Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Η ζωή του όλη γίνεται ταινία: Πώς ο Χρήστος Μάστορας έγινε Στέλιος Καζαντζίδης

 Kazantzidis-Marinella-arthrou

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές και μεγάλες διαμάχες δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του μεγάλου τραγουδιστή«Υπάρχω» δεν είναι μόνο ο τίτλος του θρυλικού τραγουδιού του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και της ταινίας με θέμα τη ζωή του αξεπέραστου ερμηνευτή που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα και αναμένεται να βγει, καλώς εχόντων, στις αίθουσες τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

Μετά την τεράστια επιτυχία της «Ευτυχίας» με θέμα τη ζωή της συνθέτριας Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, αλλά και τη «Φόνισσα» που σάρωσε στα ταμεία, η εταιρεία Tanweer επανέρχεται με νέα παραγωγή -και συγκεκριμένα με «τη μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς», όπως αποκαλεί την ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη. Τη νέα αυτή παραγωγή της Tanweer, που εστιάζει στην πορεία του αξέχαστου ερμηνευτή από την απόλυτη φτώχεια στην τρομακτική καταξίωση, υπογράφει στη σκηνοθεσία ο γνωστός σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ στο σενάριο συναντάμε την έμπειρη Κατερίνα Μπέη.

 x-mastoras-tainia__1_

η συνέχεια..

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... θὰ ὑπάρχει καὶ ἡ...
ἀ ν υ π ο χ ώ ρ η τ η διαμάχη του, μὲ τὸν δισκογραϕικό Γολιάθ

ὅπου δὲν τὸν στήριξε κανείς ἀπό τούς συναδέλϕους του (πλήν ἴσως τοῦ Ἄκη Πάνου;)

k.Pittas είπε...

Πως να χωρέσει σε μία ταινία τέτοια ζωή;;Ποιο τραγούδι να ξεχωρίσεις;
Όταν τον πρωτακουσα στους Λαϊκούς Βαρδους, εκπομπή του Πάνου Γεραμανη, έμεινα άφωνος από το πάθος και την αντρίκια φωνή του!Θεός σχωρες!!!