Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΜΕ …




ΚΑΤΕΙΧΕ έναν τάφο στο Κοιμητήριου της…
Ναι, τον είχαν  αγορασμένο οι παπούδες της  με κάθε νόμιμο τρόπο και τώρα δικαιωματικά της ανήκε.
Όμως δυστυχώς εδώ και τριάντα χρόνια δεν είχε πεθάνει κανείς  απ’την γενιά της και έτσι ο τάφος περιήλθε στον Δήμο, ο οποίος με την σειρά του τον έβγαλε στο σφυρί και τον εκποίησε  σε κάποιους άλλους ενδιαφερόμενους.
Η κυρία Β.Π. οδοντίατρος στο επάγγελμα, μόλις είχε χάσει προσφάτως την Μητέρα της και δεν την έφτανε το προκύψαν πένθος της έλαβε συνάμα  και τα άσχημα μαντάτα πως ο τάφος της επαναδημοπρατήθη.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες στους υπευθύνους του Δήμου έλαβε την εξής αφοπλιστική απάντηση :
-Τι να σας κάνουμε κυρία μου,αφού ο τάφος ήταν τόσα χρόνια  αχρησιμοποίητος είπαμε να τον δώσουμε σε άλλον.
Όπου και τότε, επίσης αποστοματικά, τους απαντά η πενθούσα κυρία:
-Ε, τότε να μας συγχωρέσετε που πεθάναμε τώρα και όχι πριν τόσο καιρό…Δεν θα σας είχαμε ταλαιπωρήσει.

Κατά τον παρόμοιο τρόπο  πρέπει και όλοι οι προσφάτως και μαρτυρικώς πυρποληθέντες αδελφοί μας στο Μάτι να ζητήσουν γονυπετώς συγνώμη από τους ικανοτάτους  άρχοντές μας διότι κακοβούλως   επιτρέψανε στους εαυτούς τους να καούνε και έτσι να αμαυρώσουνε και θολώσουνε, με πρόθεση και με δόλο, την αξιότιμη εικόνα των εξαίρετων  κυβερνόντων μας.
Μάλιστα και  προς τούτο ας διοργανώσουνε οι (Τ)Συριζαίοι του χρόνου στην επέτειο ,στην Ν.Μάκρη και ένα ξεχωριστό gay pride προκειμένου να αποδείξουν για άλλη μία φορά το πόσο επι-δέξιοι και προοδευτικοί α(χ)ριστεροί είναι (αφ)οδεύοντας πάντα προς ένα καλύτερο μέλλον!


ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παπά μου κακά τά φαινόμενα ! Όταν εκεί εκλέγουν τον Ψινάκη δήμαρχο Μαραθώνος ! Μπορεί κανείς νά φανταστεί τον Ψινάκη νά ασχολείται μέ βόθρους και αποχετεύσεις ; Τό παιδί είναι μέσα στην γκλαμουριά !