Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Η "φιλόλογος" ξαναχτυπά!

Ερωτική Απογοήτευση...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πλάκα !!!!

Ανώνυμος είπε...

τιν τούτο βρε; .....................................

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λες για αυτό ο άλλος να έφυγε με χίλια?

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος τί λόγο θά είχε νά φύγει ρέ καρακάξα ! Τό κοριτσάκι είναι χαριτωμένο , ντίβα και διάσημη ! Και τά λέει μιά χαρά και παραστατικά ! Τό δικαίωμα στόν πόνο ! Δηλώνω fun ή fan . Νά μας διορθώσει η φιλόλογος . Περιμένουμε τό επόμενο ! Γουστάρω !

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν παίζει ρόλο και αν μιλάει έτσι και στην πραγματική της ζωή, όχι κανονικό άντρα δεν θα βρει ποτέ των ποτών αλλά..ούτε αρσενικό αρουραίο που να μπορεί να την αντέξει την κακομοιρούλα!

Πέτρος είπε...

Ούφο το κοριστάκι
Να κάνει παρέα στη Θώδη. Ταιριάζουν

Ανώνυμος είπε...

Κακομοιρούλα είσαι και φαίνεσαι ! Τό κοριτσάκι είναι και ομορφούλα ! Γιά βγάλε και σύ τά μούτρα σου , τά παχάκια σου που έχεις γίνει σαν βόδι , τη μπογιά των μαλλιών σου , την μασέλα σου νά σε καμαρώσουμε ! Δεν τολμάς ! Μακάρι άν ήμουν άντρας περίπου στά 30 νά μπορούσα νά την γοητεύσω ! Θά μου έκανε και μαθήματα ελληνικής και δεν αστειεύομαι , σοβαρολογώ !

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχισμένε 4:48 μ.μ. αν διάβαζες προσεκτικότερα αντί να βρίζεις, θα έβλεπες ότι το σχόλιο του 11:47 δεν έθιξε τη σωματική υπόσταση της κοπέλας που είναι εντάξει. Το σχόλιο έθιξε τον λόγο της ως προφορά. Η Θώδη μπροστά της, και η Ελένη Λουκά, μοιάζουν ασήμαντες, δεν δημιουργούν παρόμοιο σοκ! Εξάλλου γι αυτό το βίντεο έγινε viral. Από το σόκ που δημιούργησε η εκφορά του λόγου της, όχι οι ίδιες οι λέξεις και τα νοήματα. Και ο ηθοποιός που κάνει τον Μίστερ Μπιν, κανονικός άντρας φαίνεται αλλά..με τις γκριμάτσες του μοιάζει αξιοθρήνητος. Βέβαια από αυτό το αξιοθρήνητο προσωπείο έγινε πάμπλουτος. Ευχόμαστε και στην κοπέλα που δεν ξέρουμε καν πώς τη λενε και ποια είναι, επίσης με την καραβλαχικη προφορά της, να γίνει επίσης πάμπλουτη. Αυτό είναι ένα θέμα. Αν, όμως η κοπέλα δεν παίζει ρόλο στο συγκεκριμένο βίντεο και θέλει να βρει άντρα πραγματικά, ας πάει σε κάποια σοβαρή σχολή για μαθήματα ορθοφωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχισμένη 9.31  ,  τώρα που   τό λές ,   έτσι όπως έγινες βόδι --  πάντα  βόδι ήσουν  , αλλά τώρα  παραέγινες --   μοιάζεις   πάρα πολύ μέ την  κ. Λουκά  !  Αφού λοιπόν εσύ ως  βόδι  δεν πήγες  χαμένη  και βρήκες  άντρα   ---  ολα τά βόδια  έναν επιβήτορα  θα τον βρούνε  --- γιατί νά μήν βρεί και η " κακομοιρούλα "   μέ την " καραβλάχικη  " προφορά  !  Υπάρχουν  και κέντρα  αδυνατίσματος  νά επισκεφθείς  κανένα  , αφού δεν μπορείς νά τό βουλώσεις  ,  αλλά τό θέμα δεν είναι  εκεί .  Δεν είσαι  βόδι μόνο  στην σωματική  διάπλαση  , αλλά  και στην πνευματική  παχύτητα  , χονδροειδέστατη  !

Ανώνυμος είπε...

2:44 μ.μ. για να αφρίζεις έτσι χωρίς λόγο με άγνωστους σχολιαστές, η κοπελιά σίγουρα συγγενής σου και μιλάει πραγματικά βλάχικα! Εντάξει. Νομίζαμε ότι επρόκειτο για ηθοποιό. Τίποτε δεν είναι ντροπή στην τελική, αν γίνεται viral. Περαστικά!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι η αθωα φιλολογος που μας επεισε για την προφορα της…ανέβασε ένα viral ποστ για την προστακτική της ελληνικής γλώσσας .Η ηθοποιός στο πλαίσιο μιας σειράς βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ της τόλμησε να «φτιάξει» και ένα βίντεο για την ελληνική γλώσσα σκηνοθετημένο με βλάχικη γλώσσα και πολύ θυμό.
Μιλάει για κάτι που άκουσε σε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς και την έκανε έξαλλη.
Εντύπωση προκαλεί πόντος οσο καλη ηθοποιος είναι και ...με αφορμή τα βίντεο της πόσα πάθη αναμοχλεύονται εε

Ανώνυμος είπε...

Α! Μά γιατί ? Και μείς που την αγαπήσαμε έτσι ! Τί θά κάνουμε τώρα ! Νά ρε ! μοσχάρα ! Ικανοποιήθηκες τώρα ; Καραβλαχάρα ο ένας , Θώδη ο άλλος ! Μήπως και την Θώδη κάτι σαν εσάς κανίβαλοι δεν την τρέλλαναν ;