Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Όσα δεν σας λένε τα ΜΜΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ - Εθνικά θέματα και μεταναστευτική πολιτική

Δυστυχώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα έχουν χάσει εδω και χρόνια κάθε ίχνος αξιοπιστείας. Και μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί γιατί το λέμε αυτό.. Το λέμε γιατί τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται στο να ασκούν κριτική στα κόμματα κυρίως για το οικονομικό τους πρόγραμμα και καθόλου για τα εθνικά θέματα. Στόχος τους είναι με αυτή την τακτική να αφελληνίσουν την ελληνική κοινωνία. Να μετατρέψουν την Ελλάδα απο έθνος - κράτος σε ένα πολυπολιτισμικό κράτος χωρίς εθνική ταυτότητα. 

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν κάνουν ποτέ κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό επειδή εξυπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα και έχουν... "αριστερές" ιδέες..

Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται σκληρά αλλά γιατί αποκρύπτουν τις έρευνες που έχουν γίνει απο πανεπιστήμια και αποδεικνύουν οτι η πολυπολιτισμική κοινωνία οδηγεί τις κοινωνίες σε συγκρούσεις και περιθωριοποίηση;

Δεν θα έπρεπε να ασκηθεί κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό υπο το πρίσμα αυτών των ερευνών;

Για εμάς τους Έλληνες πατριώτες πρώτο και κύριο πεδίο κριτικής ενός κόμματος αποτελούν οι θέσεις και οι πράξεις του σχετικά με τα εθνικά θέματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα κερδίζει ξεκάθαρα τις εντυπώσεις μεγάλου μέρους των Ελλήνων ψηφοφόρων εξαιτίας της αντίθεσής του με την εφαρμογή του μνημονίου. Αυτό θα έλεγε κανείς οτι είναι φυσιολογικό καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ζεί σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης και ψυχολογικής πίεσης. 

Ποιές είναι όμως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό;

Όλοι οι Έλληνες επιθυμούμε μια Ελλάδα δυνατή οικονομικά. Αλλά τι θα γινόταν αν αυτή η Ελλάδα δεν υπήρχε ποια απο τη στιγμή που οι πολίτες που θα απαρτίζουν την κοινωνία δεν θα έχουν καμιά σύνδεση με τον ελληνισμό;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: