Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η Βουλή ποινικοποιεί προσωπικές απόψεις και οι συνοδικοί ντύνουν με θεολογία τον φασιστικό «αντιρατσιστικό» νόμο…

 

Με άρση ασυλίας τιμωρήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος λόγω αναδημοσίευσης άρθρου για ομοφυλοφίλους
Την ποινικοποίηση του δικαιώματος στην προσωπική άποψη αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία μάλιστα, η Ολομέλεια της Βουλής, η οποία προχώρησε στην άρση της ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκου Νικολόπουλου.
Η άρση έγινε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του για αναδημοσίευση (!) άρθρου που αφορούσε τους ομοφυλοφίλους στην προσωπική του ιστοσελίδα το 2015. Η μήνυση κατά του κ. Νικολόπουλου υποβλήθηκε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Παναγιώτης Δημητράς, και αφορά δημοσίευση στην οποία αναφέρονταν τι περιέχει η «Εκθεση Λούνατσεκ», αλλά και αποσπάσματα από άρθρο καθημερινής εφημερίδας.

«Εξέφρασα τις απόψεις μου ως πολίτης, ως βουλευτής» είπε ο κ. Νικολόπουλος, παίρνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια, υπογραμμίζοντας ότι σέβεται κάθε πρόσωπο ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ωστόσο διαφωνεί με όσους θέλουν να επιβάλουν τη δική τους αντίληψη στο σύνολο της κοινωνίας. Παρατήρησε δε ότι η άρση της ασυλίας του ανοίγει τον δρόμο για την ποινικοποίηση στο δικαίωμα λόγου και άποψης των βουλευτών.
«Αν η σημερινή διαδικασία κατατείνει στην παραπομπή μου, φοβάμαι πως όλοι σας, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με τις απόψεις μου, θα μετατραπείτε σε δυνάμει θύματα οποιουδήποτε διαφωνεί με τις απόψεις σας» τόνισε και επισήμανε πως σε καμία περίπτωση ο λόγος του δεν υποκίνησε ρατσιστικό μίσος. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος υποστήριξε πως είναι ανήκουστο και παράδοξο βουλευτές κόμματων του δημοκρατικού τόξου να ζητούν την άρση ασυλίας για όποιον τολμά να υπερασπίζεται τις χριστιανικές του πεποιθήσεις και να διαδίδει τον ευαγγελικό λόγο. «Διακηρύττω όσα λέει η ορθόδοξη θρησκεία μας, δεν θα γίνω κρυπτοχριστιανός, αρνούμαι την εις βάρος μου μηνυτήρια αναφορά» δήλωσε στο Σώμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί την όποια απόφαση της Ολομέλειας.
Να σημειωθεί πάντως πως οι βουλευτές ήραν τη βουλευτική ασυλία του κ. Νικολόπουλου με ψήφους 127 υπέρ, 26 κατά και τέσσερις «παρών».
πηγή

Οταν η συντριπτική πλειονότητα των εκλεγμένων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τάσσεται ευθέως ή έμμεσα υπέρ νομικών ρύθμισεων που βρίσκει απέναντι τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας, κάτι ανώμαλο συμβαίνει σε μια δημοκρατία. Οι εθνοπατέρες, σε αντίθεση με τους ελέφαντες, ανήκουν στο είδος των παχύδερμων που δεν αναπτύσσουν ποτέ αυτοκτονικές τάσεις. Συνεπώς η εξήγηση αυτής της αλλόκοτης συμπεριφοράς πρέπει να αναζητηθεί αλλού. Είτε έχουν χαζέψει ομαδικά και νομίζουν ότι εκφράζουν μια πλειοψηφική τάση, χωρίς να αφουγκράζονται στο ελάχιστο τις διαθέσεις του κόσμου, είτε αναγκάζονται να αγνοήσουν τη λαϊκή βούληση υποκύπτοντας σε έξωθεν πιέσεις. 

Απ την άλλη αυτόν τον καιρό γίναμε θεατές μιας ενορχηστρωμένης προσπάθειας εγκόλπωσης εκ μέρους ομάδας επισκόπων που διεκδικεί την "κυριαρχία" στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, όλης της νεοταξίτικης ατζέντας της κυβέρνησης παραγώγου των ιδεοληψιών του πολιτσιμικού μαρξισμού, αυτής της "αριστεροφιλελεύθερης" κενταυρικής σύνθεσης που προωθείται καιρό τώρα εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου και των επίδοξων υποψηφίων "διαδόχων" του. Μεθοδευμένα επιχειρείται η ευθυγράμμιση και τελικά η υιοθέτηση αυτής της κυβερνητικής ατζέντας όπως εκφράζεται στα ανορθόδοξα και αντιπαιδαγωγικά Προγράμματα Σπουδών για τα θρησκευτικά των Φίλη - Γαβρόγλου και η επιβολή τους στο σώμα της Ιεραρχίας καθώς και νεοταξιτικα νομοθετημένα του στιλ "αντιρατσιστικοί" νόμοι…  
Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν πως, όσες ευλογίες και υποστήριξη εάν παρέχουν «Συνοδικά» ο νεοταξίτικος ολοκληρωτισμός της κυβερνώσας Αριστεράς και των εκκλησιαστικών ταγών που την ακολουθούν γρήγορα θα ηττηθεί. Η Εκκλησία της Ελλάδος θα ελευθερωθεί από τα δεσμά της Βαβυλώνιας αιχμαλωσίας των διαφόρων εκσυγχρονιστών. Η Εκκλησία τελικά ως σώμα Χριστού θα νικήσει την καθεστωτική κι εκκοσμικευμένη "θρησκεία" των επιγόνων του Διαφωτισμού απ’ όπου κι αν αυτοί προέρχονται. Η αλήθεια θα νικήσει για άλλη μια φορά στην ιστορία της Εκκλησίας την πλάνη. 

Διαβάστε και φρύξτε διαστρεβλωμένη λογική από ιεράρχες:Εκκλησία της Ελλάδος: Το αντιρατσιστικό ν/σ προστατεύει την κοινωνική ειρήνη

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

οποιος διαφωνει με τις αποφασεις της ''αγιας και μεγαλης συνοδου''ειναι αιρετικος ,ταλιμπαν,φασιζων κατα τα εξεπτερυγα του φαναριου.
Τι δεν καταλαβαινουμε?
Ισως μονον το ποιος αρχισε τα φροντιστηρια στον αλλον