Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Περί Παγκοσμίου Συμβουλίου «Εκκλησιών».


Χημικά στην Ανατολική Γκούτα – Αύγουστος 2013. Τουλάχιστον 9 από αυτά τα παιδιά εμφανίζονται σε διαφορετικά πλάνα από διαφορετικές τοποθεσίες. Τότε που το «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών» κατάπιε τη γλώσσα του για να μην έρθει σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.
***
σ.σ. Στο μικρό απόσπασμα που παραθέτω από την Σύναξη που διοργάνωσε ο Σεβασμιώτατος Λογγίνος στην Μητρόπολη Μπαντσένσκη με θέμα συζήτησης την αποτείχιση και τα περί αυτής, αποκαλύπτεται η σχέση του λεγομένου «Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών» με την Δυτική Συμμαχία του ΝΑΤΟ. Το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως (η «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» για ορισμένους!!) εργάσθηκε επίπονα για τον εγκλωβισμό των Τοπικών Εκκλησιών σε αυτό το σιωνιστικό τερατούργημα. Ας αναλογιστούμε τι σημαίνει αυτό. Τί σημαίνει δηλαδή το λεγόμενο «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών» να είναι μέρος της Δυτικής Συμμαχίας. Σημαίνει πολύ απλά ότι οι σχεδιασμοί γενικώς αλλά και οι επεμβάσεις του ΝΑΤΟ υποβοηθούνται από τις ιδέες (δεν μιλάμε πια για Λόγο Θεού) που προωθεί αυτό το Συμβούλιο αλλά και ενίοτε στηρίζονται ανοιχτά, όπως έγινε πρόσφατα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’ όπου με ανακοίνωσή του την 26η Φεβρουαρίου καταδίκασε τις επιθέσεις του συριακού στρατού στην Ανατολική Γκούτα της Συρίας, όπως είπε.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρεια για να αναλύσω την ανοησία και την υποκρισία αυτής της ανακοίνωσης. Θα πω απλά ότι στην Ανατολική Γκούτα πριν περίπου 5 έτη, την 21 Αυγούστου του 2013, χρησιμοποιήθηκαν χημικά από τζιχαντιστές για να ρίξουν το φταίξιμο στην Συριακή κυβέρνηση και να πυροδοτήσουν την παγκόσμια οργή που θα αναζητούσε μία «ανθρωπιστική» στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Συρία. Τότε οι τζιχαντιστές ήτανε ‘καλοί’ διότι τους ακριβοπλήρωνε η Δύση, και ο ΟΗΕ έγραψε μία στρεβλή και αναξιόπιστη έκθεση για να κατηγορήσει την κυβέρνηση της Συρίας. Μια ημέρα όμως πριν μια άλλη έκθεση, η οποία έγινε μάλιστα από μία παπικιά, αποκάλυψε ένα σατανικό μακάβριο παιχνίδι όπου δολοφονημένα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν σε διαφορετικά πλάνα για να στήσουν ένα ψευδές κατηγορητήριο. Τότε το Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’ κατάπιε τη γλώσσα του για να μην έρθει σε αντίθεση με τα ψεύδη των Ηνωμένων Εθνών και τα σχέδια του ΝΑΤΟ.
Όλοι εσείς οι ονομαζόμενοι Ορθόδοξοι Αρχιερείς που στήνεστε σαν τα γύφτικα σκεπάρνια δίπλα στους ετερόδοξους για να μιλήσετε για τα γελοία θέματα που σας επιβάλλει το Παγκόσμιο Συμβούλιο ‘Εκκλησιών’, όπως το ‘περιβάλλον’, τα ‘δικαιώματα της γυναίκας’ -αύριο θα σας πουν να μιλήσετε και για τα δικαιώματα της ομοφυλόφιλης καρέτα καρέτα!- μπείτε ΕΔΩ να δείτε ποιους έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ΑΝΟΗΤΟΙ, και που έχετε σύρει την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού.
***
Ομιλεί ο μοναχός Σεραφείμ Ζήσης
Είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθεί κανείς από το «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών» διότι είναι φανερά ένας μοχλός της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Πριν τρία χρόνια έγινε υπόμνημα από 6 επισκόπους της Εκκλησίας της Ελλάδος για να φύγουμε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο ‘Εκκλησιών’, και ενώ ήταν πολύ σπάνιο πράγμα να γίνει ένα θεολογικό κείμενο από 6 επισκόπους, ούτε συζητήθηκε, ούτε προβλήθηκε και επίτηδες το έθαψαν.
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’ δημιουργήθηκε από τον Τζων Μοτ. Ήταν μασόνος ιλλουμινάτος με χρηματοδότηση των Ροκφέλερ και στελεχώθηκε στην αρχή από μασόνους κληρικούς, όπως ο Αγγλικανός επίσκοπος Μπρόνλεϊ Ρόξμαν, ο οποίος ήταν μασόνος και κατέστρεφε τα χριστιανικά δόγματα, έβαζε αντίθετα. Σήμερα παραδέχονται οι ιστορικοί και του οικουμενισμού και της αμερικανικής διπλωματίας, ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’ ήταν μέλος της Νατοϊκής Δυτικής Συμμαχίας (το ΠΣΕ ήταν σαν ένα κομμάτι της Συμμαχίας των Δυτικών) που ήθελε να συντονίσει όλες τις χριστιανικές εκκλησίες της Δύσεως εναντίον της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας. Και δυστυχώς, η είσοδος και της Εκκλησίας της Ρωσσίας στο ΠΣΕ έγινε με πίεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Πάντως στην Ελλάδα είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ οι θεολόγοι οικουμενιστές ήτανε μειοψηφία πριν κάποια χρόνια, ωστόσο είχαν όλη την χρηματική βοήθεια και τις δημόσιες σχέσεις από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’. Και μάλιστα η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών του Βόλου, που πρόβαλε την μεταπατερική θεολογία σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’ και με χρήματα και από το Συμβούλιο αυτό και από παράγοντες όπως ο Σόρος και οι άλλοι, κάνει εκδόσεις πολυτελείς, μεγάλες και επιτυχείς και φανερά λέει ότι θέλει με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει την θεολογική σκέψη στην Ελλάδα.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ποιος είναι ο ρόλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου των ‘Εκκλησιών’. Εκεί που δεν υπάρχει Παγκόσμιο Συμβούλιο των ‘Εκκλησιών’, όπως στην Εκκλησία της Γεωργίας, μας έλεγαν εκεί οι αδελφοί Ορθόδοξοι ότι δημιουργήθηκαν ομάδες θεολόγων -προφανώς με υποστήριξη από την Δύση- ώστε και εκεί σιγά-σιγά να αλλάξουν την νοοτροπία των θεολόγων. 
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια αντίσταση ! Ευχαριστούμε τον π. Σεραφείμ Ζήση , ένα φέρελπι θεολόγο και ερευνητή Η ορθοδοξία περπατά μέ τόν βηματισμό κάποιων φωτισμένων ανθρώπων , που την πήραν στούς ώμους και έγιναν φορείς της εκκλησιαστικής συνειδήσεως Ο βηματισμός πρέπει νά είναι σταθερός ,δυναμικός, επιθετικός , οικουμενικός Τό λεγόμενο Π.Σ.Ε.ύδος είναι μιά καρικατούρα και ένα ψεύδος Η οικουμενικότητα της ορθοδοξίας φανερώνεται στην κοινή ομολογία των ορθοδόξων λαών , όπως του ορθοδόξου ελληνικού λαού στόν βαθμό που εκπροσωπείται στό πρόσωπο του λευίτη και ακαδημαικού δασκάλου π. Θεοδώρου Ζήση και του ορθοδόξου λαού της Ουκρανίας , που εκπροσωπείται από τον άξιο ιεράρχη σεβασμιότατο Λογγίνο Λ.Ε.