Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ξυπνήσαμε ένα πρωΐ και αντικρύσαμε μια άβυσσο να καταπίνει την πατρίδα από παντού.Μην αναρωτιέστε γιατί.Δείτε την εικόνα...


Ας κάνουν μία εξαίρεση στους κανονισμούς της Προεδρικής Φρουράς, για να επιτρέπεται στους Εύζωνες να... "αντιδρούν" σε τέτοιες περιπτώσεις!

μας τοστειλε το mail 

  Ο συνδικαλιστής που πάτησε το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη !

Στη φωτογραφία εικονίζεται ένας άνδρας -πιθανότατα συνδικαλιστής- ο οποίος πατά με το πόδι του, με περίσσιο θράσος, πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το πού βρίσκεται ή τη σημασία του μνημείου, βεβηλώνοντάς το, αφού πατά πάνω, παίζοντας αμέριμνος με το κομπολόι του. Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral και να κυκλοφορήσει σε δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Τwitter. 

 «Ο άγνωστος στρατιώτης νιώθει χρήσιμος για τον Νεοέλληνα στην τοποθεσία Σύνταγμα», «Ήρθαν τα μνημόνια και δεν μπορούμε να παίξουμε το κομπολόι μας με άνεση να πούμε», «Ο άγνωστος κομπολογοπαίχτης της ΔΕΗ», «Άγνωστος στρατιώτης vs γνωστού λαμογιοσυνδικαληστή…», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


"Σ' αυτό το φέρετρο ακουμπάει η Ελλάδα".
1943 - Άγγελος Σικελιανός, στην κηδεία του Κωστή Παλαμά.

"Σ΄ αυτό το φέρετρο πατάει η Ελλάδα"
2018 - συνδικαλιστής μπεγλεριανός, στην κηδεία του ήθους, όπως το ξέραμε κάποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: