Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Νεκρός ΞΑΦΝΙΚΑ ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σωτηρίου στο σπίτι που έμενε στα Χανιά

  

Η τραγική είδηση συγκλονίζει από το πρωί τόσο την Κρήτη, όσο και τη Φθιώτιδα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σωτηρίου κατέρρευσε στο σπίτι που ζούσε στα Χανιά και ξεψύχησε πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Ο νεαρός αθλητής είχε κάνει λίγο νωρίτερα προπόνηση, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Συμπαίκτες του ανέφεραν πως ουδέποτε παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση και πως έβγαλε όλο το πρόγραμμα, δίχως δυσκολία. Λίγες ώρες αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε νεκρός.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου του 2024. Ο 25χρονος αμυντικός του Ηρακλή Νεροκούρου, βρισκόταν στο σπίτι του και ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν τα κατάφερε και «έσβησε» πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σωτηρίου βύθισε στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την οικογένεια του Ηρακλή Νεροκούρου η οποία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον άτυχο ποδοσφαιριστή: «Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθιά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείς.

Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας, υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπούμαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι Δημήτρη».

Αθλητής από τα παιδικά του χρόνια αγωνίστηκε στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας αλλά και στις Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού. Έπαιξε στη συνέχεια στην Αταλάντη όπου μόλις 20 χρονών πήρε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του αξία.

Το τελευταίο διάστημα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία στην Κρήτη, πήρε το δελτίο του ώστε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο το οποίο τόσο αγαπούσε. Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου παληκαριού θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων που παρήγγειλε και τη "διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής."... για να αποδείξει τι ρε υποκριτές;

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ:Κοινός παρανομαστής του ξεκληρίσματος νέων υγιών ανθρώπων , τα σκευάσματα του θανάτου ...

8 σχόλια:

Εμμανουήλ είπε...

Επειδή ο αληθινός Θεός είναι Θεός της Αγάπης ΚΑΙ της Δικαιοσύνης, όποια αδικία έχει υποστεί ο άνθρωπος στην επίγεια ζωή του, ο Θεός θα του την "εξισορροπήσει" με κάποιο τρόπο στην αιώνια μεταθανάτια ζωή του.

Ντοστγογιεφσκυ είπε...

Αδικία δεν είναι το μπόλι....επιλογή του ήταν....καλό παράδεισο....εύχομαι...

Εμμανουήλ είπε...

Όταν έκανε το μπόλι ΔΕΝ γνώριζε ΤΙ θα του προκαλούσε. Πιθανώς να τον είχαν ΕΚΒΙΑΣΕΙ σαν ποδοσφαιριστή, να το κάνει.
Συνεπώς ο επίγειος θάνατος του ΗΤΑΝ αδικία.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... επιλεγμένη υποχρεωτικότητα(!)

με άφθονη πλύση εγκεφάλου...

Άγνωστος είπε...

...ή το έκανε οικειοθελώς γιατί το γούσταρε.

Βασίλειος είπε...

Π.Ο.Υ. , δηλαδή Παγκόσμια Οργάνωση Υπόδικων με πρώτο υπόδικο τον πρόεδρό της που δεν έχει καμία σχέση με την υγεία , εκτός αν θεωρείται η γενοκτονία για την οποία κατηγορείται στη χώρα του ότι διέπραξε ως πράξη υποχρεωτικού υγειονομικού καθαρισμού .
Αυτόν τον άνθρωπο επέλεξαν για να ηγηθεί του υποχρεωτικού εμβολιασμού και αυτή η ίδια οργάνωση προωθεί τώρα την παιδεραστία που καμουφλάρουν ως δικαίωμα στη σύναψη σεξουαλικών πράξεων με παιδιά : βλέπε τις ανταποκρίσεις από τη Γαλλία της κας Δεναξά για τη προώθηση προγραμμάτων σεξουαλικής διαστροφής σε παιδιά ηλικίας 4 - 6 ετών στα σχολεία - νηπιαγωγεία της Γαλλίας με βάση τα οποία τα μικρά παιδιά θα μαθαίνουν την ευχαρίστηση σεξουαλικών πράξεων κατά φύση και παρά φύση , τη δυνατότητα να αλλάζουν φύλλο ή να αυτοικανοποιούνται , αυτά και άλλα με βάση ένα πρόγραμμα που προωθεί ο ΠΟΥ .
Οι παιδοψυχολόγοι καταγγέλλουν αυτή τη νέα ψευδοεπιστήμη των δικαιωματιστών που βάζουν ως στόχο τα μικρά παιδιά . Ποιος αλήθεια έδωσε το δικαίωμα σε δυτικές κυβερνήσεις δημοκρατικών υποτίθεται κρατών να παραδώσουν την τεράστια υπόθεση Υγείας σε ένα οργανισμό που δεν εκλέγεται και που χρηματοδοτείται από υποτιθέμενους φιλάνθρωπους που στη πράξη είναι ακριβώς το αντίθετο ;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... όποιος κρατάει τα κλειδιά της παγκόσμιας

κερδο...φούσκας

(γνωρίζοντας και τα... μαγικά της)

μπορεί να έχει στά χερια του όσα χρήματα χρειάζεται,
ώστε να εξαγοράζει
τους όποιους θεσμικούς αλλά και εξωθεσμικούς
άρχοντες
τού κόσμου τούτου...

και επομένως να κάνει, ό,τι τον συμφέρει καί ό,τι τον εξυπηρετεί...

ν ό μ ο !

...

πάντως είναι ενδιαφέρον πώς ενώ
ο όρος "οικονομία"
( οίκος + νόμος - νομή- νέμομαι)
που σημαίνει ουσιαστικά "διαχείρηση"

και σε μάς τους ορθοδόξους είναι θεμελιώδης έννοια

η... Θεία Οικονομία...

που χαρακτηριζει την σκεψη μας και την πολιτεία μας
(πολιτισμο μας)

καταλήξαμε σημερα, να
εννοούμε με την λέξη αυτή, ό,τι σχετιζεται με το εμπόριο, το κέρδος

και την κερδοσκοπία...

την γραβατοφορεμένη και με το γάντι... εξαπάτηση,

τον τοκισμό

και κάθε δολιότητα που χαρακτηρίζει τον... απολιτίκ πολιτισμό μας...

τον ουσιαστικά βάρβαρο και απολίτιστο... !



ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Τραγικό να το σκεφθη κανείς νέα παιδιά να πεθαίνουν έτσι άδικα.
Ο Θεός να αναπαύση την ψυχή του!