Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Θεματική Εβδομάδα-Έμφυλες ταυτότητες: Οφείλουμε να μάθουμε για να αντισταθούμε:Ραδιοφωνική εκπομπή για την έκθεση Λούνατσεκ

Η Θεματική Εβδομάδα με την ενότητα για το κοινωνικό φύλο και τις Έμφυλες ταυτότητες ,εκφράζει τη δέσμευση των κυβερνήσεων των κρατών -μελών ,και των ελληνικών .Εκτελούνται οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οι πολιτικοί ηγέτες έχουν δεσμευτεί ως πειθήνια ενεργούμενα των ΜΚΟ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Επισυνάπτω ως συνημμένο, αποσπάσματα από την Έκθεση -ψήφισμα Λούνατσεκ, της οποίας την στοχοθεσία εξυπηρετεί η εγκύκλιος για τη Θεματική Εβδομάδα. Η Ουρλίκε Λούνατσεκ είναι αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου που εισηγήθηκε την σχετική Έκθεση και υπερψηφίστηκε (Φεβρουάριος2014) από σχεδόν όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές... 

Προσέξτε την αναφορα "...Να θεσπιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και στην ταυτότητα φύλου.."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aπίστευτο! Καταργούνται οι όροι πατέρας-μητέρα και αντικαθίστανται από γονέας Α,Β,Γ,Δ..... όσοι θέλουν (!!!) οποιουδήποτε φύλου (!!!) που θα "παντρεύονται" με σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ τους, και θεσπίζεται ο θεσμός της παρένθετης μητέρας που θα χρησιμοποιούν οι gay για να αποκτήσουν παιδί!
Το παιδί μέχρι τα 18 θα είναι απροσδιόριστου-ουδέτερου φύλου(!!!), και μόλις κλείσει τα 18 θα κάνει δήλωση για το τι φύλο ή παραλλαγή φύλου ή συνδυασμό (by-sexual) από τις δεκάδες επιλογές θέλει να είναι (!!!).
Aυτά ψήφισαν όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές!Απίστευτο!