Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ: Χριστιανή ποδοσφαιρίστρια της εθνικής ομάδας αρνήθηκε να φορέσει μπλούζα με τα χρώματα της σημαίας των ομοφυλόφιλων

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της αμερικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ότι οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών θα φορούν μπλουζάκια με το τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να υποστηρίξουν την λεγόμενη «ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια» τον Ιούνιο, η χριστιανή ποδοσφαιρίστρια Jaelene Hinkle αποχώρησε από το ρόστερ της εθνικής για τα δύο διεθνή φιλικά εναντίον της Σουηδίας και της Νορβηγίας αυτόν τον μήνα, επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους», σύμφωνα με την Christian Post. Δεν αντικαταστάθηκε μετά την απόσυρσή της.


Η 24χρονη αμυντικός που παίζει στην ομάδα North Carolina Courage, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: “Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους”, σημειώνει επίσης στο προφίλ της. 


Στις 26 Ιουνίου 2015, την ημέρα κατά την οποία το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών νομιμοποίησε τον «γάμο» ατόμων του ιδίου φύλου, η Hinkle “διαμόρφωσε” στο Instagram το σύμβολο της «ισότητας στο γάμο» σε ένα χριστιανικό σταυρό, γράφοντας:

“Ο Ιησούς δεν ήρθε να σώσει εκείνους που ήδη πίστευαν σ ‘Αυτόν, ήλθε έτσι ώστε οι χαμένοι, οι αποβεβλημένοι και οι εγκαταλειμμένοι, άνδρες και γυναίκες, να Τον βρουν και να πιστέψουν … Πιστεύω με κάθε ίνα του σώματός μου ότι αυτό που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια στην Αγία Γραφή είναι αναμφισβήτητα αλήθεια. Δεν είναι ένα φανταστικό βιβλίο. Δεν είναι επιλογή, τι να επιλέξεις για να πιστέψεις και τι όχι. Ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει, αλλά ο Χριστός και ο Λόγος Του ΠΟΤΕ”. 

Στη συνέχεια, εξήγησε την αληθινή βιβλική έννοια του συμβόλου του ουράνιου τόξου. “Το ουράνιο τόξο ήταν μια διαθήκη μεταξύ του Θεού και ολόκληρης της δημιουργίας του, ότι  δεν θα ξανακαταστρέψει τον κόσμο με κατακλυσμό, όπως έγινε στις ημέρες του Νώε”. “Είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι, ανεξάρτητα από το πόσο διεφθαρμένος είναι αυτός ο κόσμος, δεν θα μας αφήσει ποτέ, ούτε θα μας εγκαταλείψει. Σε ευχαριστώ Κύριε για την εκπληκτική χάρη Σου, ακόμη και σε περιόδους δοκιμασίας και σύγχυσης”, είπε. “Η αγάπη κέρδισε πριν από 2.000 χρόνια όταν η μεγαλύτερη θυσία όλων των εποχών έγινε για ΟΛΗ την ανθρωπότητα.”... 
πηγή


Κανας ορθοδοξος ψελισε τπτ ή μετα το survivor;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία είναι.Οι υπόλοιποι;

John Papadopoulos είπε...

Παρατηρῶ δεκάδες σχολίων σὲ ζητήματα ἱεροκανονικὰ
καὶ ἀντιθέτως μικρὴ συμμετοχὴ σὲ ἄλλα ζητήματα, περισσότερο φλέγοντα,
ὅπως λ. χ. ἡ ἡγεμονία τῶν gay, ἡ ἀντικατάσταση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς χώρας μας ἤ ἡ (μὴ) ἀναθεώρηση τοῦ ἄρθρου 3 παρ. 1 τοῦ Συντάγματος, ἡ ὁποία

-αὐτή, ναί! -

θ᾽ ἀποτελοῦσε πραγματικὸ ἀνασχετικὸ παράγοντα στὶς βλέψεις τοῦ Φαναρίου.

Τὴν ἴδια ὥρα, στὴν κοντινή μας Ρουμανία

(ναί, αὐτήν, ποὺ βρίζονται σκαιότατα ὁ Πατριάρχης κι ἡ Σύνοδός της ἀπὸ πολλοὺς ...)

βρίσκεται σὲ ἐξέλιξη συνταγματικὴ ἀναθεώρηση ποὺ ἀφετηριάσθηκε κατόπιν λαϊκῆς πρωτοβουλίας, «ἀπὸ τὰ κάτω», μὲ συλλογὴ 3.000.000 ὑπογραφῶν, ἡ ὁποία κατατείνει στὴν συνταγματικὴ κατοχύρωση τοῦ γάμου ὡς ἑνώσεως προσώπων διαφορετικοῦ φύλου (λίγες ἑκατοντάδες χιλιάδες ὑπογραφὲς συγκέντρωσε ἡ ἀντίθετη ἄποψη). Ἀρχὲς Μαΐου 2017 μὲ συντριπτικὴ πλειοψηφία ἡ Κάτω Βουλὴ ἐνέκρινε τὸ αἴτημα καὶ ἀναμένεται ἡ προκήρυξη καὶ διεξαγωγὴ σχετικοῦ δημοψηφίσματος, ὅπως προβλέπει τὸ Σύνταγμά τους (σημειῶστε, ὅτι τὸ κίνημα αὐτὸ εἶχε ἐπίσημη, ἀνοικτὴ κι ἐνεργὴ στήριξη ὄχι μόνον ἀπ᾽ τὸ ἐκεῖ Πατριαρχεῖο, μὰ ἀπ᾽ ὅλες τὶς χριστιανικὲς κοινότητες τῆς Ρουμανίας). Ἀνάλογο, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ἐγχείρημα συνταγματικῆς ἀναθεώρησης εἶχε γίνει πρὸ 3-4 ἐτῶν καὶ στὴν Κροατία καὶ τοὺς τὸν "ἔκοψε τὸ βήχα" τῶν εὐρωπαίων pro-gay.

[Τί νὰ κάνουμε, ποὺ εἶναι Παπικοί οἱ Κροάτες;
"Ξυδάκι" γιὰ τοὺς ἀκραιφνεῖς Ὀρθοδόξους,
τοὺς πολυνούστατους, τοὺς νομοκανονικὰ ξεσκολισμένους!].

Ὁπότε, ρὲ ἀδέρφια, τί συμβαίνει μὲ τὰ ἐνδιαφέροντά μας
(καὶ κατ᾽ ἐπέκτασιν μὲ τὰ μυαλά μας),
ἡμῶν τῶν ἁπλῶν πιστῶν, τῶν ἀγωνιστῶν τοῦ πληκτρολογίου;
Ἂς ἀναρωτηθοῦμε!
[Κι ἂς μὴν ἐμπλέξουμε τὸν Κλῆρο στὴν ἀπάντησή μας. Ἂς τὸν ἀφήσουμε στὸ χουζούρι του]