«Η αποκωδικοποίηση θα μας επιτρέψει να εντοπίσουμε και να απομονώσουμε διάφορα χαρακτηριστικά των μήλων ώστε να δημιουργήσουμε ποικιλίες που θα έχουν αρώματα, βαθμό τραγανότητας, ποσότητα χυμού κ.ά., σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών» δηλώνει στην «Daily Μail», ο Ρότζερ Χέλενς, ερευνητής της εταιρείας Ρlant & Food Research της Νέας Ζηλανδίας.
Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
Από τα «χρυσά» στα σούπερ υγιεινά μήλα
«Η αποκωδικοποίηση θα μας επιτρέψει να εντοπίσουμε και να απομονώσουμε διάφορα χαρακτηριστικά των μήλων ώστε να δημιουργήσουμε ποικιλίες που θα έχουν αρώματα, βαθμό τραγανότητας, ποσότητα χυμού κ.ά., σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών» δηλώνει στην «Daily Μail», ο Ρότζερ Χέλενς, ερευνητής της εταιρείας Ρlant & Food Research της Νέας Ζηλανδίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου