Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΑΝΤΙ gay ΛΙΒΑΝΙ! Π Ρ Ο Τ Α Σ Η !

THIMIATO 

Στην δαιμονική παρέλαση της εωσφορικής υπερηφάνειας όπου θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και όπου αλλού , όσοι κατοικούν σε όροφο εις την οδό την κακόμοιρη ,όπου περνάει το τσίρκο ,να ανάψουν ένα κιλό λιβάνι στο μπαλκόνι τους για να γεμίσει ο τόπος από θυμίαμα και να συντριβούν οι δαίμονες. 

 Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το λιβάνι. 

Κάποτε το είχε κάνει κάποιος ευλαβής σε καρναβάλι και έπεσε ο καρνάβαλος κάτω ! 

-ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ-

4 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Παλι οτι κανει μεμονωμενα ο κοσμος. Η Ιεραρχια μαλλον νιπτει τας χειρας της. Καλως

k.Pittas είπε...

Εχθές έριξε βροχή με το τουλούμι και τους χάλασε τα σχέδια!!

Βασίλειος είπε...

Καλή η ιδέα και επίσης όσοι ιερείς ευσεβείς έχουν μείνει να κάνουν αγρυπνίες και να γεμίσουν οι εκκλησιές , όχι μόνο στα λόγια και στα πληκτρολόγια.

Η παράκρουση και η παράνοια είναι πια σε εθνικό επίπεδο : το ΑΠΘ , Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ζητάει από τα φοιτητά ( παρά φύση και η γραμματική από πανεπιστημιακούς που πληρώνουμε εμείς με τους φόρους μας για να βγάζουν στουρνάρια που θα παπαγαλίζουν ό,τι τους πει ένα σάπιο σύστημα ) να πάρουν μέρος στις παρελάσεις ανωμαλίας . Εισαγγελέας διατάζει τη φυλάκιση τριαντατετράχρονου στη Θεσσαλονίκη γιατί μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm και εξέφρασε την αντίθεσή του στις παρελάσεις ανωμαλίας ζητώντας από τους έχων ακόμα τας φρένας σώας να πάρουν μέρος στη family pride: κατηγορείται για απείθεια και κλήση σε εξέγερση ... και παραμένει στη φυλακή μέχρι να περάσει αυτόφωρο τη Δευτέρα : Χούντα καραμπινάτη και εύγε στο Νατσιό , τον πρόεδρο της Νίκης , που κατάλαβε τη πατάτα του εκπροσώπου περί νομιμότητας των παρελάσεων ανωμαλίας και βγήκε δημόσια να καταγγείλει τη φυλάκιση - τρομοκράτηση συμπολίτη μας που θυμίζει επταετία από την ανάποδη ( αριστερόστροφη ) . Κυριάκο - Δημήτρη - Αφροδίτη , καθήστε κάτω να τα βρείτε να κατέβετε ενιαία μπας και σωθεί η πατρίδα στο και πέντε !

Πριν λίγο καιρό μητροπολίτης από την Αττική που αυτοπροβάλλεται ως μοντέρνος είπε το απίστευτο , ότι αφού ο Θεός έκανε κάποιους ομοφυλόφιλους δεν μπορεί αυτός να κρίνει τον Θεό!
Και ποιος του είπε ότι ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ομοφυλόφιλο ; Και είναι ακόμα στη θέση του χωρίς να έχει δηλώσει μετάνοια ή να εξηγήσει τι εννοούσε !
Παράνοια σε όλα τα επίπεδα !

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

ο... μιτροφόρος ο αθηναϊκός ο και πλέον πασίγνωστος τής νεομετανεωτερικής... παραδόσεως (με τα χέρια ψηλά)

επειδή δεν μπορεί να μην το ξέρει, καθότι κρατάει ένα μάτσο χαρτιά,
που πιστοποιούν με άφθονες σφραγίδες
οτι... κάπως... κάπου θα τ'άκουσε...

μάλλον τον κρατούν...
ή του τ 'ακουμπάνε τοίς μετρητοίς κατ'αποκοπήν και κατ'εργολαβίαν
του ταλαίπωρου και κατ επάγγελμα λαοπλάνου...

(πολλά τή τσέπη...)