Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η βλακεία είναι ανίκητη


- Εμείς προσευχόμαστε, βρέξει χιονίσει, 5 φορές την ημέρα. Η ζωή μας σχεδιάζεται και περιστρέφεται γύρω από την προσευχή. Εσείς πρέπει να αλλάξετε τις ώρες των μαθημάτων στα πανεπιστήμια για να συμβαδίζουν με το πρόγραμμά μας. (Οι μουσουλμάνοι φοιτητές.)
- Η ισλαμική κοινότητα είναι πολύ σημαντική για μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αισθάνονται "σαν στο σπίτι τους". (Το πανεπιστήμιο.)

Αποχαιρέτα την την Ευρώπη που χάνεις, ευρωπαίε πολίτη, με τη μαλθακή, ευνουχισμένη, αυτοκτονική ηγεσία - πολιτική και πνευματική.
Να τι θα έπρεπε να απαντήσει το πανεπιστήμιο: Εδώ δεν είναι θρησκευτική σχολή. Αν η ζωή σας περιστρέφεται γύρω από την προσευχή, μάλλον βρίσκεστε σε λάθος χώρο. Η δική μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από την επιστήμη. Αν σας αρέσει, έρχεστε. Οι σπουδές δεν είναι υποχρεωτικές για κανέναν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα σας περιγράψω τι είδα στη Φινλανδία το 2001 που την επισκέφθηκα. Οι μουσουλμάνοι ζήτησαν απο τον δήμο του Τάμπερε λόγω της διαφορετικής τους θρησκείας τους κάπποιες ώρες στην δημοτική πισίνα μόνο για μουσουλμάνους. Οι Φινλανδοί σαν προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι δέχθηκαν και τους έδωσαν απο 2 ώρες το απόγευμα και για 2 ημέρες την εβδομάδα την πισίνα μόνο για μουσουλμάνους. Απαγορευόταν να πάνε οι Φινλανδοί. Μετά τους ζήτησαν άλλο τόσο χρόνο για να κάνουν μπάνιο οι γυναίκες τους γιατί σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο απαγορεύεται να λούονται μαζί άντρες και γυναίκες. Οι Φινλανδοί το δέχθηκαν. Μετά λίγο καιρό τους ζήτησαν 2 ολόκληρες μέρες η πισίνα να είναι μόνο για μουσουλμάνους γιατί δεν τους έφτανε το 8ωρο που είχαν δώσει. Οι Φινλανδοί το δέχθηκαν και αυτό. Και στο τέλος τους ζήτησαν ξεκλάθαρα μια πισίνα μόνο για μουσουλμάνους γιατί δεν καταδέχονταν να κάνουν μπάνιο στο ίδιο νερό με τους Χριστιανούς που ήταν μολυσμένοι αλλόθρησκοι. Αυτά τα όμορφα απο τη φινλανδία 17 χρόνια πριν. Φανταστείτε τώρα.