Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Διαθρησκευτικό συμπόσιο στην Αλβανία με θέμα: Η οικογένεια υπό την χριστιανική και ισλαμική θεώρηση

 

Οι βλάσφημοι και αμετανόητοι Οικουμενιστές, αντί να κάνουν εκδηλώσεις για τον ρόλο και την σημασία της Ορθοδόξου οικογενείας υπό την σκέπη της Αλήθειας της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, διοργανώνουν συμπόσια με εκτός Εκκλησίας αλλοθρήσκους, προκειμένου να καλλιεργήσουν την διαθρησκειακή ενότητα ως φυσικό και επόμενο αποτέλεσμα της παγκοσμοιοποίησης των Θρησκειών. 

 Ο Αναστάσιος Αλβανίας, μέγιστος εκ των μεγίστων διαθρησκειακών συγκρητιστών ''κοσμεί'' με την παρουσία του πλείστα όσα forum, διαμηνύοντας την ''της πάντων ένωσιν'' στο όνομα πάντα της αγάπης, από την οποία όμως απουσιάζει η Αλήθεια: Ο Χριστός μας!

Και μόνο με αυτήν την παρά φύσιν, οικτρή και δαιμονοαγωγούσα αγαπολογία, αφού καταπατώνται τα δόγματα και η πατερική παράδοση της Ορθοδοξίας, οι θείες Εντολές, αλλά και το ίδιο το Πηδάλιον, ο ψευδοορθόδοξος, οικουμενιστής Αλβανίας έχει συγκινήσει ακόμη και ημετέρους, ενχώριους φιλοοικουμενιστές, σε σημείο που να τον αποκαλούν και... Γέροντα! Αυτή είναι η δύναμη του διαβόλου στους αποστάτες της Πίστεως, αυτή είναι η και η εκ δεξιών ''δυναμική'' τους να σαγηνεύουν πλην των αφελών, ακόμα και τους εκλεκτούς.

 ''...Ἐλεύσονται γάρ , φησί , καί ἀπατήσουσι πολλούς· οἱ δέπρό τῆς δευτέρας αὐτοῦ παρουσίας , οἳ καί ἐκείνων ἦσαν πικρότεροι . ∆ώσουσι γάρ , φησί, σημεῖα καί τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καί τούς ἐκλεκτούς. Ἐνταῦθα τόν ἀντίχριστόν φησί,καί δείκνυσί τινας καί διακονησομένους αὐτῷ''...'' 
η συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντί ο Αλβανιας και όλοι οι οικουμενιστές να καθήσουν στά αυγά τους, ως η όρνις επισυναγει τά νοσσία εαυτής υπο τάς πτέρυγας , επιδίδονται σέ βλάσφημες εκδηλώσεις αφήνοντας τον ορθόδοξο λαό στήν εγκατάλειψι Τόν σύνδεσμο της οικογένειας θα τονώσει η ευλογία του Θεού και η κατά Χριστόν ζωή Αποδοκιμάζουμε τις ενέργειες του Αλβανίας και όλων των οικουμενιστών!