αυτός ο...Παλαιοημερολογίτης Θεός της Πλεξίδα, δεν έσωσε και τους δικούς τους ανθρώπους σε κείνη τη μοιραία πτώση. Αυτές ήταν οι σκέψεις μου. Μπορεί να έχω και άδικο. Ας με διορθώσει κάποιος αν νομίζει. Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μερικά πράγματα είναι πολύ λεπτά και βιωματικά . Θυμάμαι κάποιοι κομμουνιστές , ίσως ο Μίκης , έλεγαν οτι ησθάνοντο ενοχές που αυτοί έζησαν και οι συναγωνιστές τους σκοτώθηκαν . Τώρα τί νά πώ ! Όπως το βιώνει το κορίτσι ! Όμως νά λάμπεις απο χαρά γιατί η Παναγία σε έσωσε , ενώ οι συνάδελφοί σου σκοτώθηκαν ! Το ζητούμενο και η μαρτυρία είναι η μετάνοια , η μεταμόρφωση ! Ας σκεφθούμε πόσο μεγάλο μήνυμα είναι η μδτάνοια εσχάτως των νεαρών ηθοποιών και τελεία αλλαγή του τρόπου ζωής τους . Η βιολογική ζωή δεν είναι και το ύψιστο αγαθό !

Ανώνυμος είπε...

κ. Βασιλική Πλεξίδα δέν πρέπει νά ἔχει ἄλλη γνώμη ἐκτός ἀπό αὐτήν τοῦ Ἁγίου Παϊσίου γιά τό παλαιό καί νέον ἡμερολόγιον!
παλαιοημερολογίτης δέν παραδεχόταν τόν π. Παϊσιον καί τόν ἔλεγεν οἰκουμενιστήν!
τί γνώμη ἔχει ἡ κ. Βασιλική Πλεξίδα διά τόν π. Παϊσιον;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

H Ιερά Εξέτασις, βεβαίως, δεν απέθανε! Ευρίσκεται εδώ! Κάτω από σχόλια χριστιανικών αναρτήσεων. Ανάψτε τα ξύλα! Ετοιμάσατε την πυράν!