Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Η συνήθης ατάκα μα και «οι άλλοι ήταν καλύτεροι ,αυτοί που μας κυβερνούσαν;;»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα αφού ήταν υποκριτές ! Τουλάχιστον αυτοί είναι ειλικρινείς !

Μαρία Π. είπε...

To συριζαϊκό από-κομμα του 3% δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει την εξουσία στον αιώνα. Με τίποτα. Η ελληνική κοινωνία τους ήξερε πολύ καλά, ήδη από τους πανεπιστημιακούς χώρους, που οι πάσης φύσεως αριστεριστές ήταν πάντα "χύμα" σε όλα. Ιδέες και πράξεις.. Ανερμάτιστοι, με λόγο και συμπεριφορές, στα άκρα, πολλές φορές στα όρια της νομιμότητας, με "light" ναρκωτικά, και διάφορα άλλα.. Υπάρχει ένα θράσος σε αυτό το χώρο υπάρχουν ιδεοληψίες, οτιδήποτε παραδοσιακό και υγιές τους προκαλεί απέχθεια..
Ο ελληνικός λαός όμως έφτασε στο σημείο να τους δώσει την εξουσία. Γιατί; Τι ήταν αυτό που μέτρησε τόσο πολύ ως κριτήριο, ώστε να παραβλέψει όλα τα υπόλοιπα. Το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν γνωστό. Αυτά που κάνει με τους gay, περιλαμβάνονται μέσα. Όπως και οι αλλαγές στα σχολικά βιβλία.
Ο ελληνικός λαός ψήφισε με υλιστικά κριτήρια ελπίζοντας ότι "θα έσκιζε τα μνημόνια".
Ότι κάνουν και με τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη. Θέλουν κίνηση τουρισμό και έσοδα, ακόμα και αν αυτό οφείλεται σε φεστιβάλ "ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας", γυμνές ποδηλατοδρομίες οικολόγων, γιόγκα στις παραλίες, ακόμα και στην "ελληνοτουρκική φιλία" με "δώρο" μερικά τζαμιά στην Ελλάδα.
Υπάρχει λοιπόν ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης στον ελληνικό λαό.
Εξίσου όμως μεγάλο, υπάρχει ΚΑΙ στα 2 κόμματα που έφεραν τη χώρα εδώ, κυρίως σε αυτό που κυβέρνησε τον περισσότερο χρόνο, και ειδικότερα σε συγκεκριμένους πολιτικούς όπως ο Κ. Σημίτης (είναι ίσως το σημαντικότερο πρόσωπο ως προς τις ευθύνες στην ιστορία αυτή που ζούμε σήμερα γιατί αλλοιώθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της χώρας σε συνεργασία με την Goldman Sachs με διάφορα σουάπς για να μπορέσουμε να μπούμε στην ΟΝΕ, και τελικά το ευρώ να καταστρέψει την ελληνική οικονομία) και στους ΓΑΠ-Παπακωνσταντίνου με τους οποίους βγήκαμε εκτός αγορών και αναγκαστήκαμε να υποθηκεύσουμε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε για να πάρουμε πακέτα "διάσωσης" από ΔΝΤ και Ε.Ε. (όχι δικής μας "διάσωσης", αλλά του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, που θα κατέρρεε όχι τόσο από τα χαμένα απλήρωτα ελληνικά ομόλογα όσο από τη φυγή κεφαλαίων από τις ευρωπαϊκές χώρες και τα ευρωπαϊκά ομόλογα, για άλλες περιοχές του πλανήτη).
Εδώ λοιπόν έχουμε συγκεκριμένα γεγονότα. Τώρα αν κάποιος πηγαίνει στο Άγιο όρος και μετά ψηφίζει και το σύμφωνο των gay, αυτό μπορεί να κάνει τους άλλους να τον πουν υποκριτή.
Είναι φυσικό επόμενο. Γιατί μας παραξενεύει;
Από την άλλοι αν θεωρούμε καλύτερους τους άθεους γιατί είναι "ειλικρινείς".. τι να πω.. Να μας λείπει τέτοια ειλικρίνεια..
Το θέμα είναι όμως ότι δεν κρύφτηκαν ως προς τα πιστεύω και τις προθέσεις τους, άρα ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ "περί τίνος πρόκειται".. Και αυτό είναι τραγικό!
Είναι τραγικό που αυτός ο λαός ενώ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, και ότι δεν θα άφηναν πέτρα πάνω στην πέτρα, τους έφερε στην εξουσία, για να γκρεμίζουν σήμερα όσα τόσα χρόνια απεχθανόταν και μισούσαν.. (και όπως φαίνεται πολύ..)..