Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γάλλοι που κατοικούν στον Κάλαμο και φτιάχνουν φοβερές δημιουργίες!

Οι άνθρωποι ήρθαν για διακοπές, αγάπησαν το νησί και την μοναδική ομορφιά του, κι έτσι έχουν επιλέξει να ζούν στο χωριό της Επισκοπής για ένα μεγάλο μέρος του χρόνου…

Στα δύο εκπληκτικά βίντεο θα δείτε την Virginie Jaffré και τον Philippe Laurenceau, που κατοικούν μόνιμα για μεγάλο διάστημα του χρόνου, ξεκινώντας από τα μέσα της άνοιξης έως τις αρχές του φθινοπώρου, στο μικρό χωριό της Επισκοπής του Καλάμου.
Άνθρωποι φιλήσυχοι, προσιτοί και καλοσυνάτοι που έχουν αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις τόσο στην Επισκοπή όσο και στον Μύτικα, συμμετέχοντας ενεργά στην τοπική κοινωνική ζωή. Μάλιστα, οι άνθρωποι στην περιοχή θεωρούν τους Γάλλους ντόπιους και δικούς τους ανθρώπους.
Στο πρώτο βίντεο ο Philippe μας δείχνει με ποιο τρόπο κατασκευάζει παραδοσιακά ελληνικά πιθάρια. Πραγματικά ένα καταπληκτικό βίντεο που δείχνει όλα τα στάδια της κατασκευής του πιθαριού. Incroyable Philippe…
Στο δεύτερο βίντεο η Virginie μας ξεναγεί στον κήπο της, ο οποίος αποτελεί μία πανέμορφη υπαίθρια έκθεση με εικαστικές δημιουργίες.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: