Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Φωτογραφία του Γεράσιμος Γερολυμάτος.
Τον θυμάστε τον Ραγκούση; Ναι, τον Ραγκούση. Εκείνον, που ήταν δήμαρχος στην Πάρο και που ενθουσίασε τον ΓΑΠ για τα γαλαζοπράσινα μάτια του! Που από την Δ' Εθνική των μικροδημαρχέων, βρέθηκε να παίζει στην Α΄Εθνική της εξουσίας; Που ήταν του περιβάλλοντος ΓΑΠ και αυλοκόλακας του λαοφιλούς αυτού ηγέτη τον οποίο λατρεύουν οι Έλληνες; Που διετέλεσε Υπουργός στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου το 2011, και Υπουργός στην κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου το 2009; Ε, λοιπόν, αυτός έκανε μια δήλωση που με ανατρίχιασε ολόκληρο. 

Γνωρίζει λέει Μητροπολίτες που είναι κίναιδοι! Ποπο!! 
Τι λες ρε παιδί μου!! Απίστευτο!! 
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός την ρουφιανιά ευκαιρία. Και ποιος δεν το γνωρίζει αυτό; Τον Ραγκούση περίμενε να του το πει; Και στατιστικά να το δει κανείς, στους 80 τόσους Μητροπολίτες δεν θα βρίσκονταν και μερικοί ντιγκιντάγκες; Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μας πει και πόσοι από τους 300 της βουλής είναι κίναιδοι, εφόσον αυξάνοντας οι αριθμοί ανεβαίνουν και τα στατιστικά ποσοστά; Αν γνωρίζει εντέλει κάποια επαγγελματική τάξη ή κοινωνικό φορέα, που να μην έχει τους δικούς της;

 Έχει όμως και η δήλωση τον σκοπό της. Ο κόσμος χέστηκε για τον κίναιδο βουλευτή και λίγο τον ενδιαφέρει. Αλλά ο Μητροπολίτης; Αυτός κάνει για δέκα βουλευτές, διότι στη συνείδηση του λαού αυτό έχει αντίχτυπο σε επίπεδο ηθικής. Είναι σαν το ιερό να μπλέκει με το ανίερο και να μαγαρίζεται. Χειρότερο ακόμα και από τον παιδεραστή δάσκαλο, όταν αποδεικνύεται ότι ένας φύλακας της ηθικής και του θείου λόγου, είναι ανάξιος του ρόλου του!

 Και ενώ εξαιτίας των κίναιδων βουλευτών δεν καταδικάζεται η πολιτική ζωή στο σύνολο της, το αντίθετο συμβαίνει στην Εκκλησία. 
Το παράπτωμα των λίγων το χρεώνεται η Εκκλησία στο σύνολο της, 
Αδιάφορο, αν αδικούνται οι ευσεβείς και αληθινά έντιμοι ιερωμένοι. 

Γνωρίζει λέει Μητροπολίτες, χωρίς όμως να λέει ονόματα.
 Έτσι πλανιέται η γενίκευση και ο αριθμός τους εναπόκειται στην φαντασία του καθένα.
 Αν το κίνητρο του ήταν αληθινά η ηθική εξυγίανση της Εκκλησίας και όχι ο εκβιασμός της, θα έπρεπε να πει τα ονόματα. 

Ο σκοπός του όμως δεν ήταν αυτός. 

Ούτε ο συγχρονισμός της δήλωσης είναι άσχετος με τον πόλεμο που δέχεται η Εκκλησία από τις δυνάμεις της ανωμαλίας για το ν/σ της αλλαγής φύλου.

 Η δήλωση του ήταν η φθηνή ρουφιανιά ενός τζάμπα μάγκα και η ανηθικότητα της κλειδαρότρυπας. Ξέρει ότι ούτε η Εκκλησία θα θέλει να επιμείνει σε αυτό το σκάνδαλο, αλλά ούτε και ο ίδιος θα χρειαστεί να καταθέσει στοιχεία. 

Μια εκδούλευση ήταν προς το κατεστημένο της διαφθοράς και μια υπενθύμιση της ασήμαντης ύπαρξης του. Λίγη δημοσιότητα ενόψει των εκλογών για την προεδρία της ΔΥ.ΣΗ, για την οποία προαλείφεται ως εκσυγχρονιστής εξωφυλαρούχας. Αν δεν τον θυμάστε τον Ραγκούση δεν τρέχει και τίποτα. Δεν έκανε και τίποτα άξιο λόγου για να τον θυμάται κανείς

. Έτσι, θα ξεχαστεί πάλι σύντομα.. 

Γ.Γ.Γ.

2 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Αυτό που έκανε ο Ραγκούσης ήταν ανήθικο και χυδαίο. Το παρουσίασε σαν "απενοχοποιητικό" της ομοφυλοφιλίας [είπε να στηρίξουν οι μητροπολίτες το Σ/Ν αφού "το βλέπουν και οι ίδιοι" ότι "είναι φύση", γι΄αυτό άλλωστε "υπάρχουν και αρκετοί ομοφυλόφιλοι" (!)], όμως η βάση της δήλωσης ήταν η σπίλωση του χώρου (γενικότερα κληρικών και λαϊκών), από τον οποίο μπορούσαν να προέλθουν αντιδράσεις. Κινείται καθαρά μέσα στη λογική "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση".

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΝΑ ΚΑΤΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΚΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΙΕΣ.ΜΗΝ ΖΗΤΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ.