Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο επικεφαλής της διωκόμενης Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ονούφριος

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

"Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους πιστούς της Εκκλησίας μας του Χριστού.
Μη φοβάσαι τίποτα. Μείνετε σταθεροί στην αγάπη σας για τον Θεό. Κρατήστε την αγνότητα της ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, είναι ο δρόμος που οδηγεί τον άνθρωπο στον Θεό! Αγαπάτε ο ένας τον άλλον, να είστε υπομονετικοί, να βοηθάτε ο ένας τον Το κακό θα περάσει, και το καλό θα ζει για πάντα. Αν θα αντέξουμε τα πάντα, θα ζήσουμε με αγάπη σε όλους και μεταξύ μας, τότε κανένα κακό δεν θα μας νικήσει. Ο Θεός είναι Θεός της δύναμης και το κακό δεν έχει δύναμη. Θα ζούμε με τον Θεό - και θα είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και ευλογημένοι.
Ξέρω ότι η εκκλησία μας του Χριστού θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του κόσμου γιατί ο Κύριος είπε ότι οι πύλες της κολάσεως δεν υπερίσχυσαν εναντίον Της. Μη φοβάστε, γιατί είμαστε στην εκκλησία που ίδρυσε ο Χριστός, - όχι οι άνθρωποι. ”

3 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

https://www.romfea.gr/ekklisies-ts/ekklisia-tis-oukranias/64909-o-zelenski-ypegrapse-to-nomosxedio-kata-tis-oukranikis-ekklisias

Αυτό που διαγεύγει από τον σατανοκίνητο Ζελένσκι είναι ότι με την υπογραφή του αυτή θα ανθίσει και θα θριαμβεύσει η Κατακομβική Εκκλησία της Ουκρανίας.

Ο Ζελένσκι και η "εκκλησία" του μόλις ηττήθηκαν και θα έχουν την τύχη του Λένιν, του Στάλιν και της "εκκλησίας" τους.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Αμήν!

'Artemis είπε...

Aμήν