Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ὑπὸ ἀναίρεσιν τὰ σύνορα τῆς Χερσονήσου τοῦ Αἵμου

Θέμα ἀλλαγῆς συνόρων τίθεται ἀπὸ Ἀμερικανὸ εἰδικό…
«Η αλλαγή των συνόρων θα οδηγούσε σε αστάθεια στα Σκόπια καθώς και την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, για παράδειγμα στην Ουκρανία και την Γεωργία.

πηγὴ
Συμφωνῶ μὲ τὸ παραπάνω καὶ  θεωρῶ πὼς ἔτσι θὰ συμβῆ στὸ τέλος, παρὰ τὶς ὁποίες ἀψιμαχίες καὶ συγκρούσεις ποὺ θὰ προκύψουν (διαρκείας ἐλαχίστων 24ώρων) ἀπὸ ἀλβανικὲς καὶ σερβικὲς παραστρατιωτικὲς ὁμάδες.
(Ὅ,τι γίνῃ θὰ γίνη ἁπλᾶ, γιὰ νὰ ἐνισχυθοῦν οἱ θέσεις τους στὶς διαπραγματεύσεις, γιὰ τὰ τμήματα ἐδαφῶν ποὺ θὰ ἀνταλλαγοῦν!).

Θεωρῶ ἐπίσης πὼς μᾶς συμφέρει τὸ νὰ μεγαλώσῃ ἡ Ἀλβανία πρὸς τὰ Βορειο-Ἀνατολικά της (μέρος τοῦ Κοσσόβου καὶ μέρος τῶν Σκοπίων, μὲ τὴν ταὐτόχρονο δική μας ἐπέκταση σὲ ἐνδεχόμενο μελλοντικὴ διάλυση τῶν Σκοπίων).
Κι αὐτὸ γιατὶ  πιστεύω πὼς ἔτσι θὰ εἶναι πιὸ δεκτικὴ σὲ μίαν, ἐνδεχομένη, ἀμέσως μετά, μελλοντικὴ παραχώρηση τῆς Βορείου Ἠπείρου, στὸ Νότιο τμῆμα της.
(Συνυπολογίζουμε φυσικὰ καὶ τὰ δώδεκα -12- ναυτικὰ μίλια, τῶν ὁποίων ἑτοιμάζεται ἤδη νὰ ἀποδεχθῇ τὴν ἐπέκτασή μας.

Γιὰ αὐτὸ καὶ οἱ Ἀλβανοὶ …ξερογλείφονται!!! Λὰ λὰ λά…

«Αν ανοίξουμε το ζήτημα των συνόρων στα Βαλκάνια», λέει η Ταχίρι, « οι Αλβανοί είναι έτοιμοι και δεν θα αφήσουν τα πράγματα να γίνουν εν μέρει, αλλά θα ζητήσουν την ολοκλήρωσή τους, ώστε, οι Αλβανοί του Μαυροβουνίου και της «Μακεδονίας» (τῶν ποίων εἴπαμε;;; Χὶ χὶ χί…), να μην παραμείνουν εκτός συνόρων».
πηγὴ
Ἀρχίζουν τὰ ὄργανα λοιπόν… Λὰ λὰ λά…
Ῥέ… σφαχθεῖτε…

πηγὴ
Ἢδη ξεκίνησαν νὰ σφάζονται…
Πρωτοβουλία μια ομάδας που αποκαλείται «Νεολαία για την Μακεδονία» προσπαθεί να συγκεντρώσει 150 χιλιάδες υπογραφές προκειμένου να διοργανωθεί «δημοψήφισμα για την πατρίδα», ως απάντηση στο προγραμματισμένο δημοψήφισμα για την συμφωνία με την Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου. «Στόχος της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία αντι-δημοψηφίσματος προκειμένου να υπερασπισθούν τις μόνιμες κόκκινες «μακεδονικές» γραμμές: το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας, της μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας, τα οποία ενδέχεται να εξαφανισθούν από την υπογραφή της λεγομένης Συμφωνίας των Πρεσπών.

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ
Ὁλοταχῶς λοιπὸν ὁδεύουμε γιὰ διαμοιρασμὸ τοῦ Κοσσόβου, μεταξὺ Σερβίας καὶ Ἀλβανίας.

Ἀφῆστε τοὺς γ@μῶ-Ῥώσσους νὰ …τσιτσιρίζονται!!!
Τί θά κάνουν; Θὰ ἀναγκασθῦν νά «κάψουν» καί τήν Σερβία;
Κάποιες λίγες παραστρατιωτικὲς ὀργανώσεις ἐλέγχουν, καθὼς φυσικὰ καὶ τὴν ἀντιπολίτευση… Αὐτὸ ὅλο κι ὅλο…

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε συνέντευξη Τύπου για το θέμα του Κοσσυφοπεδίου αναφέρθηκε σε μια λύση για το Κοσσυφοπέδιο, όπως αναφέρει η Zeri Info.Σύμφωνα με τον Βούτσιτς ο στόχος του κράτους της Σερβίας είναι να κερδίσει κάτι περισσότερο από αυτό που έχει η Σερβία σήμερα.

πηγὴ

πηγὴ

Οι Αμερικανοί στρατιώτες των Δυνάμεων Κοσσόβου- KFOR κατέλαβαν όλες τις θέσεις που οδηγούν από το Ζούμπιν Πότοκ στο χωριό Γκάζιβόντα. Η Γκάζιβόντα είναι η μεγαλύτερη (τεχνητή) λίμνη στο Κοσσυφοπέδιο όπου υπάρχει υδροηλεκτρικός σταθμός που ελέγχονταν από τους Σέρβους της Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα. Τα μέλη των KFOR έχουν αποστολή την προστασία του με αυστηρά μέτρα ασφάλειας.Παρά, όμως, τις προειδοποιήσεις, η κατάσταση είναι ήρεμη και δεν σημειώθηκε μέχρι χθες κανένα περιστατικό.
πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ
Μποροῦν μέ αὐτές τίς δυνάμεις νά ἀκυρώσουν σχέδιον διαμοιρασμοῦ τοῦ Κοσσόβου; Δὲν μποροῦν… Χὰ χὰ χά…
Ἠπειρώτης Ἀετὸς
Σημείωσις
Ἡ Ἀλβανία ἑτοιμάζεται νὰ κατασκευάσῃ τὴν πρώτη ἀεροπορικὴ βάση τοῦ ΝΑ.ΤΟ. στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου.

Η Αλβανία θα κατασκευάσει την πρώτη αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ στα Δυτικά Βαλκάνια. Η απόφαση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου δημοσιοποιήθηκε από τον ίδιο των πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook.
πηγὴ
Οὐάου…..!!!!
Δέν θά μποροῦσε νά συμβῇ στήν Ἑλλάδα αὐτό, τώρα πού οἱ Τοῦρκοι θά κλείσουν τό Ἰνσιρλίκ, διώχνοντας τούς Ἀμερικανούς;
Τί «κουφή» ἀναβάθμισις τῆς Ἀλβανίας εἶναι αὐτή τώρα;

Ὅλοι γνωρίζαμε καὶ περιμέναμε, ἔως τώρα, πὼς αὐτὴ ἡ βάσις θὰ γινόταν ἢ στὸ Κόσσοβο ἢ στὰ Σκόπια…
Πάει «
περίπατο» αὐτὸς ὁ σχεδιασμός, γιὰ χάριν τοῦ διαμοιρασμοῦ τοῦ Κοσσόβου καὶ  μόνον, μεταξὺ τῆς Ἀλβανίας καὶ τῆς Σερβίας (τὸ «τυράκι»). Ἡ Σερβία, κατὰ αὐτὸν τὸν τρόπο, θά πιεσθῆ γιά νά ἐνταχθῇ στό ΝΑ.ΤΟ.;;;
Τά Σκόπια πλέον περνοῦν σέ «δευτέρα Μοίρα» γιά τούς ἀμερικανοΝΑΤΟϊκούς κυρίως;
Πόσο θά ἐπιδράση αὐτή ἡ ἀπόφασις τόν ἐμφύλιο Ἀλβανῶν-Σκοπιανῶν ἐντός τῶν Σκοπίων;
Μά, κυρίως, πόσο θά ἐπηρεάση αὐτή ἡ ἀπόφασις τό δημοψήφισμα τῶν Σκοπιανῶν τοῦ Ζάεφ, ἔναντι τοῦ ῥωσσοφίλου VMRO, πού ἔχουν στηρίξη ὅλην τους τήν «ῥητορική» γιά τήν ἐπικύρωση τῆς «συμφωνίας» τῶν Πρεσπῶν στό μύθευμα τῆς «δῆθεν» δικῆς τους ΝΑ.ΤΟ.ϊκῆς ἀναβαθμίσεως;

Θεωρῶ: πάραααα πάρα πάρα πολύ!!!
Ἐν τάξει, καταλαβαίνω πὼς τὴν  Ἀλβανία τὴν χρειάζονται στὸ ΝΑ.ΤΟ., ἔναντι τῆς ῥωσσικῆς διεισδύσεως, ἀλλά τί;;  Ἐμπιστεύονται περισσότερον τόν Ῥάμα/Soros ἀπό τόν ἀριστερό κομμουνιστή Τσίμπλα;
Κι ἐμεῖς; Ἀντάλλαγμα (π.χ. Βόρειος Ἤπειρος) δέν διεκδικοῦμε νά πάρουμε;

Ἐν τάξει… Σαφῶς κι ὅλα αὐτὰ εἶναι ῥευστὰ καὶ ὑπὸ διαμόρφωσιν ἀκόμη, καθὼς ἀλλάζουν καθημερινῶς τὰ δεδομένα βεβαίως.

Ἐν ἀναμονῇ λοιπὸν τῶν ἐξελίξεων (πολιτικῶν ἀλλαγῶν) στὴν εὑρυτέρα περιοχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: