Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

H συγκλονιστική ιστορία ενός πρώην ομοφυλόφιλου, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!


Ο Έινταμ Χούντ αφηγείται το πως κατάφερε με την δύναμη του Θεού, να απαλλαγεί από το πάθος της ομοφυλοφιλίας. Τα ΜΜΕ και η παγκόσμια τάξη έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον λαό ότι ομοφυλόφιλος γεννιέσαι κι είναι κάτι φυσικό και πλανούν τον κόσμο στην αμαρτία. Έινταμ Χούντ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ο Θεός μου έδωσε αγάπη για μια γυναίκα, είναι ένα αληθινό θαύμα!» και συνεχίζει λέγοντας πως σήμερα βοηθάει και άλλους ομοφυλόφιλους να αλλάξουν και εκείνοι πορεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικο η ευχαριστο ;;;;

Ο καθενας ας κρινει και ας κανει τις επιλογες του!
Οι Ορθοδοξοι γνωριζουμε:
Ουτε αυτος που προφητευει ειναι οσιος
Ουτε αυτος που διωχνει δαιμονες ειναι αγιος
Γιατι κ αυτοι με ανοχη Θεου ενεργουν
Εαν λοιπον εμφανισθη σε σενα Προφητης
Η καποιος που βλεπει ονειρα προφητικα και δωσει σημαδι η θαυμα ασυνηθιστο
Και ερθει το σημαδι που να λεει 'ας παμε να λατρεψουμε αλλους θεους τους οποιους δεν γνωριζετε μην τον ακουσετε επειδη Ο Κυριος κ Θεος σας,σας δοκιμαζει αν τον αγαπατε με ολη σας την καρδιακαι ολη σας τη διανοια..
Διοτι ,ακομα και ο ψευδοπροφητης ,μπορει να κανει θαυματα με τη ν
Αδεια Του Θεου!
Θεοδωρητου σελ177 αγ Αναστασιου Σιναιτη απο το βιβλ. Ερωταποκρισεις.
Θεος ,θελει παντας σωθηναι και εις επιγνωσιν αληθειας ελθειν.
Αυτοι που καταλαβαν,εννοησαν......

Μαρία Π. είπε...

Παρόλο που η "πρόσληψη του Χριστιανισμού" στην Αμερική είναι "περιορισμένη" (ο γνωστός προτεσταντισμός της Δύσης με ενθουσιώδεις εκδηλώσεις που παραμένει επιφανειακός), ΟΜΩΣ δεν μπορούμε να μην δούμε από τι λάκκο απώλειας βγήκε αυτός ο άνθρωπος, και που είναι τώρα!
Να ευχηθούμε ο Θεός να τον αυξήσει πνευματικά και να οδηγηθεί στην πλήρη αποκάλυψή Του, που υπάρχει στην Ορθόδοξη Αλήθεια, και στην μεταμορφωτική Δύναμη Του επάνω στον άνθρωπο, που περιέχεται σε αυτή την Αλήθεια. Που όχι απλώς θεραπεύει τον άνθρωπο από τα πάθη (μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει και ο προτεσταντισμός) αλλά και τον αγιάζει!
Ο Άγιος Θεός να ελευθερώσει και να ευλογήσει κάθε άνθρωπο που έχει αλυσοδεθεί από τον Εωσφόρο και παλεύει να ξεφύγει. Είναι τόσα πολλά αυτά που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα..! Ναρκωτικά, διαστροφές, φρικτά ψεύδη της "Νέας Εποχής", "κατοχυρωμένα" πια και "επιστημονικά"..!Τι να πούμε αδέρφια..Χρειάζεται πολλή προσευχή με Πίστη..Το "θυσιαστήριο" της καρδιάς μας, το κατά κάποιο τρόπο μισογκρεμισμένο, να το ανοικοδομήσουμε όλοι, ώστε ο Θεός να δώσει το "ουράνιο πυρ", την ευλογία του και την Δύναμή Του που κατασυντρίβει τον εχθρό και τις παγίδες του.