Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

ΑΜΟΚ ΦΙΛΗ: ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ - ΕΜΠΟΡΟΣ ΙΔΕΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΚΑΤΑΡΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ!


  Αντιχριστιανικό αμόκ (μανία) από τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, που στράφηκε κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και των Ελλήνων Μαθητών και Εκπαιδευτικών, προσβάλλοντας   την Ορθοδοξία , την δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό!

   ΦΙΛΗΣ: ΕΜΠΟΡΟΣ ΙΔΕΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ

   Μιλώντας στον Alpha 989 (8-6-2016), χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ "έμπορο ιδεών την Εκκλησία" επειδή διδάσκει την Αλήθεια, υπεραμύνθηκε της δήθεν θεωρίας του Δαρβίνου και αρνήθηκε ότι προήλθαμε από τον Αδάμ και την Εύα, υπονοώντας ότι τουλάχιστον ο ίδιος έχει πρόγονο τον πίθηκο:

  "Δεν μπορούν να μπαινοβγαίνουν διάφοροι και να κάνουν εμπόριο και δεν το λέω αυτό για την Εκκλησία. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που θέλουν να τα πουλάνε στους μαθητές. Και το «εμπόριο ιδεών» θέλει προσοχή. Δεν μπορεί το σχολείο να διδάσκει την ιστορία του Δαρβίνου και να μπαινοβγαίνουν θεολόγοι και ιερείς που να λένε ότι «αυτά τα πράγματα είναι ανοησίες και προήλθαμε από τον Αδάμ και την Εύα».

   Ο Φίλης αν και Υπουργός Παιδείας, αγνοεί όχι μόνο την Κυριακή Προσευχή που δίδαξε ο Χριστός "Πάτερ ημών...", αλλά και το ιερό Σύμβολο της Πίστεως που συνέταξαν οι Οικουμενικές Σύνοδοι! Το "Πιστεύω", που διαβεβαιώνει τους πάντες για τον Θεό "Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων"...
   Ο Υπουργός Παιδείας "καταργεί" και τα δύο και κάνει "ποιητή", δηλαδή Δημιουργό, τον πίθηκο, ενώ ούτε καν η θεωρία του Δαρβίνου είχε τέτοιο νόημα και ο ίδιος στο τέλος της ζωής του εξέφρασε και το παράπονό του για τη διαστρέβλωση, αλλά και την πίστη του στον Θεό... Αλλά αυτά δεν τα λένε στους Φίληδες και τους νεοσσούς της αθεΐας του ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους κάνανε "εμπόριο ιδεών" και αντιχριστιανικό "παιδομάζωμα", από τα νεανικά τους χρόνια, ώστε να αποστρέφονται τον Θεό και την Εκκλησία. Κάτι τέτοιο θέλουν να κάνουν τώρα μέσα στα ελληνικά σχολεία...

   ΦΙΛΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
   Ο άθεος Υπουργός Παιδείας, αφού έκανε προσβλητικά λόγο για "τζιχαντιστές Μητροπολίτες", διαβεβαίωσε ότι καταργεί οριστικά τα Θρησκευτικά (με τον ορθόδοξο χαρακτήρα και τις εικόνες του Χριστού και της Παναγιάς), μετατρέποντας τα σε εκκοσμικευμένη θρησκειογνωσία, για να μαθαίνουν τα παιδιά και το Ισλάμ και την αθεΐα από μέσα:

"Η αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών από κατηχητικό σε μάθημα γνώσης είναι αναγκαία και θα γίνει, παρότι αντιδρά ένα μεγάλο μέρος της Εκκλησίας. Ένα άλλο τμήμα συμφωνεί, όπως συμφωνούν και θεολόγοι. Πάντα η Εκκλησία διαφωνούσε. Αμύνεται ορισμένων παλαιών καταστάσεων, το σχολείο όμως θα πάει μπροστά. Κάποιοι μητροπολίτες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κοινωνία μας είναι λαϊκή και εκκοσμικευμένη"...

   ΦΙΛΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
  Ο Φίλης, επιβεβαίωσε επίσης ότι καταργεί και τα Αρχαία Ελληνικά, την διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο, έτσι ώστε να υπάρξει τελικά μια μεγάλη και τέλεια αποξένωση των Ελληνόπουλων και από την Γλώσσα και από την Θρησκεία και από την Ιστορία των προγόνων τους, από την ίδια την μεγάλη, λαμπρή, δοξασμένη, αλλά και ουράνια κληρονομιά τους...
  Ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΗ
  Σε όλες αυτές τις "ανοησίες" Φίλη και για τα Θρησκευτικά και για τον Θεό και για τη Δημιουργία και για τα Αρχαία, απαντά δυστυχώς για τον ίδιο ο πρωτοπόρος σοφός Θαλής ο Μιλήσιος, με μια και μόνον φράση, που διατύπωσε πριν 2.500 χρόνια:
  "Πρεσβύτατον των όντων, Θεός"!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"..υπονοώντας ότι τουλάχιστον ο ίδιος έχει πρόγονο τον πίθηκο.."

Καλό!.. Εεε δεν παλεύεται πια!

Ανώνυμος είπε...

τι λέει μωρέ η λουλούκα μας;

Ανώνυμος είπε...

Τον πίθηκο έχει πρόγονο ή την αρκούδα;

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρός ο Φίλης
κάθεται και κλαίει
πως δεν τον παίζουν
οι εκπαιδευτικοί!
Σήκω επάνω στρώσου στα θρανία
πάρε το πτυχίο, τα λέμε ξανά!

Ο μικρός Νικόλας
κάθεται και κλαίει
πως δεν τον παίζουν
οι αρχαίοι πρόγονοι!
Πέσε στο πλάι, κλείσε τα ματάκια
τον Δαρβίνο κοίτα, κι αποχαιρέτισε!

Ο μικρός μας Νίκος
κάθεται και κλαίει
πως δεν τον παίζουν
ούτε κι οι χριστιανοί!
Πέσε πρηνής κάτω, βάλε μετάνοια
και άντε στο σπίτι, immédiatement!

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες ιδέες να μην έχει πρόγονο τον πιθηκο... δεν εξηγείται αλλιώς

Ανώνυμος είπε...

O Φίλης έχει ξεφύγει.. Τις ιδέες του να τις κρατήσει για τον εαυτό του. Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι του! Ονειρεύονται μια χώρα χωρίς Εκκλησία, χωρίς Ναούς και Μοναστήρια, χωρίς πιστούς, μοναχούς και κληρικούς, χωρίς Σταυρό και Ιερές εικόνες, χωρίς σημαία και Εθνικό ύμνο!
Ας πάει να ζήσει στη Β.Κορέα.

Unknown είπε...

ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

Ανώνυμος είπε...

10.36

Βρε άνθρωπε πας καλά; Tι είναι ο Τρελογιάννης και μιλάς έτσι κανένα χαβαλετζίδικο μπλογκ; Τα ματάκια μας τα ρώτησες αν θέλουν να βλέπουν τέτοια σχόλια;;!! MAZEΨΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Άμα γεννιούται τέτοια παιδιά που ατιμάζουν καί την μάνα τους .......!

Ανώνυμος είπε...

Ποιάς μάννας του καλέ του πίθηκου ,του ιπποπόταμου ή της αρκούδας ; Τού ιπποπόταμου πάντως το τέτοιο θά μοιάζει μέ την πλατεία ιπποδρομίου....Χά χά !

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν τον συμπαθώ θα συμφωνήσω μαζί του, οι εκκλησίες και οι θρησκείες μόνο κακά έχουν φέρει στην ανθρωπότητα.
Ένα μάθημα ηθικής (όχι θρησκευτικής) χωρίς μπαμπούλες παράδεισους και κολάσεις θα ήταν πιο χρήσιμο.
Ξέρω ότι θα δεχτώ βολές γεμάτες με τη "χριστιανική αγάπη" σας, αλλά αυτή είναι η άποψή μου και δεν ντρέπομαι γι' αυτήν...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ φίλε 4.46 δέν ασχολούμαστε μέ τέτοια ''ηθικά '' θέματα καί κανείς δέν προκειται νά σου προσφέρει βολές γεμάτες από χριστιανική αγάπη Εδω απ'ότι βλέπεις ασχολούμαστε μέ τό τέτοιο της ιπποποταμίνας , καί την καταγωγή του Φίλη , μας απασχολούνε σοβαρότερα θέματα !